Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 2 z 3 1 2 3
veteran
veteran
Originally Posted by DOMINICCA
czytając ten temat musze stwierdzić ,że jestem dobrą partią , bo nie mam dzieci laugh

kiedyś liczyło się to ,żeby dziewczyna była dziewicą . Teraz liczy się to ,żeby kobieta , nie tyle nie miała w przeszłości innych związkach, ale to żeby nie miała dzieci.Zadziwiający jest ''postęp'' , ''rozwój''socjokultury w tym zakresie...

nie masz dzieci i lubisz bukamcherkę -jak wnioskuję z faktu uczestnictwa w takim forum- Teraz więc czekaj na forumowe oświadczyny "dobra partio" smile

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
DOMINICCA pokaż fotkę smile

veteran
veteran
Originally Posted by Vader
Originally Posted by Wychowany_Na_Nalewce
Na sama mysl, ze mialbym pakowac w dziure z ktorej cos wylazlo niedobrze mi sie robi.

Olac to jak najszybciej, chyba zes frajer co chce cudze bachory nianczyc.
Masarka... nominacja do maliny.

Może będziesz miał kiedyś żonę, która Ci urodzi dziecko. Wtedy nie będziesz "pakował w jej dziurę" po urodzeniu?

Wypowiedzi niektórych są na poziomie ludzi z podstawówki.

Bo niektórzy są z podstawówki czy innego gimnazjum.

?
?
Szczerze mówiąc, to jestem jeszcze zbyt młodym liściem by wypowiadać się w takich kwestiach, ale po przeczytaniu wypowiedzi paru osób, postanowiłem się wypowiedzieć i podzielić się swymi odczuciami wink

"Sprawa" jest, że tak to określę "dużego kalibru".
WNN jeśli dla Ciebie, uprawianie miłości ( rzadko używanie sformułowanie w dzisiejszych czasach ) z kobietą, która urodziła dziecko to "pakowanie w dziurę z której coś wylazło" to szczere wyrazy współczucia... Ciekaw jestem co zrobisz gdy Twoja wybranka urodzi Ci dziecko...

W sumie nie zostało powiedziane, dlaczego doszło do rozwodu, w jakim wieku są dzieci, no i jakie stanowisko w tym wszystkim przyjął "tatuś". Jednak nie ma co oczekiwać, że takie informacje zostaną podane na ogólnie dostępnym forum wink
I tak się teraz zastanawiam czy to, że ktoś nie jest biologicznym ojcem przeszkadza. Wydaje mi się, że nie, bo co jest ważniejsze? To, że dało się życie dziecku i później się od niego odchodzi i pozostawia matce na wychowanie, czy to że się je wychowuje, stara się ułożyć by wyrosło na dobrego człowieka?

PS. WNN
Prośba pierwsza: nie odpisuj, jeśli trzeba to zapłacę byś tego nie robił.
Prośba druga: czasem przeczytaj ze dwa razy to co chcesz wysłać w poście...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by f4ls0n
"Sprawa" jest, że tak to określę "dużego kalibru".
WNN jeśli dla Ciebie, uprawianie miłości ( rzadko używanie sformułowanie w dzisiejszych czasach ) z kobietą, która urodziła dziecko to "pakowanie w dziurę z której coś wylazło" to szczere wyrazy współczucia... Ciekaw jestem co zrobisz gdy Twoja wybranka urodzi Ci dziecko...

Ja tez sobie wspolczuje, bo ta trauma do dzisiaj powoduje u mnie odruchy wymiotne.

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Originally Posted by True02
nie masz dzieci i lubisz bukamcherkę -jak wnioskuję z faktu uczestnictwa w takim forum- Teraz więc czekaj na forumowe oświadczyny "dobra partio" smile

pierwszy forumowy slub w historii ooo

W
Wiara Gwarancja Wygranej
Wiara Gwarancja Wygranej
W Offline
Gdyby to było tylko jedno dziecko można by było łaczyć ale jak mówisz że dzieci to bym sie zastanawiał.

No chyba że to ta jedyna i ten jedyny to bym już nie patrzył na nic.

Nic nie ukuje bólu samotności gdy miłości brak.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Linc
Witam.

Zalozmy, ze kazdy z nas albo przynajmniej jakas czesc moze stanac przed takim oto problemem. Otoz jestesmy w fazie poznawania fajnej wydaloby sie dziewczyny, super sie z Nia rozmawia, z urody tez niczego sobie ale powiedzmy, ze jest "maly problem" ... dowiadujemy sie, ze niestety jest Ona rozwodka i co najgorsze ma dzieci ... Co byscie zrobili w tym momencie ? Prosze o powazne wypowiedzi ...

PS. Boje sie, ze niedlugo moge stanac przed taka decyzja - Co robic ...

To juz zalezy tylko od ciebie i sam musisz podjac ta decyzje.
Nie pytaj nigdy innych w takich sprawach,tylko samego siebie,
to co ludzie mowia jest zupelnie nieistotne.
Co to zmienia ze jest rozwodka ? nic jezeli dobrze sie z nia
czujesz to nie kieruj sie stereotypami i opiniami znawcow co ci
mowia ze szuka ojca dla dzieci,poznaj ja lepiej pozniej sam
podejmij ta decyzja co dalej bo to twoje zycie i twoja decyzja.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
cholerne kompleksy, ludzie tuszuja w specyficzny sposób. Najlepsze podejscie "dymam, rucham, zostawiam" a in live pysk, że żadna niespojrzy

X
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
X Offline
Originally Posted by DOMINICCA
kiedyś liczyło się to ,żeby dziewczyna była dziewicą . Teraz liczy się to ,żeby kobieta , nie tyle nie miała w przeszłości innych związkach, ale to żeby nie miała dzieci.Zadziwiający jest ''postęp'' , ''rozwój''socjokultury w tym zakresie...
Gdyby nie to ze teraz 'modne' jest uprawianie seksu jak najwczesniej, mysle ze nadal by sie liczylo zeby dziewczyna byla dziewica wink
Bynajmniej dla mnie sie liczylo, choc nie bylo to warunkiem koniecznym ze wzgledu na czasy w jakich zyjemy ze tak powiem wink

czy jestem dziwny? grin

Linc, jak uwazasz ze moze wyjsc z tego cos fajnego to nie mysl w tej chwili o dzieciach jak o problemie. Ja bym chyba chcial je najpierw poznac. Zdarzaja sie dzieci wredne i jesli te okazalyby sie takowymi to wtedy dalbym sobie spokoj tongue

G
addict
addict
G Offline
Ja akurat wolałbym dzieciatą pannę, niż bezdzietną rozwódkę. Dominicca, za tych 80 lat dwójka dzieci to pewnie będzie niepożądany ewenement ze względu na przeludnienie globu.

Marat Safin
Marat Safin
Originally Posted by Azzaro
cholerne kompleksy, ludzie tuszuja w specyficzny sposób. Najlepsze podejscie "dymam, rucham, zostawiam" a in live pysk, że żadna niespojrzy

Dokładnie laugh Jak czasami gdzieś tam ktoś wklei fotę jakieś panny, to za chwilę jeden płacze, że za gruba, drugi, że kaszalot, a trzeci, że kijem by nie ruszył. Pewnie syndrom samotników. Cały dzień zbieranie materiału na wieczór, tasowanie i do wyra. Niech dalej szukają księżniczek, ale w przypływie odrobiny obiektywizmu radzę co drugiemu zerknąc w lustro czasem.

A co do meritum. Kobieta z dziecmi to bardzo duża odpowiedzialnośc. Uważam, że trzeba się dobrze zastanowic czy jest się gotowym na takie wyzwanie. Psychicznie też trzeba byc mocnym no i nie byc mega zazdrośnikiem bo logiczne, że często ojciec tych dzieci będzie gdzieś w pobliżu. Z drugiej strony nie mozna skreslac takiej kobiety bo może to byc całkiem wartościowa osoba, a każdy zasługuje na szansę.

G
addict
addict
G Offline
Na sama mysl, ze mialbym pakowac w dziure z ktorej cos wylazlo niedobrze mi sie robi.

To jakos sie musialo tez tam dostac smile
A moze "wyszlo" cesarskim cieciem???
Dlatego nastepnym razem lepiej zapytaj, bo moga Ci niezle sztuki obok nosa przejsc... smirk blush

G
addict
addict
G Offline
Originally Posted by Golffour

To jakos musialo sie tez tam dostac smile
A moze "wyszlo" cesarskim cieciem???
Dlatego nastepnym razem lepiej zapytaj, bo moga Ci niezle sztuki obok nosa przejsc... smirk blush

?
?
Originally Posted by xqwzts
Gdyby nie to ze teraz 'modne' jest uprawianie seksu jak najwczesniej, mysle ze nadal by sie liczylo zeby dziewczyna byla dziewica wink
Bynajmniej dla mnie sie liczylo, choc nie bylo to warunkiem koniecznym ze wzgledu na czasy w jakich zyjemy ze tak powiem wink

czy jestem dziwny? grin

jeśli tak, to jest nas dwóch wink piwo

P
Live fast, die young
Live fast, die young
P Offline
Originally Posted by Golffour

Kto wie...moze nawet z Azji wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Panie i Panowie
Wszystko jest pod kontrola, zakochac sie jeszcze sie nie zakochalem ale wiem, ze z tego nic juz nie bedzie wink

I see dead people
I see dead people
Originally Posted by Linc
Panie i Panowie
Wszystko jest pod kontrola, zakochac sie jeszcze sie nie zakochalem ale wiem, ze z tego nic juz nie bedzie wink

Forum rządzi, forum radzi, forum nigdy cię nie zdradzi laugh

I
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
I Offline
będziesz kochał je jak swoje... smile

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Nie mam nic do kobiet z dziecmi ale chyba bym się nie zdecydował.Szczerze mnie by odstraszyła ta sytuacja.Nie byłbym w stanie pokochać tak jak własne.

Strona 2 z 3 1 2 3

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
8 zarejestrowanych użytkowników (Akhu, burbon, rafal08, forty, bukma, Sensei, latajaca_holenderka, rymoholik), 1,258 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,284
Posty5,834,691
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025