|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Jakie programy anytywirusowe mozecie polecic, z autopsji... Chodzi o Internet security. Target to taki ktory nie spowolnia systemy, a jest skuteczny.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To ja goraco polecam AVG  z autopsji, po kilku przygodach z innymi programami, ten zagoscil u mnie na dluzej i jest do tej pory. Nie zauwazylem zeby spowalnial system (co przy innych programach tego typu sie zdarzalo dosc czesto  )
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dokładnie. Sam polecam AVG Free [ free.avg.com].
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Zdecydowanie, Kaspersky Internet Security!  Nie miałem żadnych zastrzeżeń a instalowałem go na kilku komputerach w pracy. Nie polecam kobył w stylu Nortona 360 po prostu zabija słabsze komputery, a nowsze cofa o dwie epoki wstecz. Choć z odpowiednio skonfigurowanym nie było tragedii. AVG nie znam, nie używałem także nie oceniam.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja uzywam NOD 32 i nie mam zastrzezen co do tego programu. Nie spowalnia mi systemu. Za to Kaspersky spowalnial mi kompa
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Osobiście używam dwóch. AVG w pracy, i NOD32 w domu.
Oba polecam.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
też polecam Nod32 najlepszy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kazdy jest dobry (platny) , byle nie bylaby to wersja trialowa ( bezplatna, demo )
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wlasnie ze nie kazdy  w pracy mam Pande  i cos mi sie robi jak musze korzystac z tego komputera na ktorym jest zainsalowana. Kiedys mialem do czynienia z Nortonem  nie wiem jak ktos moze tego uzywac.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nod32  narazie bez problemow.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nod32 w domu avg w pracy oba rewelka
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja uzywam NOD 32 i nie mam zastrzezen co do tego programu. Nie spowalnia mi systemu. Za to Kaspersky spowalnial mi kompa Pracuje sobie spokojnie w tle i niczego nie zamula. Pod tym względem chyba lepiej być nie może. A jeśli chodzi o samą ochronę to też jest idealnie bo wyrzucił syf, którego nie mogłem się pozbyć innymi antywirami. A Norton to porażka - raz miałem i już nigdy więcej! Zrobił więcej bałaganu niż wiekszość wirusów 
|
|
|
|
|
?
|
|
?
NOD32 ver 3.0.667.0 + FiX 1.2 ( licencja na 50 lat  ) używam już ponad 5 miesięcy i wsio gitara 
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Knockin' On Heaven's Door
A Norton to porażka - raz miałem i już nigdy więcej! Zrobił więcej bałaganu niż wiekszość wirusów  a to ciekawe bo Ja jadę na NIS już kilka sezonów i jestem bardzo zadowolony 
|
|
|
|
|
wieczny student
|
|
wieczny student
kurde zainstalowałem sobie NOD32, oczywiście na 50lat, bo po co się rozdrabniać  tylko mam taki problem, że po restarcie kompa tak muli, że wszystko otwiera się po pół godzinie myślałem, że może dlatego, że dysk miałem zapełniony, ale usunięcie kilku GB nic nie dało... czym to może być spowodowane?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A Norton to porażka - raz miałem i już nigdy więcej! Zrobił więcej bałaganu niż wiekszość wirusów  a to ciekawe bo Ja jadę na NIS już kilka sezonów i jestem bardzo zadowolony  Ja uzywam Nortona od zawsze... i faktycznie jeszcze Norton 08 zamulal strasznie, spowalnial komputery, choc dzialal poprawnie... Teraz uzywam Norton Internet Security 09 i kazdy kto ma z nim cos wspolnego wie, ze obraz Nortona sie zupelnie zmienil, dziala szybciej i lepiej, nie zwalniajac komputera bardziej niz inne programy antywirusowe, wiem bo na lapku uzywalem rowniez Kasperskiego i NODA, to tyle.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja polecam http://www.free-av.comDobry, darmowy i co najwazniejsze nie zamula komputera. Instaluje sobie i znajomym od kilku lat. Kazdy chwali. Do tego fajerłol kerio i zero problemow. Mimo braku service packow i apdejtow systemowych. Probowalem nortonow, nod32, kasperskich, pand ale za duzo ramu zarly.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja kilka lat temu uzywalem. U mnie po pewnym czasie zaczal niemilosiernie zamulac, a u dziewczyny po zaistalowaniu laptop warty wtedy 4tys. chodzil jak kompy sprzed 10 lat  jak jest teraz i czy cos poprawili - nie wiem
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
kurde zainstalowałem sobie NOD32, oczywiście na 50lat, bo po co się rozdrabniać  tylko mam taki problem, że po restarcie kompa tak muli, że wszystko otwiera się po pół godzinie myślałem, że może dlatego, że dysk miałem zapełniony, ale usunięcie kilku GB nic nie dało... czym to może być spowodowane? No właśnie miałem "przyjemność" formatowania kompa po instalacji NODa  Co prawda maszyna nie była już najwyższych lotów - P3 (godziwego wieku i tak dożyła) Komp po instalacji nie nadawał się do użycia, tam była podobna sytuacja dysk zapełniony prawie do końca. Nie wiem ale mnie jakoś ten NOD nie przekonuje, a z Kasperskym nie miałem nigdy problemów. No i jest to zdecydowany lider w dziedzinie szybkości reakcji na najnowsze zagrożenia.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|