|
|
old hand
|
|
old hand
Davydenko - Nalbandian Typ: 1
Uwazam,ze jest to jeden z tych turniejow w ktory Rosjanin sie wstrzelil. Przechodzi rywali z latwoscia,ale do tego bardzo solidna gra i co najwazniejsze nie ciazy na nim zadna presja... Nalbandian owszem gra nawet bardzo dobrze,ale przyklad niedawnego meczu obu panow w Davis'ie i to na maczce w Buneos Aires, gdzie Denko z pewnoscia nie byl ani w formie,ani faworytem pokazuje iz Nalbandian nie jest mu taki grozny. Mam wrazenie,ze dzis i tak wiekszosc zagra na Nalbiego, bo przeciez Masters, itd., a Nikolay zagra swoje i znajdzie sie w finale, gdzie bez wzgledu na kogo mu tam przyjdzie trafic, bedzie on zdecydowanym faworytem i od dluzszego czasu zdobedzie szanse na wygranie dosc prestizowego turnieju!
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[ciach] Przechodzi rywali z latwoscia [ciach] a kogo z taką łatwością przeszedł? Berdycha z którym miał h2h 7-0?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No przecież grał z Berdychem ciężki trzy godzinny pojedynek...Jak dla mnie to zdecydowanie zawyżony kurs na Kolye.Najpierw Nalbi jest grubym dogiem przeciwko Del Potro i jeszcze większym przeciwko Murrayowi, a teraz nagle po tych dwóch meczach jest strasznie faworyzowany.Rusek kiedy gra swoje i ma dobry turniej to jest w stanie ograć każdego.Ja tam biorę Davydenko.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[ciach] Przechodzi rywali z latwoscia [ciach] a kogo z taką łatwością przeszedł? Berdycha z którym miał h2h 7-0? co z tego ze h2h bylo 7-0 jak specjalisci oceniali szanse tamtego meczu jako 50/50 mysle ze Denko moze sprawic niespodzianke, mam wrazenie ze Nalbandian nie gra nic wielkiego
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak Rusek ogrywa Nadala 6-1 w secie i nawet jak Rafa jest kontuzjowany,tylko,że Rafa z tą kontuzją walczył dosyć długo w tym secie dopiero na końcu się poddał gdy zobaczył ,że na ruska nie ma mocnych,narazie rusek mi imponuje gra rewelacyjnie z drugiej strony Nalbandian również chociaż miał już słabsze spotkania myślę,że 3 sety nas czekają
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No przecież grał z Berdychem ciężki trzy godzinny pojedynek... widzę bez ironii w tym dziale nie ma szans. Przecież zagrał kapitalny mecz z Ljuba który w formie był x lat temu..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
akurat Ljuba w tym turnieju jakby zagrał lepiej niż w ostatnich tragicznych występach
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
polsat ma nasrane we łbie? cały tydzień gites live a półfinały i finał to już nie łaska? zamiast tego jakiś durny saturn z rubinem  po co to komu?
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
Nie od dzis Polsat tak sie zachowuje
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
na ich miejscu to bym puścił to chociaż na jakimś polsat info, cafe czy chociażby polsat play.. :/
|
|
|
Link skopiowany do schowka