|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Janowicz peffa peff. Kubot 65% szans na win. Montanes 90%. ale co do Koellera sie zgodzic nie moge. Serra dzisiaj zdecydowanie win. Ja powiem tak już wcześniej mówiłem, że Hernych Iziii z Koellerem ale w tym turnieju nie można mówić o pewniakach bo dzieją się cuda jak w Betlejem  Zawodnicy przegrywają wygrane mecze to nie jest normalne  Jak dla mnie na dzisiaj Kubot, Janowicz, Montanes no i chyba też ten Koellerer. W jego zachowaniu jest dużo szaleństwa ale jak widać mu to pomaga Serra i tak daleko zaszedł,a wcale nie gra wspaniale. Dla mnie Kubot i Janowicz raczej powinni wygrać,a Koellerer i Montanes to tak na dokładkę 
|
|
|
|
|
Zuzia Róża
|
|
Zuzia Róża
Serra bedzie gral w finale z Motanesem.
|
|
|
|
|
Zuzia Róża
|
|
Zuzia Róża
teraz tak na szybko bo zaraz spadam pic wodke z chlopakami  jutro zdecydowanie Serra win. mozna tez sprobowac 2-0 lub Serra win 1st set. opis zrobie jak wroce 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bylem dzisiaj na polfinalach i powiem tak :
Montanes - Kubot
Bardzo fajna gra. Dokladnosc i regularnosc kontra agresja i sila. Kubot mile mnie zaskoczyl swoja postawa. Zaczal zmotywowany. Agresywnie bil mocne, plaskie pilki pod nogi Hiszpana, ktory staral sie odgrywac z rotacja.
Serra - Janowicz
Tutaj zawiodlem sie na Jerzym. Serra od samego poczatku mial inicjatywe i wypunktowal Polaka. Janowicz chcial chyba zabic Serre mocnymi zagraniami. Francuz nie gral bardzo mocno, ale dokladnie i nie psul prostych pilek w przeciwienstwie do Janowicza.
Podsumowujac dzisiaj regularnosc wygrala nad moca.
Ja jednak mysle ze Montanes wygra jutro z Serra.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
http://sport.wp.pl/kat,1840,title,Janowicz-obywatelem-Kataru,wid,10383513,wiadomosc.html
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
No to mówił to po meczu, ale oczywiście WP poszalało z tytułem 
|
|
|
|
|
Hard-hitter
|
|
Hard-hitter
Skoro było tyle o Koellerze... http://www.vimeo.com/1794835Swoją drogą, stwierdzenia, że oryginał z niego i barwna postać, to do kosza wrzucić i podpalić. Zwykły z niego burak pastewny 
|
|
|
Link skopiowany do schowka