Nie podoba mi się zachowanie Chylińskiej, która do dziecka potrafi powiedzieć 'zajebisty', a do innych (dorosłych) ludzi 'czarujący'.
Nie podoba mi się realizacja. Skakanie z castingu na casting (wolę, jak w YCD). Pokazywanie częściej jury i publiki od wykonawców (szczególnie, jak byli jacyś tancerze - większa grupa).
Mi tam akurat Ci audiofeels wogóle się nie podobali.Strasznie słabi...Największe wrażenie to chyba ten duet akrobatyczny na mnie zrobił.Ogólnie to narazie szału nie ma.
"Dziwny jest teeeen schab, kupiłem go, nie będę go jadł..."
Mnie też duet akrobatyczny zgniótł, audiofeels, mi się podobało. Adamm, większość polaków nawet nie wie co znaczy słowo beatbox, więc AF mają dużą szanse na sukces .
Jednak mamy w Polsce jakieś talenty. Obejrzałem pierwszy odcinek z ciekawości i jako, że śledziłem brytyjskie wydanie show bylem ciekaw jak wypadniemy na ich tle. Oprócz akrobatów i AF reszta naszych talentów wypadła słabo. Nie podobało mi się wykonanie piosenki Niemena - wiele nietrafionych i "niedociągniętych" dźwięków i ogólnie bez wyrazu. Co do zachwytów nad tą Klaudią to radze porównać ją z tym chłopakiem z Anglii:
Oprócz tego momi zdaniem najlepsze z brytyjskiej wersji: 1. Michael Jackson - 2. Żonglerka piłką -
"Dziwny jest teeeen schab, kupiłem go, nie będę go jadł..."
Mnie też duet akrobatyczny zgniótł, audiofeels, mi się podobało. Adamm, większość polaków nawet nie wie co znaczy słowo beatbox, więc AF mają dużą szanse na sukces .
to zobaczcie co robi moj ziomek - Alieno - z Poznania. Jedna osoba zeby nie bylo ( specjalnie wrzucilem na wrzute )
Nie podobało mi się wykonanie piosenki Niemena - wiele nietrafionych i "niedociągniętych" dźwięków i ogólnie bez wyrazu.
Może śpiewałeś lepiej w jej wieku, nie wnikam. Mi się podobało.
A co do programu to założę się, że więcej ciekawych "talentów" będzie w drugiej edycji, na razie rzeczywiście nie za dużo tego. Szkoda tylko, że kamerzyści nie pokazują tego co ważne. I szkoda, że program jest skopiowany co do joty.
Jednak mamy w Polsce jakieś talenty. Obejrzałem pierwszy odcinek z ciekawości i jako, że śledziłem brytyjskie wydanie show bylem ciekaw jak wypadniemy na ich tle. Oprócz akrobatów i AF reszta naszych talentów wypadła słabo. Nie podobało mi się wykonanie piosenki Niemena - wiele nietrafionych i "niedociągniętych" dźwięków i ogólnie bez wyrazu. Co do zachwytów nad tą Klaudią to radze porównać ją z tym chłopakiem z Anglii:
Oprócz tego momi zdaniem najlepsze z brytyjskiej wersji: 1. Michael Jackson - 2. Żonglerka piłką -
Najlepsze co ejst w brytyjskiej wersji mam talent, to Amanda
Nie podobało mi się wykonanie piosenki Niemena - wiele nietrafionych i "niedociągniętych" dźwięków i ogólnie bez wyrazu.
Dokładnie! Technicznie wykonanie tej piosenki jest według mnie bardzo słabe, by się o tym przekonać najlepiej nie oglądać a tylko posłuchać, nie patrząc na jakoś sztucznie wyglądające zachwyty Chylińskiej, Foremniak czy Hołowni. Ma 11 lat i tak fałszuje - co będzie za 10 lat?