wszedlem na oficjalna strone tego sklepu gdzie sa te gadzety i niektore sa zajebiste mam pytanie jak zamawiajac ze stanów jakies takie pierdoly to ile placi sie dodatkowo plus minus za przesylke i ile ona idzie orientuje sie ktos moze ?
Wakacje, chlopak poszedl na disco, patrzy siedzi przy stoliku super laska. Podszedl i pyta sie: - Moge postawic ci drinka? Dziewuszka podziekowala i sie zgodzila. Po milej rozmowie postanowil poprosic ja do tanca. Ona ze owszem tylko ze jest maly problem bo ona jest na wozku. Potanczyli, wypili razem kilka drinkow, no z nocy zrobil sie rzeski poranek. Uprzejmy i dobrze wychowany mlodzieniec zaproponowal ze odprowadzi ja do domu. W trakcie spaceru od slowa do slowa porozumieli sie iz obydwoje maja ochote na szybki numerek. - Ale jak to zrobic?- pyta on. - Mam takie specjalne szelki i mozesz przypiac mnie do plotu. Jak powiedziala tak zrobil, pobzykali sie, skonczyli i chlopak wsadzil inwalidke do wozka. Ona w placz. - Co sie stalo? - To pierwszy raz.- przez lzy. - Nie mow ze pierwszy raz. - To pierwszy raz- dalej mocno wzruszona. - Nie wal sciemy nie bylas dziewica. - To pierwszy raz jak ktos mnie odpial z plotu.
Wieś położona na trasie Łódź – Wrocław, przy drodze nr 14 z Sieradza do Złoczewa w województwie łódzkim, w powiecie sieradzkim, 10 km od Sieradza.
Kiedyś jak zauważyłem ten znak przy drodze to myślałem że jebnę ze śmiechu
Porwaliśmy samolot na lotnisku w Moskwie, pasażerowie jako zakładnicy.Żądamy miliona dolarów i lotu do Meksyku.
Wtorek. Czekamy na reakcję władz. Napiliśmy się z pilotami. Pasażerowie wyciągnęli zapasy. Napiliśmy się z pasażerami. Piloci napili się z pasażerami.
Środa Przyjechał mediator. Przywiózł wódkę. Napiliśmy się z mediatorem, pilotami i pasażerami. Mediator prosił, żebyśmy wypuścili połowę pasażerów. Wypuściliśmy, a co tam.
Czwartek Pasażerowie wrocili z zapasami wodki. Balanga do rana. Wypuściliśmy drugą połowę pasażerów i pilotów.
Piątek Druga połowa pasażerów i piloci wrócili z gorzałą. Przyprowadzili masę znajomych. Impreza do rana.
Sobota Do samolotu wpadł specnaz. Z wódką. Balanga do poniedziałku.
Poniedziałek Do samolotu pakują się coraz to nowi ludzie z gorzałą. Jest milicja, są desantowcy, strażacy, nawet jacyś marynarze.
Wtorek Nie mamy sił. Chcemy się poddać i uwolnić samolot. Specnaz się nie zgadza. Do pilotów przyleciała na imprezę rodzina z Władywostoku. Z wódką.
Środa Pertraktujemy. Pasażerowie zgadzają się nas wypuścić, jeśli załatwimy wódkę.
taki lancuszek znalazlem przegladajac profile na nk. tak zenujace ze az mnie rozsmieszylo
Super dŻaGa██████████]1@@ %! ;* *.* +.* ^^ Uważam,że jesteś w 1@@ procentach ExXxXtRa DżAgą;* Wyślij to osóbkOOOOOm ,które uważasz,że są SupeR Dżagami *_* Jesli powróóóci do ciebie:
1-2-Jesteś gorsza od zombii!Idź grać w Scobby Doo! TTTTT-TTTTTT
3-4-Jesteś brzydalem! T-T
5-6-Nadajesz się do reklamy Rutino Scorbin bo jesteś niewyraźna! :/