Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 18 z 19 1 2 16 17 18 19
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by dimes
Szacun dla tych którzy leją w mordę tę kibicowską hołotę piwo

Szacun dla tych co leją kilku jednego? Wcześniej pisałeś że gardzisz ludźmi działającymi w grupach. Więc jak szanujesz czy gardzisz czy piszesz w tym temacie byle klepnąć coś w klawiaturę i nabić posta? Trochę zaprzeczasz sam sobie.

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A tak na poważnie, to wszyscy tak dużo mówicie, a Józka nikt nie odwiedził. smirk

Marat Safin
Marat Safin
Originally Posted by jinx
Originally Posted by Misza_SB

Zastanawia mnie postawa osiedlowych hools, albo jak oni tam na siebie mówią. Przykład - trójka gamoni (średnia wieku ok. 20-22 lata) pije piwo pod sklepem i zaczepia kogo się da. Nie reaguję, póki mało co nie obrywa moja córka. Pierwszy z brzegu dostaje kopa, drugi w mordę, po czym wszyscy trzej spierdalają na odległość 20m i krzyczą "....(tu nazwa klubu) cię zajebie!!!"

Podchodzę do nich bliżej z pytaniem dlaczego oni tego nie zrobią, ale już tego nie słyszą, bo zdążyli spierdolić.

Przepraszam za wulgaryzmy, alem nie zdzierżył i mnie poniosło.

Brawo Jinx smile Jak to mawiał kiedyś znany, były już, przywódca bojówki klubu, któremu kibicuje (nie mylic mnie z bojówkarzem czasem laugh ) : "wchodzimy na pełnej k..." . Nie od dziś wiadomo, że w 90% przypadków liczy się pierwsze p..... i raczej to wystarcza, aby pogonic szmunadaków. Z drugiej strony podjałeś pewne ryzyko bo prawdziwy chuligan podejmie walkę. Nie mówię tu o szczylach tylko chłopakach z "zasadami".

Co do meritum. Dla mnie chuligani mogą spokojnie walczyc ze sobą jak ich to kręci, ale POZA stadionem. Lasy, łąki czy inne zakamraki ok, nie widzę problemu. Swoją drogą nie widzę w tym nic zdrożnego, żeby chłopaki sparowali w ustronnym miejscu. Jednych kręci siedzenie przed kompem, innych dupeczki i clubbing, a jeszcze innych filatelistyka smile "Extreme hobby" jak na fladze Lecha też ma swoich fanatyków. Tylko zaznaczam w odpowiednim miejscu i czasie, tak żeby nikt postronny nie ucierpiał.

I na koniec gratis dla tych co nie widzieli, a zaraz spocą się przed kompem:

10 minut rozrywki z pseudofanami z Płocka. Niestety koledzy Dimesa jak zwykle zagubieni i strasznie spóźnieni blush

D
Pooh-Bah
Pooh-Bah
D Offline
Originally Posted by Chaoz
Szacun dla tych którzy leją w mordę tę kibicowską hołotę piwo

Szacun dla tych co leją kilku jednego?

Powiedz mi to w ryj na wyjeździe!

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
tak myślałem że nie stać cię na nic więcej niż takie hasło w odpowiedzi. Cóż pieńcie się dalej w tym temacie papa

Originally Posted by Bullet
Co do meritum. Dla mnie chuligani mogą spokojnie walczyc ze sobą jak ich to kręci, ale POZA stadionem. Lasy, łąki czy inne zakamraki ok, nie widzę problemu. Swoją drogą nie widzę w tym nic zdrożnego, żeby chłopaki sparowali w ustronnym miejscu. Jednych kręci siedzenie przed kompem, innych dupeczki i clubbing, a jeszcze innych filatelistyka smile "Extreme hobby" jak na fladze Lecha też ma swoich fanatyków. Tylko zaznaczam w odpowiednim miejscu i czasie, tak żeby nikt postronny nie ucierpiał.

dokładnie.

Marat Safin
Marat Safin
Aha i jeszcze jedno. Nie na temat, ale napiszę to. Chciałbym kiedyś wpaśc na zjazd forumowiczów, gdzie pofatygują się piszący w takich tematach jak ten. Fajnie bym się bawił oglądając jak niektórzy w końcu powiedzieliby sobie "w ryj" to i owo. Jak będziecie awizowac swoją obecnośc dajcie znac zabiorę kogoś do opatrywania ran, chyba że Dimes suką przyjedzie z kolegami to pozabierają wcześniej kogo trzeba i nici z fightingu frown

D
Pooh-Bah
Pooh-Bah
D Offline
Takich Bullshitow to ja zjadam na śniadanie.

Szakun

Marat Safin
Marat Safin
Takich Bullshitow to ja zjadam na śniadanie.

Szakun

Powiało grozą i naprawdę mnie wystraszyłeś blush W piątek o 20:00 jestem na miejscu podanym pod nickiem. Zapraszam, zabawimy się laugh

Pozdrawiam i do zobaczenia mam nadzieję smile

D
Pooh-Bah
Pooh-Bah
D Offline
Płotką nie będę się zajmował (bez obrazy).

Z tego forum wiem ze T-error jest komendantem na jednym z posterunków w Elblongu, pozatym polskignat chodzi do szkoły policyjnej.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Bijcie się. smirk

Kiedyś przeczytałem taką maksymę: "Język bez zębów ma większą swobodę".

Pooh-Bah
Pooh-Bah
No to chłopie uważaj laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
No to chłopie uważaj laugh

Spoko, moim wieku pojęcie zęby i ja jest używane tylko w kategoriach żartu, coś jak Kaczyński i środkowy bloku w siatkówce. grin

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Master to nie do Ciebie było hehe. Tylko śmieję się z tekstów Dimesa "(bez obrazy)". smile

P
Live fast, die young
Live fast, die young
P Offline
ja pier..., ale renome zyskalem laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Master to nie do Ciebie było hehe. Tylko śmieję się z tekstów Dimesa "(bez obrazy)". smile

Co nie do Ciebie, co nie do Ciebie, weś se zważaj, masz prosty nos? grin

piwo

P
Live fast, die young
Live fast, die young
P Offline
A swoja droga troche przykro, ze ci najwspanialsi kibice nie ocenili zachowania kolegi po fachu, ktory zdjal z kopa w Swionujsciu goscia z brodka i dlugi wlosami w wieku over 40...

D
Pooh-Bah
Pooh-Bah
D Offline
Nalewka jedziesz na jakiś wyjazd do Azji? byś może w końcu skośną zaliczył.

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Originally Posted by Master.com back

Co nie do Ciebie, co nie do Ciebie, weś se zważaj, masz prosty nos? grin

piwo

Z kuflem na mnie? laugh Heh ale się porobiło.

Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Wystawi ktoś kurs na giełdzie czy będzie druga odsłona tego fascynującego tematu?? laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Nalewka jedziesz na jakiś wyjazd do Azji? byś może w końcu skośną zaliczył.

No offence, ale właśnie przez przypadek szukając jakichś obrazkow do wklejenia znalazłem grin :

[Linked Image]

piwo

Strona 18 z 19 1 2 16 17 18 19

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
7 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, burbon, rafal08, Lukasz111, rymoholik, latajaca_holenderka, kamel), 2,863 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,275
Posty5,828,842
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025