Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 4 z 6 1 2 3 4 5 6
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
1 redds i sen po 20min jazdy?

coś tu nie gra, dziwna kobieta wink

ja trafiłem raz na taką która potrafiła przepić nawet mnie, więc ewentualnie mocna dawka ambienu może by zadziałała wink

Bonus: Unibet
A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Originally Posted by Biszop
Originally Posted by pawel Wafel
Może na Craxaka i idzicie pod Wafel

laugh na łopatkach

a¨"Bill Laden" tego samego ...autora widziales ? laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by mura
1 redds i sen po 20min jazdy?

coś tu nie gra, dziwna kobieta wink

ja trafiłem raz na taką która potrafiła przepić nawet mnie, więc ewentualnie mocna dawka ambienu może by zadziałała wink

no ja wiedzialem, ze wystarczy; zreszta jeden bro zawsze zamula ... dopiero drugi odmula laugh

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Kazdy kto ustawia sie z laska i pyta innych o rade jest juz skazany na porazke.

Jak sie nie ma wlasnej inwencji ,to moze lepiej zostac w domu i posiedziec na livescorze laugh

A
veteran
veteran
A Offline
Originally Posted by koko
Originally Posted by adriano
stary pomogę Ci, bierz w plecak dobre wino i lampki,jakiś kocyk, idz na dach jakiegoś bloku, najlepiej wieżowca, rozjeb kudkę i jazda, najlepiej żeby było niebo pełne gwiazd albo ładny księżyc...

pomysł lepiej wypaliłby latem w ciepły wieczór, ale jakby się uparł to teraz też do zrealizowania, wino Was rogrzeje smile

laugh laugh laugh

kolega chyba testował ten sposób na lekcjach polskiego
kolega to ja z tobą nie jestem towarzyszu, jak ja miałem lekcje polskiego to ty po drabinie na dywan wchodziłeś, głupi błąd, sam jestem zdziwiony, bo z ortografią problemów nigdy nie miałem, ale dobrze, że go skrzętnie wyłapałeś, przynajmniej się troche dowartościowałeś a i ja więcej tego błędu nie popełnię

G
Pooh-Bah
Pooh-Bah
G Offline
Originally Posted by Siemers
Wymyslec cos zeby panna gdzies z nami pojechala autem (do wioski obok, sciemnic ze gdzies trzeba jechac itd.), w miedzyczasie podac jej cos lekkiego na sen albo cokolwiek zrobic by usnela sobie slodziutko na przednim siedzeniu (ja zaserwowalem jej redd'sa, po 20 minutach trasy spala jak zabita ooo ) ... a gdy sie obudzi ma to byc jakias fajna miejscowka (w moim przypadku byly to Miedzyzdroje) ... co potem ? dalej to juz ona sie bedzie starac grin laugh

Pozdro piwo

jak zaczalem czytac to juz myslalem ze po drodze zabraknie Ci benzyny laugh laugh laugh

Oszust i... dzida!!!
Oszust i... dzida!!!
Originally Posted by gomes
Originally Posted by Siemers
Wymyslec cos zeby panna gdzies z nami pojechala autem (do wioski obok, sciemnic ze gdzies trzeba jechac itd.), w miedzyczasie podac jej cos lekkiego na sen albo cokolwiek zrobic by usnela sobie slodziutko na przednim siedzeniu (ja zaserwowalem jej redd'sa, po 20 minutach trasy spala jak zabita ooo ) ... a gdy sie obudzi ma to byc jakias fajna miejscowka (w moim przypadku byly to Miedzyzdroje) ... co potem ? dalej to juz ona sie bedzie starac grin laugh

Pozdro piwo

Z ta benzyna (czyt.jej brakiem) to kiedys chyba Pierniczek polecal taki pomysl na ''wyrwanie lachona :D''.

jak zaczalem czytac to juz myslalem ze po drodze zabraknie Ci benzyny laugh laugh laugh

Oszust i... dzida!!!
Oszust i... dzida!!!
Originally Posted by Mario_
Originally Posted by gomes
[quote=Siemers]Wymyslec cos zeby panna gdzies z nami pojechala autem (do wioski obok, sciemnic ze gdzies trzeba jechac itd.), w miedzyczasie podac jej cos lekkiego na sen albo cokolwiek zrobic by usnela sobie slodziutko na przednim siedzeniu (ja zaserwowalem jej redd'sa, po 20 minutach trasy spala jak zabita ooo ) ... a gdy sie obudzi ma to byc jakias fajna miejscowka (w moim przypadku byly to Miedzyzdroje) ... co potem ? dalej to juz ona sie bedzie starac grin laugh

Pozdro piwo

Z ta benzyna (czyt.jej brakiem) to kiedys chyba Pierniczek polecal taki pomysl na ''wyrwanie lachona :D''.

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
Originally Posted by amkwish
Kazdy kto ustawia sie z laska i pyta innych o rade jest juz skazany na porazke.

Jak sie nie ma wlasnej inwencji ,to moze lepiej zostac w domu i posiedziec na livescorze laugh

czasami amk jak coś powiesz, to nic tylko powiedziec amen crazy

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
Troche przesadzacie... podal przeciez pewne przyklady, a poprosil o opinie i ew sugestie, wiec to nie do konca tak smile

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Originally Posted by lelu
Troche przesadzacie... podal przeciez pewne przyklady, a poprosil o opinie i ew sugestie, wiec to nie do konca tak smile

No dobrze ,tylko czego spodziewac sie po poradach od ludzi ,ktorzy tej dziewczyny nawet na oczy nie widzieli ?

Dodajmy ,ze najbardziej zagorzali w poradach sa ci ,ktorym z kobietami nie bardzo wychodzi grin

Jak czytam "traktuj ja ostro ,nie daj sie wziac pod but" to od razu wiem ,ze pisal to ktos ,komu z laska nie wyszlo i w ten sposob wyraza swoje frustracje.

Wracajac do tematu.
Mozesz czasami polegac na radzie kogos kto dana osobe widzial ,poznal ,ale zawsze nalezy przede wszystkim polegac na wlasnych odczuciach.

Zreszta ,czesto bywa tak ,ze jak wszyscy mowia kolesiowi ,ze ta dziewczyna jest nic nie warta ,to on jest tylko jeszcze bardziej zadurzony - takie uczucie modo "na przekor calemu swiatu".

Oczywiscie mozna poradzic dobre miejsce na randke ,ale dla jednego to bedzie swietny pomysl ,a dla drugiego obciachowy.

Polegac na sobie ,a tak zwanych zyczliwych nie dopuszczac do swoich zwiazkow.

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Chcialem jeszcze dopisac ,ze kto jest szczesliwy w zwiazku powinien stosowac maksyme :

"Chron mnie (i ja) Boze od przyjaciol ,z wrogami sam sobie poradze (poradzimy).

No to ....na randki smile

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
zgadzam sie smile chcialem poprostu zauwazyc, ze to nie byla sytuacja w ktorej zaklada temat i jedno zdanie "pomozcie mi cso wybrac bo nie mam pomyslu".
pozdro piwo

Z
old hand
old hand
Z Offline
Witam

Tak z ciekawości tylko powiem ze wybrałem gokarty !
Zabawa jest rewelacyjna, jej też się podobało niesamowicie.

Wydatek nie najtańszy 25 zł za 8 minut, ale warto !

Pozdro

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by ZniczPruszkow

1h = 7,5 x 8min

8min = 25pln

Ale skoro byliście we dwójkę to 8min kosztowało 50pln

Za 100pln pojeździlibyście 16 minut

1h = 3,33 x 16min

Aby pojeździć godzinę na gokartach musiałbyś zabulić 187,5 pln za jedną osobą, za dwie 375

Zakładam, że było fajnie bo sobie pojeździłeś na gokartach, ale jeżeli później nie było nic więcej to troche lipa, za 100-150 pln masz dzi*kę na godzinę smile

C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
Originally Posted by gnacik

1h = 7,5 x 8min

8min = 25pln

1h = 3,33 x 16min

Aby pojeździć godzinę na gokartach musiałbyś zabulić 187,5 pln za jedną osobą, za dwie 375

Zakładam, że było fajnie bo sobie pojeździłeś na gokartach, ale jeżeli później nie było nic więcej to troche lipa, za 100-150 pln masz dzi*kę na godzinę smile

o fu*k, wtf laugh nie wiem jak można korzystać z usług tego rodzaju, sorry ale dla mnie to nie pojęte wink

Oszust i... dzida!!!
Oszust i... dzida!!!
Originally Posted by crova

1h = 7,5 x 8min

8min = 25pln

1h = 3,33 x 16min

o fu*k, wtf laugh nie wiem jak można korzystać z usług tego rodzaju, sorry ale dla mnie to nie pojęte wink

krótko i na temat laugh

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
A co złego jest w gokartach?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Nie mam pojęcia jakie plany ma kolega wobec panny o którą się stara, ale wiem jedno - z dziwką rodziny nie założysz grin

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by crova

1h = 7,5 x 8min

8min = 25pln

1h = 3,33 x 16min

Po porostu potraktuj mojego posta z przymrużeniem oka smile

Strona 4 z 6 1 2 3 4 5 6

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
14 zarejestrowanych użytkowników (burbon, latajaca_holenderka, rafal08, rymoholik, aker, $-man, Sensei, betowiec, alfa, Lukasz111, Akhu, ANZELMO, forty, ElNinho[mmdea]), 2,921 gości, oraz 7 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,833,690
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025