|
|
old hand
|
|
old hand
5zl od drugiej wyplaty w ciagu miesiaca Można mieć 4 eMaxPLUS wtedy dopiero piąta wypłata kosztuje. Ale mozna mieć pełnomocnictwa do kolejnych n*4 eMax+ : wypłacamy wszystko a na kolejny wpłacamy to co zostało po uregulowaniu zobowiązań.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam
Panowie mam takie pytanko, posiadając karte debetową z chipem, eKarta nie jest mi już potrzebna, bo tą chipowską w necie mogę płacić jakby coś ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tylko, że na ich stronie jest napisane, że dopiero po kontakcie z mlinią  Sorki, że nie napisałem od razu 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
panowie kolega chcialby zalozyc konto w jakims banku, polecam mu mBank lub Inteligo bo sam mam takie i jestem z nich bardzo zadowolony, ale za bardzo nie pamietam jakie to sa oplaty na poczatku za samo zalozenie wydanie karty i inne sprawy, czy ktos moze ostatnio zakladal i moglby sie podzielic jak to teraz wyglada? chyba ze polecacie jakis inny bank...aaa, kolega jest studentem nie wiem czy jakies konta studenckie sa do wyboru, dzieki za wszelkie info
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
dzieki a orientuje sie ktos po ilu dniach mozna korzystac z zalozonego konta? na karte rozumiem trezba troszke poczekac...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W mBanku czeka się kilka dni. Na kartę teoretycznie do dwóch tygodni. Odradzam PKO i ich konta studenckie, mają koszmarne warunki chociażby w porównaniu do Inteligo (a niby ta sama instytucja). Sam teraz zrezygnowałem z Inteligo i zostałem tylko przy mBanku. Jednak 0 zł to 0 zł, a student na piwo mieć musi 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
hehe dziex, ja tez doradzam koledze mBanka, zobaczymy tylko ile bankomatow w poblizu i bedzie gralo 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy jak zamawialiście papierowy wyciąg z konta, to widnieje tam adres zamieszkania?
W tym internetowym jest tylko imie i nazwisko, a to pewnie nie wystarczy do weryfikacji u bukacherów.
|
|
|
|
|
Fundator
|
|
Fundator
Jeśli mówisz o wyciągu z konta a nie karty kredytowej,to owszem adres jest
|
|
|
|
|
Oszust i... dzida!!!
|
|
Oszust i... dzida!!!
Wie ktos moze ile czasu ida pieniadze z mbanku do Pko BP ? (transakcja miedzy kontami)
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
w zależności od tego na którą sesję wychodzącą się załapałeś
jeśli pierwsza w dniu to popołudniu/wieczór będzie
najpóźniej jutro
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jeżeli ktoś się jeszcze nie zetknął, to od dzisiaj mBank daje 0,25% w skali roku więcej na koncie eMax Plus, czyli 6% w skali roku 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Rzeczywiście sypnęli kasą...  Trochę się późno zorientowali, że inni już ich przegonili...
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
hm, mam problem z mBankiem. konto mam od jakichs 2 miesiecy, ale w ogole z niego korzystam. mam jednak na nim kilkaset zlotych. zagubilem login i haslo (wczoraj mieli mi wygenerowac nowe i w 3 dni wyslac), nie wiem nawet dokladnie ile - nie moge tego sprawdzic, oni bez mojego hasla rowniez nie moga mi powiedziec. pieniadze z bankomatu wyplaca moge, ale depozytow i platnosci online - nie - przyklad z bwin: Organizacja obsługująca Twoją kartę kredytową odrzuciła wniosek o wydanie zezwolenia na przeprowadzanie transakcji. Skontaktuj się z nią w celu uzyskania szczegółowych informacji.
czy mozliwe ze mam zablokowana karte na uslugi netowe? HELP!:)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pewniejszy BGŻ 7%(mechy) na eskalacji
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
bestbets 1. Aktywowałeś konto? 2. Możesz zadzwonić na mLinię, poprosić konsultanta o potwierdzenie Twojej tożsamości, nastepnie konsultant może Ci powiedzieć ile masz na koncie, możesz zlecić wysłanie nowego zestawu z loginem i hasłem. 3. Co do płatności online, poczekaj na zestaw do logowania i wtedy spróbuj, a jak nie wyjdzie to dzwoń na mLinię. Jak konsultant powie Ci, że nie wie, to poproś go żeby poprosił kogoś starszego stażem o pomoc.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|