|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
przepuscili takiego slabego beatboxera , uo matko s curkom , w Polsce jest z milion lepszych niz on  Tylko, że ten milion się nie zgłosił do programu...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
troche ten program mija sie z celem, bo przepuszczaja dalej ludzi (ekipy) ktore maja mały zwiazek z nazwa programu. Dla mnie talent to rzecz wrodzona jak np. człowiek waz, a nie jakis koles kręcocy kulkiem na brzuchu i speiwajacy, albo jakas orkiestra.
|
|
|
|
|
Oszust i... dzida!!!
|
|
Oszust i... dzida!!!
Ale dzisiaj to nuda byla. W pewnym momencie sie zastanawialem czy to program dla śpiewakow i tancerzy? Dla mnie od tego kólka juz lepszy byl czlowiek magnez lub czlowiek waz z pierwszego odcinka. Mysle, ze program podpisal umowe z PKP, ktore ma zadluzenie 600mln z zeszlego roku(chyba) i teraz musza zwrocic sie bilerty i przyjezdzaja jakies wielkie zespoly  . Ja to jakies limity osobowe bym zrobil np. 3os powinnien byc i tyle. A te gorniki czy tam cziliderki/gorale to dramat, bo kazda kapela w gorach to prawie to samo by zrobila co ta dzisiejsza ekipa. A ten beatboxera - 'blady Chris'  dla mnie jako świeżaka w tej dziedzinie calkiem niezle sie zaprezentowal. Poza tym branie osoby niewidomej (nie obrazajac nikogo) mija sie z celem, wedlug mnie z biegiem rund (nie wiem jak to pozniej jest) bedzie ja co raz ciezej wyrzucic, żal/sumienie itp. No nie wiem, odcinek 2 - MROK! 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
W takim razie bardzo się cieszę, że nie oglądałam tego odcinka, za tydzień już nie będę miała TV i nie będzie nawet dylematu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dajcie linki do występów wartych uwagi nie tylko ze względu na walory artystyczne, ale również na komizm i... głupotę 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ten baleciarz na początku był zajebisty 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Poza tym branie osoby niewidomej (nie obrazajac nikogo) mija sie z celem, wedlug mnie z biegiem rund (nie wiem jak to pozniej jest) bedzie ja co raz ciezej wyrzucic, żal/sumienie itp. Zrozum, że oni nie "biorą" osób, one same się zgłaszają... A laska czemu ma nie zrobić kariery? Bo nie widzi? A Andrea Bocelli?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Poza tym branie osoby niewidomej (nie obrazajac nikogo) mija sie z celem, wedlug mnie z biegiem rund (nie wiem jak to pozniej jest) bedzie ja co raz ciezej wyrzucic, żal/sumienie itp. Zrozum, że oni nie "biorą" osób, one same się zgłaszają... A laska czemu ma nie zrobić kariery? Bo nie widzi? A Andrea Bocelli? Nie mam w pokoju TV, TV nie zupełnie nie oglądam, ale tą Panią z czystej ciekawości oglądałem w internecie, zaśpiewała ślicznie i po prostu zasłużyła na to by przejść dalej.
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
w innych krajach były kolejne edycje ?
|
|
|
|
|
Villain
|
|
Villain
powtórka własnie leci - zaraz bedzie niewidoma, warto obejrzeć !!
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
w innych krajach były kolejne edycje ? W USA i UK
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
pytam się bo według mnie druga edycja może być duuużo lepsza jak niektórzy zobaczą kogo przejmują to sami się odważą pójść i zobaczymy wspaniałe talenty
|
|
|
|
|
Oszust i... dzida!!!
|
|
Oszust i... dzida!!!
Poza tym branie osoby niewidomej (nie obrazajac nikogo) mija sie z celem, wedlug mnie z biegiem rund (nie wiem jak to pozniej jest) bedzie ja co raz ciezej wyrzucic, żal/sumienie itp. Zrozum, że oni nie "biorą" osób, one same się zgłaszają... A laska czemu ma nie zrobić kariery? Bo nie widzi? A Andrea Bocelli? Masz pojecie...  Zglaszac sie moze kazdy, ale oni biora osoby do kolejnej rundy mistrzu  . Poza tym czy ja mowie, ze ma nie zrobic kariery? Tylko zastanawia mnie to, ze jak jest taka dobra to powinna ta kariere robic juz, a taki program wcale jej potrzebny nie jest. Artek widze Cie w drugiej edycji jako Mirka2  , 
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
Artek widze Cie w drugiej edycji jako Mirka2  ,  ehh przejrzałeś mnie... a miała być niespodzianka 
|
|
|
|
|
wieczny student
|
|
wieczny student
Tylko zastanawia mnie to, ze jak jest taka dobra to powinna ta kariere robic juz, a taki program wcale jej potrzebny nie jest. to samo można powiedzieć o wszystkich uczestnikach idoli, ycd i mam telent
|
|
|
|
|
Oszust i... dzida!!!
|
|
Oszust i... dzida!!!
Tylko zastanawia mnie to, ze jak jest taka dobra to powinna ta kariere robic juz, a taki program wcale jej potrzebny nie jest. to samo można powiedzieć o wszystkich uczestnikach idoli, ycd i mam telent ale o Joli z bb juz nie 
|
|
|
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
http://www.plejada.pl/50067,0,,,,audiofeels,wideo.html fajnie im to wyszlo
|
|