|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Powinny byc jakies nagrody za najlepsze yieldy itd. Wtedy by byla fajna rywalizacja a tak to kazdy sobie prowadzi temat i w sumie ten kto podaje typy nic z tego nie ma procz pojazdow zazdrosnikow. Mysle ze forum by zyskalo gdyby byly jakies nagrody jak na innych portalach. Ja juz i tak bym nie startowal bo juz mnie to nie bawi bo swoje udowodnilem ugrywajac najlepsze yieldy w histori EPP ale mysle ze dla nowych uzytkownikow to by byla mobilizacja zeby dawac dobre typki i przy okazji porywalizowac ale zdrowo z innymi.
na innych portalach to sie sprawdza. Nawet za glupia koszulke ronaldinho iles tam ludzi startuje i podaje dobre typki. Tylko ze na tym forum nie ma 'menedzera' i tak to wyglada jak wyglada coraz gorzej. No ale to juz nie moja sprawa
Last edited by lupus; 30/04/2008 05:53.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Powinny byc jakies nagrody za najlepsze yieldy itd. Wtedy by byla fajna rywalizacja a tak to kazdy sobie prowadzi temat i w sumie ten kto podaje typy nic z tego nie ma procz pojazdow zazdrosnikow. Mysle ze forum by zyskalo gdyby byly jakies nagrody jak na innych portalach. Ja juz i tak bym nie startowal bo juz mnie to nie bawi bo swoje udowodnilem ugrywajac najlepsze yieldy w histori EPP ale mysle ze dla nowych uzytkownikow to by byla mobilizacja zeby dawac dobre typki i przy okazji porywalizowac ale zdrowo z innymi.
na innych portalach to sie sprawdza. Nawet za glupia koszulke ronaldinho iles tam ludzi startuje i podaje dobre typki. Tylko ze na tym forum nie ma 'menedzera' i tak to wyglada jak wyglada coraz gorzej. No ale to juz nie moja sprawa Zawsze możesz zostać tym menedżerem 
Last edited by rafal08; 30/04/2008 05:57.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zabawne, że rozmowa została pokierowana w kierunku "JA". Oczywiście mam tutaj na myśli takie stwierdzenia: "ile ja tu zrobiłem, jaki ja yield miałem itd". Panowie ja nie wiem może jestem glupi i naiwny, ale czy wy nie robicie tego dla siebie?. Wydaje mi się, że większość robi to dla sławy. Tylko bukmacherka w Polsce nadal nie jest strasznie popularna a więc ta sława jest na bardzo kruchych fundamentach.
Myślę, że zamiast krytykować chłopaków, którzy tutaj działają. To lepiej byście zrobili jakbyście pomogli im i zgłosili swój akces. Być może dwie nowe osoby wprowadzą coś nowego.
Napinanie się i mówienie ile ja to zrobiłem nie rozwiąże żadnego problemu i jest to oczywista oczywistość...
.::Think Twice::. Ignorator.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
No tylko to jest to o czym mowie nie ma zadnej zachetny. Wiec po co sie starac jak z tego starania nic innego nie bedzie jak glupie komentarze dzieciakow ktorzy graja na bukach uwazaja sie za specjalistow a graja za 2 zl w sts. Pozniej krytykuja jak komus dobrze idzie. Kazdemu chyba sie znudzi i dokladnie to widac po tym co sie dzieje na forum od pewnego czasu. Poprostu narobilo sie juz duzo konkurencyjnych portali i ludzie poszli tak gdzie klimat jest lepszy. Cos ich przyciaga ten portal nie ma za duzo do zaoferowania a szkoda bo startowal z dobrej pozycji ale traci ja od dluzszego czasu.
Poprostu powazni ludzie juz dawno stad uciekli i beda uciekac dalej. Ale to juz nie moja broszka.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Chciałem gorąco wszystkim podziękować za ponad dwa lata owocnej współpracy. Mam nadzieję, że podobało się wam to co robiłem. Niestety rezygnuję całkowicie z pisania na forum mecz.pl. w tym miejscu chciałbym życzyć wszystkim wszystkiego najlepszego i oby ten dział był nadal piękną oszlifowaną perłą  Dzięki za wszystko  Proszę moderatorów o usunięcie tematu .::Zagrywka 2::.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dzięki za wszystko [ Linked Image] 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
oj.... przepraszam !pomyłka,ale jeszcze tu wrócę 
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Panowie może jakiś mały porządek zaprowadzić w Elicie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na wstępie proponuję przenieść temat @mury do EPP, o ile autor wyrazi zgodę rzecz jasna 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
racja, poproszę o przerzucenie mojego topiku z PP do EPP. myślę że spełniam wszystkie wymagania 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wydaję mi się że topick FIBONACII!!! made by leonidas4444 powinien znaleźć się w ELICIE. Jest to ładnie i skutecznie grana progresja na sporym AKO, i co najważniejsze nie wykraczająca poza granice absurdu i zdrowego rozsądku, co niektórym "elitowcom" się zdarza.
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Ja popieram kolegów, którzy pisali wcześniej - Mura i jego dzienniczek typów zasłużyli na elitę, normalnie na jego typach nie da się wtopić 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja popieram kolegów, którzy pisali wcześniej - Mura i jego dzienniczek typów zasłużyli na elitę, normalnie na jego typach nie da się wtopić  no i spelnilo sie twe zyczenie 
|
|
|
|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
Jak się nie mylę to Leonidas zbankrutował niestety ze swoją progresją. Czy wobec tego temat dalej będzie w EPP? Pytanie również do autora czy planuje dalej prowadzic ten temat?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a czy w ogóle prowadzenie podsumowań i statystyk tematu, yield co najmniej 5% to są jeszcze jakieś warunki do posiadania tematu w EPP? bo jeśli tak to trochę ten dział zaniedbany
|
|
|
|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
a czy w ogóle prowadzenie podsumowań i statystyk tematu, yield co najmniej 5% to są jeszcze jakieś warunki do posiadania tematu w EPP? bo jeśli tak to trochę ten dział zaniedbany Też prawda  Myslę, że należy to uporządkowac Panowie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a czy w ogóle prowadzenie podsumowań i statystyk tematu, yield co najmniej 5% to są jeszcze jakieś warunki do posiadania tematu w EPP? bo jeśli tak to trochę ten dział zaniedbany jesli patrzec na regulamin, to tu powinny zostac ze trzy tematy
|
|
|
|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
a czy w ogóle prowadzenie podsumowań i statystyk tematu, yield co najmniej 5% to są jeszcze jakieś warunki do posiadania tematu w EPP? bo jeśli tak to trochę ten dział zaniedbany jesli patrzec na regulamin, to tu powinny zostac ze trzy tematy To niech zostaną trzy  EPP zobowiązuje. Akurat Twój temat jest prowadzony jak należy.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|