Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 3 z 17 1 2 3 4 5 16 17
W
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W Offline
na ta wygniajaca sie fdziewczynke az ciezko patrzec, Lenda utalentowana jak dziesiatki innych... słabo, steperzy i Dzielny to praktycznie rewolucja a totalnie niezauważeni

Bonus: Unibet
weed #2681565 26/10/2008 06:36
Pooh-Bah
Pooh-Bah
Od wyginania moim zdaniem nie powinna awansować - ciekawe czy jakby byla starsza to by tez tak zrobiła.

Steperzy i brzuchomowca wg powinni awansowac.

Ledna mogla wziosc inny kawałek - o wiele lepiej by sie zaprezentowała.
Jackson jakoś tak nie bardzo pasował

Dziewczyna z psem moim zdaniem nie powinna byc w tej fazie , w koncu to Mam Talent czy Mam Psa ??

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Ludwiczek
Od wyginania moim zdaniem nie powinna awansować - ciekawe czy jakby byla starsza to by tez tak zrobiła.

Steperzy i brzuchomowca wg powinni awansowac.

Ledna mogla wziosc inny kawałek - o wiele lepiej by sie zaprezentowała.
Jackson jakoś tak nie bardzo pasował

Dziewczyna z psem moim zdaniem nie powinna byc w tej fazie , w koncu to Mam Talent czy Mam Psa ??

Linc #2681579 26/10/2008 06:49
Pooh-Bah
Pooh-Bah
zdarza się

wsiąść powinno byc

Koniec OT

J
Spójnia Świdwin
Spójnia Świdwin
J Offline
Wziąć chyba wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Lenda to facet smile

weed #2681605 26/10/2008 07:50
Oszust i... dzida!!!
Oszust i... dzida!!!
Originally Posted by weed
na ta wygniajaca sie fdziewczynke az ciezko patrzec, Lenda utalentowana jak dziesiatki innych... słabo, steperzy i Dzielny to praktycznie rewolucja a totalnie niezauważeni

To wedlug Ciebie Lenda jst utalentowana, ale...jest masa ludzi tak samo spiewajacych? Moim zdaniem nie, a ta mala Kulawik to co najwyzej moze jej mikrofon potrzymac...A i smiesza mnie te wypowiedzi nt. ze niby jest/byla chlopakiem. Moze pieknoscia nie jest, ale ktos puscil plotke (znajac zycie osoba zazdrosna) i ludzie chcac blysnac(myslac, ze sa fajni) sie podniecaja nie wiem czym... smile

Rewolucja? Chyba u Ciebie w miescie... Sa specjalne szkly stepowania i takich osob jest sporo.
Fakt czlowiek kulka bardzo dobry, ale troszke liczba kulek go przerosla. Choc ja go predzej widzialem niz ta bez kregoslupa.

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
ogólnie program nudnawy, lepsze były Idole, jakoś ta scena (ciemna i głęboka) nie poprawia odbioru, wręcz przeszkadza,
co do ocen jury to trzeba wziąć pod uwagę, ze my to odczuwamy inaczej przez szkło telewizora, a co innego uczestniczyć na żywo
łatwiej odpowiedzieć na pytanie kto wygra niż kto mi sie podoba
nuda wyziera z telewizora, dobrze że jest poker on-line...

W
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W Offline
Originally Posted by Mario_
Originally Posted by weed

To wedlug Ciebie Lenda jst utalentowana, ale...jest masa ludzi tak samo spiewajacych? Moim zdaniem nie, a ta mala Kulawik to co najwyzej moze jej mikrofon potrzymac...A i smiesza mnie te wypowiedzi nt. ze niby jest/byla chlopakiem. Moze pieknoscia nie jest, ale ktos puscil plotke (znajac zycie osoba zazdrosna) i ludzie chcac blysnac(myslac, ze sa fajni) sie podniecaja nie wiem czym... smile

Rewolucja? Chyba u Ciebie w miescie... Sa specjalne szkly stepowania i takich osob jest sporo.
Fakt czlowiek kulka bardzo dobry, ale troszke liczba kulek go przerosla. Choc ja go predzej widzialem niz ta bez kregoslupa.

1. masa nie ale dziesiatki z pewnoscia
2. pierwszy raz sie spotkalem ze stepowaniem w tv, mi sie spodobalo
3. Kulawik to kto ta od niemena? moze byc ale to juz bylo milion razy
4, moze wystep nie byl totalnie miazdzacy to i tak tego od kulek najlepszy

wsumie mozesz odpowiedziec co chcesz wiecej tu nie zagladam,obejrze juz tylko final. pozdrawiam

weed #2681791 26/10/2008 17:01
wieczny student
wieczny student
jak ten od kulek mógł być najlepszy skoro popełnił błąd w końcówce smile
co do Lendy to ja bazuje na tym, co mówią jurorzy, bo zwyczajnie nie potrafiłbym ocenić śpiewu. Co najwyżej mógłbym powiedzieć, że było ładnie albo brzydko. A jeśli ludzie, którzy siedzą w tym biznesie, mówią, że ma zajebisty głos to znaczy, że tak jest. Szczerze to wątpię, żeby była transwestytą. Może w barach jest szersza niż w biodrach i nie ma praktycznie biustu, ale to nie znaczy, że od razu musi być facetem

A
Pooh-Bah
Pooh-Bah
A Offline
szkoda, ze te kulki mu sie nie zjebaly laugh

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
Ale ja wciąż nie wiem o co chodzi z tymi kulkami ? Na czym miała polegać niezwykłość tego pokazu ?

Ps. Z czego sa zrobione takie kulki i gdzie można kupić bo się fajne w nich idbijało światło świec.

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
I jeszcze jedno, podobna ta Lenda startowała (podobno z sukcesem) w Szansie na sukces. Ktoś ją pamięta, co spiewała ?

I
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
I Offline
Originally Posted by tangerine
I jeszcze jedno, podobna ta Lenda startowała (podobno z sukcesem) w Szansie na sukces. Ktoś ją pamięta, co spiewała ?

piosenke zespolu Kombii

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by tangerine

http://pl.youtube.com/results?search_query=paulina+lenda&search_type=&aq=f

Troche juz tego wydala, poki co same covery spiewa wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A ktoś wie może skąd mogę ściągnąć wczorajszy odcinek lub gdzie go obejrzeć? wink

Tenis Trader
Tenis Trader
http://muzyka.onet.pl/festiwal/9501,index.html

Stepujący, brzuchomówca i ta z psem jako jedyni zrobili show. Reszta nudna. Lenda ma faktycznie świetny głos, ale powinna wylecieć za to co zrobiła z utworem Jacksona.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by _Korver_
A ktoś wie może skąd mogę ściągnąć wczorajszy odcinek lub gdzie go obejrzeć? wink

Za 15 minut na tvn'ie będzie.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Lenda wyglada jak stara krowa, piosenke jacksona zjeb... na maksa, wydaje mi sie, że ona nawet "jestes szalona" zinterpretuje na murzyński soul:/ czachor,czechor czy jak mu tam powinien awansowac:) A ta dziewczynka to chyba za 15 lat bedzie nam machac z wozka inwalidzkiego, czego jej niezycze

Tenis Trader
Tenis Trader
Originally Posted by Azzaro
A ta dziewczynka to chyba za 15 lat bedzie nam machac z wozka inwalidzkiego, czego jej niezycze

Ta pani ma na ten temat inne zdanie :

wink

Strona 3 z 17 1 2 3 4 5 16 17

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
8 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, rafal08, forty, aker, Sensei, poozon, $-man, Akhu), 2,887 gości, oraz 5 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,277
Posty5,829,249
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025