|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
Ja zamawialem nowa i przez jakis czas byla informacja, ze wniosek jest w trakcie przetwarzania. Teraz nie mam w menu informacji nt. karty - tez tak macie?
WojtekK Dokładnie taką sytuację mam. Karta się skońćzyła, zamówiłem nową na stronie, a po paru dniach wszelka informacja o karcie zniknęła. Tak więc pozostaje chyba tylko czekać aż przyślą kartę... 
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Neteller to ma fiola na punkcie bezpieczenstwa, znowu zablokowali mi konto. Tlumaczylem im juz i od nowa musze ze zdarza mi sie jezdzic po europie, to sie pytaja jak dlugo bedzie podroz trwala itp. Chyba zaostrzyli procedury ostatnio 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Neteller to ma fiola na punkcie bezpieczenstwa Szczerze? za to ich właśnie cenię 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Zdarzylem dostac ta stara karte Globe Wallet. Twierdza ze moge takze aplikowac o nowa Net+ i uzywac dwoch jednoczesnie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czym sie rozni nowa od starej?
|
|
|
|
|
|
|
Chyba głównie tym, że nie trzeba na nią przelewać pieniędzy tylko zawsze kasa z głównego konta schodzi. No i parę zmian w opłatach. Jest zaś możliwa nowa karta w wersji elektronicznej, którą można ponoć od zaraz otrzymać. Testował już to ktoś? 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Hej czy są pobierane jakieś opłaty za wpłaty i wypłaty do buków?
Dziekuje
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Po jakim czasie od wyslania dokumentow weryfikowali Wam konta? 20.10 wyslalem im dokumenty i jak narazie laskawie nie zweryfikowali.Oprocz odpowiedzi z automatu nic innego nie otrzymalem.
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
Po jakim czasie od wyslania dokumentow weryfikowali Wam konta? 20.10 wyslalem im dokumenty i jak narazie laskawie nie zweryfikowali.Oprocz odpowiedzi z automatu nic innego nie otrzymalem. ja czekam jeszcze dluzej... 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
aha...czyli to jest standard...tylko zeby mi konta od 1 listopada nie zablokowali.....
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Po jakim czasie od wyslania dokumentow weryfikowali Wam konta? 20.10 wyslalem im dokumenty i jak narazie laskawie nie zweryfikowali.Oprocz odpowiedzi z automatu nic innego nie otrzymalem. wysłałem 13.10 i 21.10 dostałem odpowiedź, że im się pdf i screenshot nie podobają. ("automatu" nie było).
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak nie mialem skanera i posylalem im zdjecia robione telefonem (w ciagu miesiaca z 10 maili  )to zawsze bardzo szybko przychodzila odpowiedz negatywna, gdy w koncu kupilem skaner i wyslalem eleganckie skany to odpowiedzi brak od 14.10
|
|
|
|
|
|
|
Nikt nie wziął tej wirtualnej karty od nich? 
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
Panowie po raz 3 dostalem negatywna odpowiedz na potwierdzenie konta, ale tym razem chca odemnie jakis list potwierdzajacy z banku. Co to jest za rodzaj listu [wytluszczona czcionka]: 'Dear Mr. ..., Thank you for your email. Unfortuntely we cannot verify that your bank statements were issued from your bank, due to the type and quality of the printing. Please request from your bank a printed Bank Account information confirmation letter, as long as it is printed with the bank letterhead, stamped and signed by your bank. Should you have any questions or feel you have received this email in error, please contact us at www.neteller.com. [ neteller.com.] Thank you for choosing NETELLER.' bo na pewno nie jest to bank statement czyli historia konta [wyslalem juz ze 2 takie 1 miesieczna i 3 miesieczna] z gory serdecznie dziekuje
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Po mojemu to musisz mieć na "papierze firmowym" Twojego banku potwierdzenie że: obywatel Ojro legitymujący sie dowodem takim a takim, zamieszkały tu i tu posiada rachunek o nr takim a takim.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
tylko jak uzyskac takie pisemko np. od mBanku?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Ojro sprobuj wyslac potwierdzenie otwarcia rachunku z mbanku, powinno poskutkowac. Swoja droga jakos wybredni sie stali odnosnie tych utility bill.
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
Ojro sprobuj wyslac potwierdzenie otwarcia rachunku z mbanku, powinno poskutkowac. Swoja droga jakos wybredni sie stali odnosnie tych utility bill. ale ja nie posiadam konta w mBanku, mam stale tylko ze w ING. Juz w oddziale bylem dostalem jedno potwierdzenie, a jak nie pojdzie to bede musial napisac prosbe o jeszcze jedno [juz platne]. A no wlasnie cos bardzo wybredni ostatnio. SyKo, thanks anyway... 
|
|
|
|
|
|
|
Otrzymał już ktoś tę nową kartę Netellera? 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
wlasnie nie uznali mi wyslanych dokumentow. Troche przeginaja z ta weryfikacja.... Czy komus udalo sie zweryfikowac konto za 1 razem?
Co im najlepiej wyslac zeby nie robili tyle problemow?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|