|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Lato gada jak drugi Kononowicz.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Właśnie  I znowu muszę powtórzyć to co już kiedyś pisałem: czemu tak wybitni co by nie mówić kiedyś reprezentanci Polski jak Lato, Tomaszewski czy nawet Boniek rozmieniają swoją legendę (że tak to ujmę) na drobne?? Czy naprawdę nie zależy im na tym, żeby pozostali w naszej pamięci jako świetni piłkarze, twórcy największych sukcesów polskiej piłki? Czy parcie na  jest u nich aż tak duże? Nie mogę tego pojąć, ale smuci mnie to 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
http://www.sportowefakty. pl/pilka/2008/10/30/tomasz-jagodzinski-nie-na-tym-polega-demokracja/  Kolega, z którym rozmawiam na ten temat krótko i trafnie skwitował całe zamieszanie: "W korycie zmienią się świnie" ...
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
delegatem klubu z Krakowa prowadzonego przez faceta z Bydgoszczy miał być warszawiak będacy właścicielem klubu w Łodzi. A wszystko po to aby wybory wygrał facet z Elbląga, znany jako miel.czanin, a nie wygrał facet z Bydgoszczy znany jako łodzianin i rzymianin.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Z jednej strony pośmiać się dobra rzecz, ale jak tak chwilę się człowiek zastanowi to zadaje sobie pytanie: dokąd to wszystko zmierza? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kilka dni deszczu , troche sie ochlodzilo ale znow mamy Lato  Witamy Grzesiu przy korycie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
I tak sie nic nie zmieni 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zmieni sie bo do tej pory mielismy chuj........ zwiazek ze zlodziajami itd... a teraz bedzie to samo + szukanie hakow na Leo ...  Kto wie moze nowym selekcjonerem zostanie mlody i obiecujacy Engel - junior 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Moze Lato  Bedzie mial dwie fuchy  Dwie fuchy = dwie wyplaty 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Listek wracaj! Tesknimy!
swoja droga to czy listkiewicz moze kandydowac w nastepnych wyborach??? znaczy na nastepnym zjeździe...ba takie kierownictwo za pomoca laty to troche lipa
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Członkami władz PZPN mogą być tylko obywatele polscy, którzy w momencie wyboru lub powołania nie przekroczyli 70 roku życia.  tylko w momencie wyboru czyli moga ciagnac do 100 Jedyna metoda zwolnienia jest selekcja naturalna... niestety...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
http://sport.wp.pl/kat,1726,title,Lato-moze-Niemcy-Boniek-zastanow-sie,wid,10522524,wiadomosc.html - Jeśli Ukraina nie zdąży z przygotowaniami do Euro 2012, to możemy zorganizować mistrzostwa z Niemcami - powiedział w programie "Kropka nad I" Grzegorz Lato, nowy prezes Polskiego Związku Piłki Nożnej. Reakcja jednego z jego kontrkandydatów była stanowcza: - Grzegorz, proszę, zastanów się co ty mówisz! - apelował do Laty Zbigniew Boniek. Ja mam jasne skojarzenie: Grzegorz Lato = Lech Kaczyński polskiej piłki? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jest gdzies podany sklad zarzadu o ile juz jest ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zaczyna się 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wlasnie obejrzalem powtorke "Kropka Nad i" i jestem w szoku... Osobiscie uwazalem ze jedyny ktory MOZE cos zmienic jest Boniek... Jak dowiedzialem sie,ze wybrano Lato.. jedna mysl... bedzie to samo... Krew mnie zalewa, bo wyboru dokonali ludzie,ktorzy w duzej wiekszosci mieli,maja i beda miec doczynienia z korupcja w polskiej pilce... Warto zacytowac to co Boniek powiedzial w programie Pani Olejnik:"Tuz po wyborze G.Lato na prezesa zobaczylem na 4-5 stolikach Finlandie i radosc z wyboru"(mniej wiecej tak to brzmialo)... czyli oblewanie, z calym szacunkiem dla Pana Laty, "wlasnej swini" przy korycie... Bardzo,ale to bradzo chcialbym sie mylic,ale uwazam,ze nic sie nie zmieni... "sad but true..."
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
http://sport.wp.pl/kat,1726,title,Lato-moze-Niemcy-Boniek-zastanow-sie,wid,10522524,wiadomosc.html - Jeśli Ukraina nie zdąży z przygotowaniami do Euro 2012, to możemy zorganizować mistrzostwa z Niemcami - powiedział w programie "Kropka nad I" Grzegorz Lato, nowy prezes Polskiego Związku Piłki Nożnej. Reakcja jednego z jego kontrkandydatów była stanowcza: - Grzegorz, proszę, zastanów się co ty mówisz! - apelował do Laty Zbigniew Boniek. Ja mam jasne skojarzenie: Grzegorz Lato = Lech Kaczyński polskiej piłki?  Bonike miał niestety rację. Na wszystkich stronach zagranicznych już głośno że nowy Prezes PZPN chce organizowac Euro2012 z Niemcami. np. Reuters WARSAW, Oct 30 (Reuters) - Poland could stage Euro 2012 with Germany if co-hosts Ukraine have problems with preparations, new Polish FA president Grzegorz Lato said on Thursday. Lato, elected head of the PZPN earlier in the day, he told the TVN news channel:'If Ukraine doesn't make it on time then we can organise the tournament together with Germany,'' ...mój komentarz dla debiutu nowego prezesa -> [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A Boniek moze zostac koordynatorem UEFA ds. EURO 2012. To moze byc tak samo jak w naszej rodzimej polityce. Walka Kaczynski vs Tusk 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
przeciez Lato to specjalnie powiedzial, to zemsta za to co ten Ukrainiec z uefa gadal na zjezdzie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|