|
|
addict
|
|
addict
<B>mnie juz to po prostu wkurza!!! codziennie otwieracie po dziessiec nowych tematow na ktore i tak czesto pada zerowy odzew! ludzie! opamietajcie sie!po co nam ten baalagan! przyjrzyjcie sie np. tematom z ostatnich 5 dni! i co ???!!!<B> do moderatorow: po przejrzeniu przez uzytkownikow forum tego niepotrzebnego nikomu tematu, prosze o jego usuniecie.
|
|
|
|
|
|
|
Wszystkie (no prwie) tematy są przenoszone w odpowiednie miejsce, tzn. do odpowiednich działów. Niepotrzebne tematy też są kasowane lub zamykane, może tego nie widać, ale tak jest. Podwójnie wysłane posty też są kasowane. A otwierania nowych tematów nikomu nie można zabronić. A stare tematy nie ma sensu już kasować.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
szkoda... jesli tak musi byc... mnie osobiscie troche razi jezeli przegladam tematy z ostatniego dnia i wyswietla mi sie lista gdzie znajduje ich sie ponad 15. wiekszosc z nich to jest do tego przyslowiowe lanie wody. <B>ten temat w zasadzie jest apelem do wszystkich forumowiczow. mam tylko nadzieje ze bedzie lepiej. (oszczedzicie do tego duzo pracy moderatorom!)
|
|
|
Link skopiowany do schowka