|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dokładnie tak 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pytanie dla pewności. Skoro podałem za bukiem datę i godzinę rozpoczęcia na dzisiaj (robiłem to wczoraj)a pojedynki odbędą się jutro (tak też jest w dzisiejszej ofercie buka)rozumię że nic nie muszę zmieniać w podanych typach i wynik jutrzejszych zawodów będzie zaliczony normalnie do statystyk?  Problem jest tylko wówczas gdy mecze przechodzą na następny tydzień - tzn. np. mecz miał być rozegrany w sobotę w nocy lub w niedzielę, a z jakiś powodów został przełożony na poniedziałek - wtedy właśnie jest ważna data zakładu wystawiona przez buka, natomiast w tygodniu to nie ma z tym żadnego problemu - chyba, że ktoś poda typ na mecz, który już trwa 
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER 2011 
|
|
PLAYOFF WINNER 2011 
A prosiłem żeby w tym tygodniu nie poprawiać błędów innych  wtedy terapia szokowa na koniec tygodnia na pewno zaowocowałaby zdecydowanie mniejszą ilością błędów w tygodniu następnym  Czy od tego tygodnia będą juz kary za brak  ? bo sam nie wiem jak podejsc do podawania typów, jesli nie widze  to czy moge podac ten mecz (pomimo ze juz byl grany 3 razy) i go zastopowac? Bo obecnie to musze przekopac sie przez wszystkie posty i sprawdzic czy aby dany mecz nie był obstawiony wiecej niz 2 razy, bo na znak  nie moge liczyc, nie wszyscy go wstawiają.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wg regulaminu :
13. Dany typ nie może się powtórzyć więcej niż 3 razy przy typowaniu przez uczestników. Uczestnik, który podaje dany typ jako trzeci ma obowiązek postawienia obok tego typu znak : .Każdy z uczestników może "zastopować" typ maxymalnie 2 razy w tygodniu.
Czyli, pomimo iż ktoś nie zastopował - nie możesz podać typu jako 4 osoba, bo automatycznie będzie liczony jako typ-LOST.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
PROSZĘ UCZESTNIKÓW KONKURSU O PRZESŁANIE MI NA PRIV'A LOGINÓW W BETWAY.COM - WYMÓG SPONSORA !!!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
JESZCZE 4 OSOBY NIE PODAŁY LOGINÓW, A MUSZĘ DZIŚ WYSŁAĆ LISTĘ !!! - NAWET PRIV'Y NIE PRZYNIOSŁY SKUTKU POZA 1 OSOBĄ, KTÓRA MA PEŁNĄ SKRZYNKĘ. JAK MY BĘDZIEMY "OLEWAĆ" SPONSORA - TO SPONSOR NAS TEŻ W NASTEPNEJ EDYCJI "OLEJE" 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Co najmniej 2 osoby się zdziwią jutro przy tabeli  Jedna już podała tygodniowy bilans, a druga nie kwapi się do poprawienia swojego typu. Tak więc niech każdy jeszcze raz prześledzi swój bilans w tym tygodniu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
#4 Szavay A. - King V. set handicap (-1.5/+1.5) @2 BAH
Co to za typ? i czemu zostal rozliczony jako wygrany, skoro nie wiadomo do końca o co chodzi?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak to nie wiadomo o co chodzi? to zwykły HC w setach jak masz napisane, dla Szavay -1.5 seta a dla king +1.5 seta wszystko dobrze rozliczone
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
No nie wiem ja widze typ 
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
No nie wiem ja widze typ  heh albo kurs  Dobra.Wasza zabawa nie wcinam sie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
masz racje, nie przypatrzyłem sie dokładnie teraz sądzę że pinnien byc lost bo nie zagrał zastepczego a po tym typie to nie wiadomo czy to kusr czy typ,jesli typ to gdzie kurs? 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
widze ze co niektorym żal dupe sciska  typ byl prosty dog byl pod tym logiczny kurs byl, sam nie zauwazylem wczesniej, ale jak gracie troche tenisa ( a wierze ze tak ) to bedziecie wiedziec ze kurs byl adekwantny, sorry ale takie sranie boktos trafil a Wy nie to wiecie...
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
widze ze co niektorym żal dupe sciska  typ byl prosty, dog byl pod tym tego samego meczu i logiczny kurs byl ma set handicap, sam nie zauwazylem wczesniej ( to nie powod zeby tak sie stresowac boktos trafia; bo majac doga pod tym mozna wnioskowac z ekurs byl dobry na typ podstawowy, jakby nie byloto inna bajka) , ale jak gracie troche tenisa ( a wierze ze tak ) to bedziecie wiedziec ze kurs byl adekwantny, sorry ale takie sranie boktos trafil a Wy nie to wiecie...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie wściekaj sie, ale jesli podałes typ niezgodny z regulaminem to co sie dziwisz jedni graja dla zabawy a inni dla kasy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
typ byl prosty, dog byl pod tym tego samego meczu i logiczny kurs byl ma set handicap 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
typ byl prosty, dog byl pod tym tego samego meczu i logiczny kurs byl ma set handicap  a Tu co? wazniaka zgrywasz?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
nie wściekaj sie, ale jesli podałes typ niezgodny z regulaminem to co sie dziwisz jedni graja dla zabawy a inni dla kasy  ta nie wsciekaj sie  wiesz cojest najsmieszniejsze? ze obaj jestescie przede mna ( az mi trudno w to uwierzyc, i jako drugo wraz z dominixem robie 10-0 w tej edycji ) i Tylko Wy cos piszecie  no ale rozumiem, "pelne gacie", poczekam tylko az bedziecie " ogladac moje plecy "
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
dzieki Fro za poprawienie mojego bilansu.
a co do pawcia ,#4 Szavay A. - King V. set handicap (-1.5/+1.5) @2 BAH,rzeczywiscie nie ma tutaj kursu i dziwny zapis ale ja nie mam watpliwosci ze chodzilo o King +1.5 seta(kurs byl napewno powyzej 1.45),podal doga na wygrana King i widac ze ja liczyl tak wiec nie mogl podac szavay -1.5 bo to wykluczajace sie typy.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|