witam
Co myślicie o nastepujacym zestawie ??
HKM Zvolen - MHC Martin
Dukla Trencin - Liptovsky Mikulas
Dwory Unia Oswiecim - KH Sanok
MKS Cracovia Krakow - Stoczniowiec Gdansk
plus Metallurg Magnitogorsk - HK MVD Tver
kursik na ten zestaw to 3,04
czy ktos jest w stanie napisac rzeczowego posta odnośnie tych typków, czy radzicie to grac i jaka jest szansa na powodzenie, co zostawić, co wywalic i dlaczego???
Z info, ktore ja posiadam Unia i Crakovia beda walczyć o czołowie lokaty , sanok i stoczniowiec o utrzymanie w lidze Krakowia sie strasznie wzmocnila, maja duzy budzet.
Unia sie oslabila, ale tez caluja wysoko podobno
Zvolen celuje w mistrza slowacji, a trencin to tez czolowa druzyna tego kraju. O niespodzianki w tej lidze raczej trudno, wiec to chyba najpewniejsze mecze.
Metallurg tez jeden z kandytatow na mistrza Rosji, podobno sie wzmocnił. wygrał ostatnio 6-2 u siebie
HK MVD Tver to beniaminek, ale zremisował z 'osłabionym' dynamem na wyjezdzie.
Prosze o rzeczowy post w tej sprawie.
PZDRW
MAGNITOGORSK - TVER
Nie miałem okazjo ogladać drużyny z Magnitogorska w pierwszym ich meczu, jednak suchy wynik sugeruje że juz na początku sezonu sa w znakomitej formie.
Jeżeli chodzi o beniaminka, to oglądajac ich mecz z Dynamem zaimponowali mi dobrze zorganizowaną gra obronną, spokojem i dobrze wyprowadzanymi kontrami. Jednak trzeba uczciwie powiedzieć, że Dynamo do tego meczu podeszłojakoś dziwnie mało skoncentrowanie. Dopiero w trzeciej terci zaczeło grać na swoim poziomie. Zadziwiajaco łatwo równiez Moskwiczanie łapali kary.. Beniaminek no cóz można powiedzieć , że zrobił swoje. Raczej nikt nie stawiał, ze potrafią wygrac z faworytem. Jednak to może się równiez teraz obrucić na ich niekorzyść. Motywacja może trochę spaść i trochę sił ich kosztował ten mecz. Myślę, ze w pierwszej tercji może jeszcze bedzie mecz w miarę wyrównany, jednak z upływem czasu doświadczenie i siła drużyny Magnitogorska da o sobie znać.
Mój typ na mecz to:
1-sza trecja X 4/10
jedynka w meczu 6/10
Co do pozostałych meczy o które pytasz, najbardziej nie podoba mi sie mecz....
Zvoleń - Martin
niby powinno być łatwo lekko i przyjemnie, ale patrząc w statystyki sezonu 2003/2004 kiedy druzyna Martina zaliczana była do najsłabszych, można odnieść wrażenie, że Zwoleniowi albo nie leży ten przeciwnik, albo ich mniemanie o swoich umiejętnościach jest tak wielkie, że po prostu lekceważą tego przeciwnika na własnym lodzie....
No nie wiem czy warto sie w to pakować w pierwszej kolejce..ale!