Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 10 z 23 1 2 8 9 10 11 12 22 23
A
Pooh-Bah
Pooh-Bah
A Offline
Originally Posted by lelu
powiedz, ze nudzi Cie znajomosc przez internet czy komorke ;]

no ale ona sie ze mna nie spotka narazie 1 na 1 bo sie ewidentnie boi ze zaczne cos swirowac laugh

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Dopra Panofie i ja tesh pSzEtStAfiE jedno sprafuszke!

Jest jedna dziewczyna z którom gadam sobie jak jestem tak, że z niom moge gadać, to znaczy, że jak nie jestem tak daleko, że jak bym gadał to by mnie nie słyszała i jakby ona gadała to ja bym nie słyszał, chociaż nie wiem, czy na pewno ona by gadała, bo jakby nie słyszała dlaczego ja gadam, to pewnie też by nie gadała, bo by nie słyszała, że ja gadam, tylko by się przysłuchiwała czy gadam, żeby usłyszeć co ja gadam i jak coś gadac ze mno. Ale musze przyznać, że jak już z nią gadam, tak że ona słyszy i też moze gadać to dogadujemy się dobrze, dlatego, że ja słyszę co ona gada, a ona co ja gadam bo jestesmy na tyle blisko, że mozemy usłyszeć siebie jak gadamy. Tylko, że jej kolezanka sie we mnie zakochała, a ja w niej nie, to chodzi o to, że ona się tylko zakochała we mnie, a ja nie i my sie nie kochamy, bo tylko ona mnie kocha, a ja nie kocham jej, tylko ona. Kiedys dawno temu bawilem sie z nią razem, i chyba ona mysli, że jak tak sie fajnie nam bawilo razem to juz mozemy sie zakochac, a to nie jest tak, bo jak juz wspomnialem, to ona tylko kocha mnie, a ja jej nie. Z tą pierwszą drugą koleżanka, to się dogadujemy bardziej niż lepiej, jak gadamy to nie ma tak ze nie uslyszy, albo ja nie, tylko zawsze uslyszamy, bo jestesmy na tyle, ze slyszymy (czyli, że nie dalej), w piaskownicy wspolne wymiany grabek, czy wiaderk nie som dla nas zadnymi problemami, czesto jak nie wychodzi mi zrobienie jakiejs babki to zawsze moge liczyc na jej pomoc, nawet jak szukamy skrujówek w chowanego to nie ma nigdy problemu kto ma sie schowac gdzieś, a kto nie, czyli że zawsze jak jest już do schowania to nie jest tak, ze ja się schowam, a ona nie, i odwrotniw również, czyli tak, że nie ma, ze ona nie będzie schowana, a ja nie, tylko, że razem, to znaczy, że i ja i ona. Mało tego często jak w berka biegamy, to ona biegnie tak, zeby ten co goni nie dogonil mnie, tylko ją, to znaczy zebym ja berkiem nie byl, tylko zeby byl ten co jest, bo jak juz bede ja, to nie bedzie ten co jest, bo juz zmienie go- tego co jest ja. I właśnie nie wiem, czy do nalesników dodawać jednak proszek do pieczenia, czy nie, kiedyś czytałem, że trzeba, ale większość osób mówi, że jednak nie, drodzy koleżnaki i kolegi, pomóżcie.

A
Pooh-Bah
Pooh-Bah
A Offline
laugh laugh laugh laugh laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Master jesteś bezbłędny laugh laugh laugh Na twój problem może zaradzić tylko lovelas pierniczek

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
@Master wrócił hura

laugh

piwo

J
Spójnia Świdwin
Spójnia Świdwin
J Offline
Master laugh laugh laugh laugh zawsze się zastanawiałem nad tym ile masz lat wink laugh laugh

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Originally Posted by Master.com back
Ale musze przyznać, że jak już z nią gadam, tak że ona słyszy i też moze gadać to dogadujemy się dobrze, dlatego, że ja słyszę co ona gada, a ona co ja gadam bo jestesmy na tyle blisko, że mozemy usłyszeć siebie jak gadamy.
laugh Litości!! laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Adammm
dobra panowie, przedstawie pewna sprawe grin

jest sobie jedna laska z ktora gadam sobie juz naprawde sporo czasu i dogaduje sie z nia bardzo dobrze. Jest tylko maly problem - jedna z jej lepszych kolezanek jest we mnie zakochana a ja to kiedys po pijaku wykorzystalem - potem olalem (mimo ze sie glupia ciagle do mnie dobija) laugh W tym momencie ta dziewczyna zdazyla sobie wyrobic o mnie pewne zdanie ( w sumie wie za duzo o tym co robilem w przeszlosci laugh ) i ciezko jest jakos ja przelamac. Zastanawia mnie przede wszystkim jedno - dogadujemy sie naprawde zajebiscie ale ona nie chce sie spotkac 1 na 1 - chyba sie troszke boi laugh i jak by to teraz rozegrac? Dodam ze gra jest warta swieczki, lachon pierwsza klasa wink

Rada na szybko:

upij ją na wspólnej imprezie i wykorzystaj jak jej koleżankę, wtedy nic nie będzie jak dawniej grin

Oszust i... dzida!!!
Oszust i... dzida!!!
Originally Posted by zmarcin
Originally Posted by MagiK
Originally Posted by Mario_
Originally Posted by zmarcin
Tak, to było w Parku :-)
ale jak jest 'Open bar' w srody (chyba) to w klubie sa najwieksze japongi i paszczury mad . Wieś tańczy i śpiewa za free laugh...
potwierdzam - byłem tam ostatnio na trzeźwo tongue

grin nic dodać, nic ująć laugh

Magic kiedy jakies piFFFko w koncu zagramy? wink

Adammm chyba najlepsza metoda to wykorzystac ta wykorzystaną kolezanke laugh.
Zbliz sie troche do 'wykorzystanej' i jak sie dowiesz, ze sie spotyka z ta Twoja z ''pierwszej klasy'' to PRZYPADKOWO wpadniesz na to spotkanie i...olejesz 'wykorzystana', ktora po raz drugi zostanie WYKORZYSTANA, a z 'pierwszoklasistka' pogadasz/pobajerujesz troche i tylko od Ciebie bedzie zalezalo czy sie uda smile.

W
Wiara Gwarancja Wygranej
Wiara Gwarancja Wygranej
W Offline
podchodzisz do laski i : " ej mała but ci sie rozwala "

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
skutkuje Paweł ? czy wybijaja zeby za takie hasełka ?

W
Wiara Gwarancja Wygranej
Wiara Gwarancja Wygranej
W Offline
Originally Posted by ziomal-111
skutkuje Paweł ? czy wybijaja zeby za takie hasełka ?

dziś sie okaże jak to powiem ,ale podobno działa

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Wprawiłes sobie juz jedynke ? Bo mozesz za bardzo szelescic i Cie laseczka nie zrozumie wink Miłej zabawy zia laugh

W
Wiara Gwarancja Wygranej
Wiara Gwarancja Wygranej
W Offline
jeszcze nie ,to chwile zajmuje ,w pon ide dalej ... no dzieki ,też udanego wieczora życze;]

W
Wiara Gwarancja Wygranej
Wiara Gwarancja Wygranej
W Offline
tu cała prawda co i jak

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Wafel , na kaczuchy laski wyrywasz ?? laugh

P
podwórkowy attaché
podwórkowy attaché
P Offline
poproszę o linka do kaczuszek

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
Dobra Panowie, mamy Andrzejki.

Szybkie rady jak wyrwać fajną pannę na czas "postu" laugh

F
Fab Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
F Offline
Originally Posted by Damianoon
Dobra Panowie, mamy Andrzejki.

Szybkie rady jak wyrwać fajną pannę na czas "postu" laugh
na "Roratach" może jakąś zbłąkaną duszę wyhaczysz grin laugh , co spać nie może tongue

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
hah;d
ja dzisiaj bede polowal na pania wrozke ;] mozecie trzymac kciuki ;]

Strona 10 z 23 1 2 8 9 10 11 12 22 23

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
9 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, burbon, $-man, Lukasz111, latajaca_holenderka, alfa, 11kera11, Szuman, rymoholik), 2,959 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,275
Posty5,829,018
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025