|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A pamietacie konferencje prasowa przed ktoras z walk Goloty, gdy sztab przeciwnikow przytaszczyl manekina, a ktos przy pomocy wskaznika pokazywal gdzie nie nalezy uderzac? Przed, ktora to walka bylo? Ma ktos moze filmik z tej konferencji? O ile pamietam, w rewanzu Golota znokautowal tego manekina  To byly czasy...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tak, zwłaszcza Tyson który mówił że jeszcze żaden bokser tak szybko przed nim nie uciekał  Nie masz pojecia o boksie ,wiec sie nie odzywaj  Znawcy stwierdzili ,że Endrju zrobił unik  Wg mnie zrobił zwód, wg was zawód. O gustach się nie dyskutuje  Ja z uporem godnym lepszej sprawy bede jednak twierdził, że posiadanie w swojej wideotece pięciu części rocky'ego to za mało, żeby jeździć po Gołocie jak po burej suce 
|
|
|
|
|
I see dead people
|
|
I see dead people
[quote=amkwish][quote=dimes] Ja z uporem godnym lepszej sprawy bede jednak twierdził, że posiadanie w swojej wideotece pięciu części rocky'ego to za mało, żeby jeździć po Gołocie jak po burej suce  Ja mam 6 części 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A pamietacie konferencje prasowa przed ktoras z walk Goloty, gdy sztab przeciwnikow przytaszczyl manekina, a ktos przy pomocy wskaznika pokazywal gdzie nie nalezy uderzac? Przed, ktora to walka bylo? Ma ktos moze filmik z tej konferencji? O ile pamietam, w rewanzu Golota znokautowal tego manekina  To byly czasy... Bowe GOLOTA II 
|
|
|
|
|
Spójnia Świdwin
|
|
Spójnia Świdwin
Widzieliście zdjęcia ręki Gołoty? Jeśli dalej ktoś w tym temacie będzie pisał,że przegrał przez udawaną kontuzję,brak ambicji to po prostu jest idiotą, ciekawe czy Wy potrafilibyście WALCZYĆ w wadze ciężkiej jedną ręką i z drugą bolącą jak nie wiadomo co...powodzenia dla tych co tyrają Andrzeja 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ręka ręką , ale Endrju jeszcze w 4 sek walki był sprawny , a mimo wszystko wylądował na deskach juz po I-ej kombinacji Ray'a.Druga sprawa tot to jak on sie poruszal , a w zasadzie stal .Zero sprawnosci,szybkosci itp. Andrzej po prostu albo sie nie przygotowal do tej walki,albo przygotowywal ale lata juz nie te.
Mimo wszystko szanuje go za te dwie najlepsze noce, ktore spedzilem przed telewizorem ogladajac jego jatki z Bowe.To byly czasy.Gdyby nie walka z Grantem w 99 to bym go pochwalil.
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
dla tych co brechtają z Andrzeja...
http://www.zczuba.pl/zczuba/1,90957,5955357,Niektorzy_ludzie_wbijaja_w_Golote_szpilki__To_nie.html
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dla tych co brechtają z Andrzeja...
http://www.zczuba.pl/zczuba/1,90957,5955357,Niektorzy_ludzie_wbijaja_w_Golote_szpilki__To_nie.html  Ja brechtam ,a po tym "artykule" brechtam również z tych ,co znaleźli dla niego "logiczne" wytłumaczenie. Brechtałem z tych co twierdzili ,ze zerwał miesień ,piszac ,ze to niemożliwe. Pisałem o krwiaku i podskórnych wylewach ,to widac na zdjeciu ,ale jest to jak najbardziej normalne ,bo to jest waga ciężka i takie urazy są codziennością. I tak na koniec to jestem zdania ,że Gołota nie chodzi w ciężkiej ,tylko w lekkośmiesznej. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Golota czesciowo zrehabilitowany, nie zmienia to faktu ze od poczatku byl sztywny jak posągi i lezal juz 3 sekundzie gdy lape mial sprawną. On i tak by to przerżnął.
Po za tym dowodzi to amatorszczyny jędrka i jego sztabu ze nie potrafili go rozgrzac (podobno tylklo 15 minbut rozgrzewki mial, a godzina to standard).
|
|
|
|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
Dobry felietonik  Rzeczowo i na temat: Gołota - szacunek [ weszlo.com]
|
|
|
|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
Nie wiem czemu, ale nie da rady wkleic linka. Do poczytania na: weszło.com/blog/6/278#d
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
http://sport.interia.pl/boks/news/golota-dostaje-od-frajerow,1219063
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Tajger  Co za frajer z niego 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Dariusz Michalczewski ma dość porównań z Andrzejem Gołotą. "On nic nie osiągnął. Wszystko przegrał. A ja jestem mistrzem. I nie mówię tego, bo jestem zarozumiały. To są fakty" - podkreśla "Tiger" na łamach "Przeglądu Sportowego".
Michalczewski uważa, że Gołota nie ma szans na to, by zostać mistrzem świata. "Jak mistrzem może być ktoś, kto dostaje w pierwszej rundzie w pałę, walcząc z frajerami?!" - piekli się pięściarz.
"On mówi tak, jakbyś starego malucha w zimie zapalał. Nie śmieje się z niego, ale faktem jest, że dostał sporo razy po głowie i to słychać, gdy mówi" - dodaje Michalczewski, który ma dość ciągłych porównań z Gołotą.
"Tiger" nie przejmuje się tym, że w USA jest mniej znany od Andrzeja. "Co to za argument?! Mnóstwo ludzi jest bardziej znanych ode mnie. Ale to ja jestem najbardziej utytułowanym pięściarzem wszech czasów w wadze półciężkiej. W każdej biblii boksu jest to napisane czarno na białym" - dodaje Michalczewski. Michalczewski pojechał ostro Może i Niemiec, ale Gołota może mu co najwyżej torbę posmyrać.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tajger  Co za frajer z niego  pod wzgledem osiągniec Jędrek nie dorasta mu do piet, zadne niemickie falgi ani cala kariera na europejskim zadupiu tego nie zmienią
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|