Duet akrobatyczny pierwsza klasa. Reszta przeciętna, żeby nie powiedzieć słaba. Mała ma głos, wstrzeliła się w piosenkę, ale idę o zakład że wyłoży się na innych utworach. Oni przeszli dalej :
Moim zdaniem dopuszczenie "śpiewaków" mija się z celem, skoro jest Idol. Co innego jak ktoś śpiewa i jeszcze gra na jakimś instrumencie. Ten gość dotarł do finału amerykańskiego idola - , przegrał tylko z brzuchomówcą-komikiem -
W naszym programie brakuje mi jak narazie światowej klasy żonglerów, beatboxerów, breakdancerów, większej ilości akrobatów i innych cyrkowców, pokazów sztuk walki, grajków na instrumentach, iluzjonistów itd. itd.
Pomysl na program jest niezly, nic dziwnego, ze jest on robiony w kolejnych krajach.
To co mnie strasznie irytuje w tych ameryk, brytyjskich etc wersjach to realizacja. Co chwile przelaczaja na inna kamere, nie skupiaja sie do konca na artystach, bo pokazuja miny sedziow, rekacje widowni, i tych cwokow obok sceny. Wkurzajace to strasznie.
Mi tam akurat Ci audiofeels wogóle się nie podobali.Strasznie słabi...Największe wrażenie to chyba ten duet akrobatyczny na mnie zrobił.Ogólnie to narazie szału nie ma.
Bardzo kiepska polska podrobka Naturals 7 , oglnie zapowaidali ich jako niewiadomo co ,a w efekcie chlopaczki zawyli jak dzikie psy w ksiezycowa noc.
W pierwszym odcinku jedynie mozna bylo popatzrec na DUET AKROBATOW i ta dziewczynke Klaudie Kulawik chyba ( nie pamietam dokladnie jak miala na imie )
Nie podoba mi się zachowanie Chylińskiej, która do dziecka potrafi powiedzieć 'zajebisty', a do innych (dorosłych) ludzi 'czarujący'.
Zgadzam sie. Juz od 1 sec jak ja zobaczylem i te jej wstretne tatuaze, oraz jej zachowanie to juz mialem wylaczyc ten program. Z ciekawosci talentow ogladalem dalej i to co bylo dalej tylko mnie przekonalo, ze jej tu nie powinno byc (z ta dziewczynka to juz pokazala..)
CO do programu zgadzam sie, ze nie powinno tu byl spiewakow czy tancerzy (od tego sa inne programy).
Irytujace wlasnie to przeskakiwanie kamer i zamiast pokazywac talenty to pokazuja publicznosc, tych 2 pajacow prowadzacych albo miny jurorow.
Z 1 programu podobali mi sie akrobaci i snejk. Betbox moim zdaniem slaby, ale za to co zrobil juror-szpaner do tego 1 goscia z audiofeels to na jego miejscu bym mu ostro naje.bal
Najpiękniejsze w tym programie jest właśnie obserwowanie jak stopniowo zanikają ironiczne uśmieszki a ich miejsce zajmują wytrzeszczone gały, szczęki spuszczone do ziemi a w skrajnych przypadkach nawet łzy.
Jednak mamy w Polsce jakieś talenty. Obejrzałem pierwszy odcinek z ciekawości i jako, że śledziłem brytyjskie wydanie show bylem ciekaw jak wypadniemy na ich tle. Oprócz akrobatów i AF reszta naszych talentów wypadła słabo. Nie podobało mi się wykonanie piosenki Niemena - wiele nietrafionych i "niedociągniętych" dźwięków i ogólnie bez wyrazu. Co do zachwytów nad tą Klaudią to radze porównać ją z tym chłopakiem z Anglii:
Oprócz tego momi zdaniem najlepsze z brytyjskiej wersji: 1. Michael Jackson -
Jak dla mnie rewelacja, choc w finale wygral ten mlody koles. Ale chyba nie osoby, ktora ogladajac ten filmik nie usmichnelaby sie. I wlasnie o to chodzi, o rozrywke