Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 15 z 15 1 2 13 14 15
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A pamietacie konferencje prasowa przed ktoras z walk Goloty, gdy sztab przeciwnikow przytaszczyl manekina, a ktos przy pomocy wskaznika pokazywal gdzie nie nalezy uderzac?

Przed, ktora to walka bylo? Ma ktos moze filmik z tej konferencji? O ile pamietam, w rewanzu Golota znokautowal tego manekina laugh To byly czasy...

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by amkwish
Originally Posted by dimes
Tak, zwłaszcza Tyson który mówił że jeszcze żaden bokser tak szybko przed nim nie uciekał laugh
Nie masz pojecia o boksie ,wiec sie nie odzywaj grin
Znawcy stwierdzili ,że Endrju zrobił unik laugh
Wg mnie zrobił zwód, wg was zawód. O gustach się nie dyskutuje grin Ja z uporem godnym lepszej sprawy bede jednak twierdził, że posiadanie w swojej wideotece pięciu części rocky'ego to za mało, żeby jeździć po Gołocie jak po burej suce ooo

I see dead people
I see dead people
Originally Posted by twist
[quote=amkwish][quote=dimes]
Ja z uporem godnym lepszej sprawy bede jednak twierdził, że posiadanie w swojej wideotece pięciu części rocky'ego to za mało, żeby jeździć po Gołocie jak po burej suce ooo

Ja mam 6 części ooo

I
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
I Offline
Originally Posted by Wychowany_Na_Nalewce
A pamietacie konferencje prasowa przed ktoras z walk Goloty, gdy sztab przeciwnikow przytaszczyl manekina, a ktos przy pomocy wskaznika pokazywal gdzie nie nalezy uderzac?

Przed, ktora to walka bylo? Ma ktos moze filmik z tej konferencji? O ile pamietam, w rewanzu Golota znokautowal tego manekina laugh To byly czasy...

Bowe GOLOTA II
laugh

J
Spójnia Świdwin
Spójnia Świdwin
J Offline
Widzieliście zdjęcia ręki Gołoty? Jeśli dalej ktoś w tym temacie będzie pisał,że przegrał przez udawaną kontuzję,brak ambicji to po prostu jest idiotą, ciekawe czy Wy potrafilibyście WALCZYĆ w wadze ciężkiej jedną ręką i z drugą bolącą jak nie wiadomo co...powodzenia dla tych co tyrają Andrzeja puke

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Ręka ręką , ale Endrju jeszcze w 4 sek walki był sprawny , a mimo wszystko wylądował na deskach juz po I-ej kombinacji Ray'a.Druga sprawa tot to jak on sie poruszal , a w zasadzie stal .Zero sprawnosci,szybkosci itp. Andrzej po prostu albo sie nie przygotowal do tej walki,albo przygotowywal ale lata juz nie te.

Mimo wszystko szanuje go za te dwie najlepsze noce, ktore spedzilem przed telewizorem ogladajac jego jatki z Bowe.To byly czasy.Gdyby nie walka z Grantem w 99 to bym go pochwalil.

JuN Offline
ATP & WTA Tour
ATP & WTA Tour
dla tych co brechtają z Andrzeja...

http://www.zczuba.pl/zczuba/1,90957,5955357,Niektorzy_ludzie_wbijaja_w_Golote_szpilki__To_nie.html

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Originally Posted by JuN
dla tych co brechtają z Andrzeja...

http://www.zczuba.pl/zczuba/1,90957,5955357,Niektorzy_ludzie_wbijaja_w_Golote_szpilki__To_nie.html

laugh

Ja brechtam ,a po tym "artykule" brechtam również z tych ,co znaleźli dla niego "logiczne" wytłumaczenie.

Brechtałem z tych co twierdzili ,ze zerwał miesień ,piszac ,ze to niemożliwe.
Pisałem o krwiaku i podskórnych wylewach ,to widac na zdjeciu ,ale jest to jak najbardziej normalne ,bo to jest waga ciężka i takie urazy są codziennością.

I tak na koniec to jestem zdania ,że Gołota nie chodzi w ciężkiej ,tylko w lekkośmiesznej.

papa

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Golota czesciowo zrehabilitowany, nie zmienia to faktu ze od poczatku byl sztywny jak posągi i lezal juz 3 sekundzie gdy lape mial sprawną. On i tak by to przerżnął.

Po za tym dowodzi to amatorszczyny jędrka i jego sztabu ze nie potrafili go rozgrzac (podobno tylklo 15 minbut rozgrzewki mial, a godzina to standard).

Marat Safin
Marat Safin
Dobry felietonik smile Rzeczowo i na temat:

Gołota - szacunek [weszlo.com]

Marat Safin
Marat Safin
Nie wiem czemu, ale nie da rady wkleic linka. Do poczytania na: weszło.com/blog/6/278#d

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
http://sport.interia.pl/boks/news/golota-dostaje-od-frajerow,1219063

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Tajger laugh
Co za frajer z niego smile

D
Pooh-Bah
Pooh-Bah
D Offline
Originally Posted by Dariusz Michalczewski
Dariusz Michalczewski ma dość porównań z Andrzejem Gołotą. "On nic nie osiągnął. Wszystko przegrał. A ja jestem mistrzem. I nie mówię tego, bo jestem zarozumiały. To są fakty" - podkreśla "Tiger" na łamach "Przeglądu Sportowego".

Michalczewski uważa, że Gołota nie ma szans na to, by zostać mistrzem świata. "Jak mistrzem może być ktoś, kto dostaje w pierwszej rundzie w pałę, walcząc z frajerami?!" - piekli się pięściarz.

"On mówi tak, jakbyś starego malucha w zimie zapalał. Nie śmieje się z niego, ale faktem jest, że dostał sporo razy po głowie i to słychać, gdy mówi" - dodaje Michalczewski, który ma dość ciągłych porównań z Gołotą.

"Tiger" nie przejmuje się tym, że w USA jest mniej znany od Andrzeja. "Co to za argument?! Mnóstwo ludzi jest bardziej znanych ode mnie. Ale to ja jestem najbardziej utytułowanym pięściarzem wszech czasów w wadze półciężkiej. W każdej biblii boksu jest to napisane czarno na białym" - dodaje Michalczewski.

Michalczewski pojechał ostro piwo
Może i Niemiec, ale Gołota może mu co najwyżej torbę posmyrać.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by lupus
Tajger laugh
Co za frajer z niego smile
pod wzgledem osiągniec Jędrek nie dorasta mu do piet,
zadne niemickie falgi ani cala kariera na europejskim zadupiu tego nie zmienią

Strona 15 z 15 1 2 13 14 15

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
11 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, rafal08, rymoholik, latajaca_holenderka, forty, Lukasz111, aker, alfa, burbon, $-man, ANZELMO), 2,800 gości, oraz 8 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,833,548
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025