Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 17 z 19 1 2 15 16 17 18 19
E
Pooh-Bah
Pooh-Bah
E Offline
Powinny byc jakies nagrody za najlepsze yieldy itd. Wtedy by byla fajna rywalizacja a tak to kazdy sobie prowadzi temat i w sumie ten kto podaje typy nic z tego nie ma procz pojazdow zazdrosnikow. Mysle ze forum by zyskalo gdyby byly jakies nagrody jak na innych portalach. Ja juz i tak bym nie startowal bo juz mnie to nie bawi bo swoje udowodnilem ugrywajac najlepsze yieldy w histori EPP ale mysle ze dla nowych uzytkownikow to by byla mobilizacja zeby dawac dobre typki i przy okazji porywalizowac ale zdrowo z innymi.

na innych portalach to sie sprawdza. Nawet za glupia koszulke ronaldinho iles tam ludzi startuje i podaje dobre typki. Tylko ze na tym forum nie ma 'menedzera' i tak to wyglada jak wyglada coraz gorzej. No ale to juz nie moja sprawa

Last edited by lupus; 30/04/2008 05:53.
Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Eska
Powinny byc jakies nagrody za najlepsze yieldy itd. Wtedy by byla fajna rywalizacja a tak to kazdy sobie prowadzi temat i w sumie ten kto podaje typy nic z tego nie ma procz pojazdow zazdrosnikow. Mysle ze forum by zyskalo gdyby byly jakies nagrody jak na innych portalach. Ja juz i tak bym nie startowal bo juz mnie to nie bawi bo swoje udowodnilem ugrywajac najlepsze yieldy w histori EPP ale mysle ze dla nowych uzytkownikow to by byla mobilizacja zeby dawac dobre typki i przy okazji porywalizowac ale zdrowo z innymi.

na innych portalach to sie sprawdza. Nawet za glupia koszulke ronaldinho iles tam ludzi startuje i podaje dobre typki. Tylko ze na tym forum nie ma 'menedzera' i tak to wyglada jak wyglada coraz gorzej. No ale to juz nie moja sprawa

Zawsze możesz zostać tym menedżerem wink tongue

Last edited by rafal08; 30/04/2008 05:57.
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Zabawne, że rozmowa została pokierowana w kierunku "JA". Oczywiście mam tutaj na myśli takie stwierdzenia: "ile ja tu zrobiłem, jaki ja yield miałem itd". Panowie ja nie wiem może jestem glupi i naiwny, ale czy wy nie robicie tego dla siebie?. Wydaje mi się, że większość robi to dla sławy. Tylko bukmacherka w Polsce nadal nie jest strasznie popularna a więc ta sława jest na bardzo kruchych fundamentach.

Myślę, że zamiast krytykować chłopaków, którzy tutaj działają. To lepiej byście zrobili jakbyście pomogli im i zgłosili swój akces. Być może dwie nowe osoby wprowadzą coś nowego.

Napinanie się i mówienie ile ja to zrobiłem nie rozwiąże żadnego problemu i jest to oczywista oczywistość...

.::Think Twice::. Ignorator.

E
Pooh-Bah
Pooh-Bah
E Offline
No tylko to jest to o czym mowie nie ma zadnej zachetny. Wiec po co sie starac jak z tego starania nic innego nie bedzie jak glupie komentarze dzieciakow ktorzy graja na bukach uwazaja sie za specjalistow a graja za 2 zl w sts. Pozniej krytykuja jak komus dobrze idzie. Kazdemu chyba sie znudzi i dokladnie to widac po tym co sie dzieje na forum od pewnego czasu. Poprostu narobilo sie juz duzo konkurencyjnych portali i ludzie poszli tak gdzie klimat jest lepszy. Cos ich przyciaga ten portal nie ma za duzo do zaoferowania a szkoda bo startowal z dobrej pozycji ale traci ja od dluzszego czasu.

Poprostu powazni ludzie juz dawno stad uciekli i beda uciekac dalej. Ale to juz nie moja broszka.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Chciałem gorąco wszystkim podziękować za ponad dwa lata owocnej współpracy. Mam nadzieję, że podobało się wam to co robiłem. Niestety rezygnuję całkowicie z pisania na forum mecz.pl.
w tym miejscu chciałbym życzyć wszystkim wszystkiego najlepszego i oby ten dział był nadal piękną oszlifowaną perłą smile

Dzięki za wszystko piwo

Proszę moderatorów o usunięcie tematu .::Zagrywka 2::.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Dzięki za wszystko [Linked Image] piwo

B
Big Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
oj.... przepraszam !pomyłka,ale jeszcze tu wrócę grin tongue

Marcos Baghdatis
Marcos Baghdatis
Panowie może jakiś mały porządek zaprowadzić w Elicie smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Na wstępie proponuję przenieść temat @mury do EPP, o ile autor wyrazi zgodę rzecz jasna wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
racja, poproszę o przerzucenie mojego topiku z PP do EPP.

myślę że spełniam wszystkie wymagania smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Żebym wiedział, że tutaj trzeba pisać to bym tutaj napisał tego posta wink

https://www.mecz.pl/forum/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=2684345&page=0&fpart=15

piwo

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Wydaję mi się że topick FIBONACII!!! made by leonidas4444 powinien znaleźć się w ELICIE. Jest to ładnie i skutecznie grana progresja na sporym AKO, i co najważniejsze nie wykraczająca poza granice absurdu i zdrowego rozsądku, co niektórym "elitowcom" się zdarza.

Marcos Baghdatis
Marcos Baghdatis
A którym się zdarza?

W
old hand
old hand
W Offline
Ja popieram kolegów, którzy pisali wcześniej - Mura i jego dzienniczek typów zasłużyli na elitę, normalnie na jego typach nie da się wtopić smile

(
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
( Offline
Originally Posted by wtapiacz
Ja popieram kolegów, którzy pisali wcześniej - Mura i jego dzienniczek typów zasłużyli na elitę, normalnie na jego typach nie da się wtopić smile

no i spelnilo sie twe zyczenie smile

Marat Safin
Marat Safin
Jak się nie mylę to Leonidas zbankrutował niestety ze swoją progresją. Czy wobec tego temat dalej będzie w EPP? Pytanie również do autora czy planuje dalej prowadzic ten temat?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
a czy w ogóle prowadzenie podsumowań i statystyk tematu, yield co najmniej 5% to są jeszcze jakieś warunki do posiadania tematu w EPP? bo jeśli tak to trochę ten dział zaniedbany

Marat Safin
Marat Safin
Originally Posted by HenkSiracius
a czy w ogóle prowadzenie podsumowań i statystyk tematu, yield co najmniej 5% to są jeszcze jakieś warunki do posiadania tematu w EPP? bo jeśli tak to trochę ten dział zaniedbany

Też prawda smile Myslę, że należy to uporządkowac Panowie.

(
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
( Offline

jesli patrzec na regulamin, to tu powinny zostac ze trzy tematy

Marat Safin
Marat Safin
Originally Posted by (a)domaitis

jesli patrzec na regulamin, to tu powinny zostac ze trzy tematy

To niech zostaną trzy smile EPP zobowiązuje. Akurat Twój temat jest prowadzony jak należy.

Strona 17 z 19 1 2 15 16 17 18 19

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
10 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, Szuman, $-man, rafal08, Akhu, alfa, Lukasz111, burbon, Sensei, JelineK), 2,688 gości, oraz 5 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,274
Posty5,828,694
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025