|
|
member
|
|
member
dzięki Mr Joke za pomoc z tym mailem. napisałem rano o zmianę na Euro i już wszystko ok. nawet w "payout" figuruje wypłata 100 Eur a nie PLN.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja rowniez zalozylem konto w PLN wczoraj i wplacilem pieniadze ok 80 zl a kasy nadal nie mam na koncie gracza. Wie ktos czemu? Ogolnielipny ten bukmacher chyba, straszna amatorka z tego co tu piszecie :/ wplacilem przez mb i u mnie tez kasy nie ma konto PLN
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
KUERTEN napisalem do [email protected] i odpisali zebym wyslal im printscreena z konta moneybookers co by potwierdzic wplate,burdel musza miec tam niekiepski...
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
dzięki Mr Joke za pomoc z tym mailem. napisałem rano o zmianę na Euro i już wszystko ok. nawet w "payout" figuruje wypłata 100 Eur a nie PLN. No problem  , tylko mogli by te adresy podać na stronie a nie trzeba szukać w innych źródłach. Buk porażka, jedynie te braki korekt (lub bardzo spóxnione, których pisał yaaho) w liniach gdzie w innych bukach spadają, można uznać za jakiś plus. Pzdr.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
KUERTEN napisalem do [email protected] i odpisali zebym wyslal im printscreena z konta moneybookers co by potwierdzic wplate,burdel musza miec tam niekiepski... zaraz im wysle tez
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
We have contacted Moneybookers to figure out where exactly the mistake occurred. Unfortunately, we haven’t received an answer yet. Odpowiedź od Cashpoint - żenada, nic dodać nic ująć.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a u mnie nic ani kasy ani zadnej odpowiedzi
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Wczoraj wypłata, a dzisiaj pieniadze na koncie  Ogolnie jezeli chodzi o wypłaty to rewelka, reszta ... dla mnie bardzo słaba, jak i oferta, tak i design.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Bukmacher zenada,totalne dno,natomiast jesli chodzi o wyplaty to jak mowicie jedyny plus zapewne,choc nie mialem okazji wyplacic,przegralem na Koln-Schalke wszystko:) Bonusu nadal nie otrzymalem,podejrzewam ze ma to zwiazek z kontem w PLN. Jednym slowem lipa.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
przegralem na Koln-Schalke wszystko:) He witam w klubie, ja bonus dostałem i też wszystko umoczyłem na tym samym meczu (bo cud się chyba nie zdarzy). A to wszystko przez to, że jako jedyni 1,90 trzymali 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bukmacher zenada,totalne dno,natomiast jesli chodzi o wyplaty to jak mowicie jedyny plus zapewne,choc nie mialem okazji wyplacic,przegralem na Koln-Schalke wszystko:) Bonusu nadal nie otrzymalem,podejrzewam ze ma to zwiazek z kontem w PLN. Jednym slowem lipa. a u mnie dalej stan konta 0pln
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
slij mail KUERTEN ja zanim otrzymalem odpowiedz ze 2-3 wyslalem,support tragedia,trzeba ich cisnąć
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wyslalem juz dawno moze jutro zaksieguja te stowke
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
no to witajcię w klubie  też mam0 po wpłacie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ani odpowiedzi na maila ze screenem wplaty ani kasy na koncie, fajny buk raczej juz wiecej do zadnych wynalazkow nie wplace kasy
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
spoko,mowi slij na maksa maile,dopisza ci jak bedziesz ich cisnął,buraki nie bukmacher,totalne dno,chyba najgorszy z jakim sie spotkalem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dalej nic maile sle, moze w poniedzialek sie cos ruszy?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
25euro wplacone bonus z automatu!!...w czwartek wyplata 74euro...poniedzialek pieniadze na koncie...
jak dla mnie eleganki buczek
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
zakladajcie wiec konta w EURO bo zapewnw z PLN maja problemy
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Probowałem już dwukrotnie wypłacić pieniądze ale cały czas po paru dniach przychodzi mi wiadomość: "Your withdrawal could not be processed because of insufficient data. Your money has been booked back".
Podaje prawidłowe kody Swift oraz Iban. Co należy wpisać w pole "wystawić na"? Czekam na pomoc.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|