Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 2 z 2 1 2
R
old hand
old hand
R Offline
Davydenko - Nalbandian Typ: 1

Uwazam,ze jest to jeden z tych turniejow w ktory Rosjanin sie wstrzelil. Przechodzi rywali z latwoscia,ale do tego bardzo solidna gra i co najwazniejsze nie ciazy na nim zadna presja... Nalbandian owszem gra nawet bardzo dobrze,ale przyklad niedawnego meczu obu panow w Davis'ie i to na maczce w Buneos Aires, gdzie Denko z pewnoscia nie byl ani w formie,ani faworytem pokazuje iz Nalbandian nie jest mu taki grozny. Mam wrazenie,ze dzis i tak wiekszosc zagra na Nalbiego, bo przeciez Masters, itd., a Nikolay zagra swoje i znajdzie sie w finale, gdzie bez wzgledu na kogo mu tam przyjdzie trafic, bedzie on zdecydowanym faworytem i od dluzszego czasu zdobedzie szanse na wygranie dosc prestizowego turnieju!

Pozdrawiam

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by ryzy9
[ciach] Przechodzi rywali z latwoscia [ciach]

a kogo z taką łatwością przeszedł? Berdycha z którym miał h2h 7-0?

R
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
R Offline
No przecież grał z Berdychem ciężki trzy godzinny pojedynek...Jak dla mnie to zdecydowanie zawyżony kurs na Kolye.Najpierw Nalbi jest grubym dogiem przeciwko Del Potro i jeszcze większym przeciwko Murrayowi, a teraz nagle po tych dwóch meczach jest strasznie faworyzowany.Rusek kiedy gra swoje i ma dobry turniej to jest w stanie ograć każdego.Ja tam biorę Davydenko.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Chaoz
Originally Posted by ryzy9
[ciach] Przechodzi rywali z latwoscia [ciach]

a kogo z taką łatwością przeszedł? Berdycha z którym miał h2h 7-0?
co z tego ze h2h bylo 7-0 jak specjalisci oceniali szanse tamtego meczu jako 50/50
mysle ze Denko moze sprawic niespodzianke, mam wrazenie ze Nalbandian nie gra nic wielkiego

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
jak Rusek ogrywa Nadala 6-1 w secie i nawet jak Rafa jest kontuzjowany,tylko,że Rafa z tą kontuzją walczył dosyć długo w tym secie dopiero na końcu się poddał gdy zobaczył ,że na ruska nie ma mocnych,narazie rusek mi imponuje gra rewelacyjnie z drugiej strony Nalbandian również chociaż miał już słabsze spotkania myślę,że 3 sety nas czekają

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Randall
No przecież grał z Berdychem ciężki trzy godzinny pojedynek...

widzę bez ironii w tym dziale nie ma szans.
Przecież zagrał kapitalny mecz z Ljuba który w formie był x lat temu..

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
akurat Ljuba w tym turnieju jakby zagrał lepiej niż w ostatnich tragicznych występach

S
veteran
veteran
S Offline
polsat ma nasrane we łbie? cały tydzień gites live a półfinały i finał to już nie łaska? zamiast tego jakiś durny saturn z rubinem shocked po co to komu?

O
oli Offline
sottocapo
sottocapo
O Offline
Nie od dzis Polsat tak sie zachowuje

S
veteran
veteran
S Offline
na ich miejscu to bym puścił to chociaż na jakimś polsat info, cafe czy chociażby polsat play.. :/

Strona 2 z 2 1 2

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
5 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, rafal08, Sensei, alfa, burbon), 3,583 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,306
Posty5,840,358
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026