na ta wygniajaca sie fdziewczynke az ciezko patrzec, Lenda utalentowana jak dziesiatki innych... słabo, steperzy i Dzielny to praktycznie rewolucja a totalnie niezauważeni
na ta wygniajaca sie fdziewczynke az ciezko patrzec, Lenda utalentowana jak dziesiatki innych... słabo, steperzy i Dzielny to praktycznie rewolucja a totalnie niezauważeni
To wedlug Ciebie Lenda jst utalentowana, ale...jest masa ludzi tak samo spiewajacych? Moim zdaniem nie, a ta mala Kulawik to co najwyzej moze jej mikrofon potrzymac...A i smiesza mnie te wypowiedzi nt. ze niby jest/byla chlopakiem. Moze pieknoscia nie jest, ale ktos puscil plotke (znajac zycie osoba zazdrosna) i ludzie chcac blysnac(myslac, ze sa fajni) sie podniecaja nie wiem czym...
Rewolucja? Chyba u Ciebie w miescie... Sa specjalne szkly stepowania i takich osob jest sporo. Fakt czlowiek kulka bardzo dobry, ale troszke liczba kulek go przerosla. Choc ja go predzej widzialem niz ta bez kregoslupa.
ogólnie program nudnawy, lepsze były Idole, jakoś ta scena (ciemna i głęboka) nie poprawia odbioru, wręcz przeszkadza, co do ocen jury to trzeba wziąć pod uwagę, ze my to odczuwamy inaczej przez szkło telewizora, a co innego uczestniczyć na żywo łatwiej odpowiedzieć na pytanie kto wygra niż kto mi sie podoba nuda wyziera z telewizora, dobrze że jest poker on-line...
To wedlug Ciebie Lenda jst utalentowana, ale...jest masa ludzi tak samo spiewajacych? Moim zdaniem nie, a ta mala Kulawik to co najwyzej moze jej mikrofon potrzymac...A i smiesza mnie te wypowiedzi nt. ze niby jest/byla chlopakiem. Moze pieknoscia nie jest, ale ktos puscil plotke (znajac zycie osoba zazdrosna) i ludzie chcac blysnac(myslac, ze sa fajni) sie podniecaja nie wiem czym...
Rewolucja? Chyba u Ciebie w miescie... Sa specjalne szkly stepowania i takich osob jest sporo. Fakt czlowiek kulka bardzo dobry, ale troszke liczba kulek go przerosla. Choc ja go predzej widzialem niz ta bez kregoslupa.
1. masa nie ale dziesiatki z pewnoscia 2. pierwszy raz sie spotkalem ze stepowaniem w tv, mi sie spodobalo 3. Kulawik to kto ta od niemena? moze byc ale to juz bylo milion razy 4, moze wystep nie byl totalnie miazdzacy to i tak tego od kulek najlepszy
wsumie mozesz odpowiedziec co chcesz wiecej tu nie zagladam,obejrze juz tylko final. pozdrawiam
jak ten od kulek mógł być najlepszy skoro popełnił błąd w końcówce co do Lendy to ja bazuje na tym, co mówią jurorzy, bo zwyczajnie nie potrafiłbym ocenić śpiewu. Co najwyżej mógłbym powiedzieć, że było ładnie albo brzydko. A jeśli ludzie, którzy siedzą w tym biznesie, mówią, że ma zajebisty głos to znaczy, że tak jest. Szczerze to wątpię, żeby była transwestytą. Może w barach jest szersza niż w biodrach i nie ma praktycznie biustu, ale to nie znaczy, że od razu musi być facetem
Stepujący, brzuchomówca i ta z psem jako jedyni zrobili show. Reszta nudna. Lenda ma faktycznie świetny głos, ale powinna wylecieć za to co zrobiła z utworem Jacksona.
Lenda wyglada jak stara krowa, piosenke jacksona zjeb... na maksa, wydaje mi sie, że ona nawet "jestes szalona" zinterpretuje na murzyński soul:/ czachor,czechor czy jak mu tam powinien awansowac:) A ta dziewczynka to chyba za 15 lat bedzie nam machac z wozka inwalidzkiego, czego jej niezycze