Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 8 z 12 1 2 6 7 8 9 10 11 12
S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
Originally Posted by Experto
Potrzebuje serial do Microsoft Office 2007 i Panda Internet Security 2009. Dobra by byla stronka z serialami gdzie daja to za free. Nie mam czasu ostatnio wiec podbijam tu, odp. moze byc na priv.

http://www.serials.ws/index.php

polecam !

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Też polecam tę stronkę ale najlepiej wchodzić nie z windy i przez proxy wink

H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline
Originally Posted by micha$
Też polecam tę stronkę ale najlepiej wchodzić nie z windy i przez proxy wink
crazy dobra rada wink

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Tez zawsze z niej korzystam, ale ta strona to jeden wielki roj roznego rodzaju smieciwa internetowego wink

Do crackow http://www.crack.am/ j.w.

S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
eeee a jaśniej, o co chodzi z tym proxy, niby znam zagadnienie, ale tak dla oświecenia...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Łączysz się z serwerem nie bezpośrednio (o ile można użyć takiego pojęcia w informatyce) tylko przez dodatkowy serwer. Są np. takie, przez które nie masz reklam na stronie.
Minusy: dłuższy czas wczytywania stron...

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Hmmm a ja zawsze myslalem, ze jak sie kradnie, to nie powinno sie tym chwalic publicznie laugh

Oskarżyciel odstąpił od połowy zarzutów wobec założycieli strony The Pirate Bay, w jednym z najgłośniejszych procesów przeciw komputerowemu piractwu. - To dowodzi, że prokurator nie rozumiał wcześniej tej technologii - skwitował ucieszony jeden z oskarżonych - Frederik Neik.
http://www.tvn24.pl/0,1586766,0,1,najslynniejszym-piratom-sie-upiecze,wiadomosc.html smile

D
enthusiast
enthusiast
D Offline
witam
mam taki problem czepil mi sie nie wiadomo skad, antywir (chyba) "system security", nie moge go w zaden sposob usunac, nie wiem gdzie to sie zainstalowało, non stop zasypuje mnie pytaniem o skan, zakup pelnej wersji itd

czy ktos wie jak sie pozbyc tego badziewia nie robiac formatu ??

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

A7
A7
Pytanie do użytkowników Nowego Gadu-Gadu (build 7705).

Jak najadę po prawej stronie na avatar dowolnej osoby i go kliknę to wyłącza mi się GG.

Tak samo mam, jak najadę na dowolny kontakt i pojawi się menu kontekstowe po lewej w postaci dymka i gdy najadę na avatar i kliknę, to też się wyłącza.

Czy wy też tak macie ?

D
enthusiast
enthusiast
D Offline
skanowalem combofix-em w trakcie pojawil sie komunikat o usunieciu system security ale po restarcie nadal m to bdzieiwie, czy ma ktos inny pomysl jak sie tego pozbyc ??

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by termii
Witam. Mam problem. Mam windows XP. Uruchamiam kompa, zaczyna sie wlaczac, dochodzi do momentu gdzie jest ten obraz z napisem Windows XP i pasek na dole,tzn, ze sie uruchamia i niestety na tym sie konczy, laduje sie i laduje. Zrobilem restarta i pojawia sie komunikat, ze zle komputer zostal wczesniej zamkniety, wzialem system awaryjny i caly sprzet dziala.Po kolejnym restartcie i wzieciu opcji uruchom normalnie, dalej uruchamia sie poczatkowe okno Windows XP i laduje sie caly czas. Jaki moze byc problem, ze nie chce sie uruchomic normalnie?

Jak tam poradziles sobie? Znajomy z E-ga z pracy ma ten sam problem co u Ciebie. U mnie wystepuje cos podonego z tym z zaden komunikat nie wyskakuje laduje sie juz pulpit, programy z autostartu uruchamiaja sie i nagle reset i tak wkolko. jade na awaryjnym

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
Originally Posted by blacky82
Originally Posted by termii
Witam. Mam problem. Mam windows XP. Uruchamiam kompa, zaczyna sie wlaczac, dochodzi do momentu gdzie jest ten obraz z napisem Windows XP i pasek na dole,tzn, ze sie uruchamia i niestety na tym sie konczy, laduje sie i laduje. Zrobilem restarta i pojawia sie komunikat, ze zle komputer zostal wczesniej zamkniety, wzialem system awaryjny i caly sprzet dziala.Po kolejnym restartcie i wzieciu opcji uruchom normalnie, dalej uruchamia sie poczatkowe okno Windows XP i laduje sie caly czas. Jaki moze byc problem, ze nie chce sie uruchomic normalnie?

Jak tam poradziles sobie? Znajomy z E-ga z pracy ma ten sam problem co u Ciebie. U mnie wystepuje cos podonego z tym z zaden komunikat nie wyskakuje laduje sie juz pulpit, programy z autostartu uruchamiaja sie i nagle reset i tak wkolko. jade na awaryjnym

Spróbujcie przywrócić do daty kiedy wszystko było ok albo naprawić z płytki z XP.

?
?
Originally Posted by Jimmy2razy
Spróbujcie przywrócić do daty kiedy wszystko było ok albo naprawić z płytki z XP.

nie znam osoby, której przywracanie systemu by cokolwiek dało ( naprawiło )
proponuję spod awaryjnego, zrobić ScanDisc, defragmentację i na dokładkę gruntownie przeskanować Antyvirem
powinno pomóc, a jeśli nie a nie chce wam się grzebać w rejestrze, to format C z archiwizacją i będzie OK wink

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
Originally Posted by f4ls0n
Originally Posted by Jimmy2razy

nie znam osoby, której przywracanie systemu by cokolwiek dało ( naprawiło )
proponuję spod awaryjnego, zrobić ScanDisc, defragmentację i na dokładkę gruntownie przeskanować Antyvirem
powinno pomóc, a jeśli nie a nie chce wam się grzebać w rejestrze, to format C z archiwizacją i będzie OK wink

Tak więc mało ludzi znasz, od tego warto zacząć. Również proponuję defragmentację i Spybota.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Dziadek
skanowalem combofix-em w trakcie pojawil sie komunikat o usunieciu system security ale po restarcie nadal m to bdzieiwie, czy ma ktos inny pomysl jak sie tego pozbyc ??
To dziwne, bo nie dalej jak dwa tygodnie temu usuwałem to gówno u kumpla i wszystko ładnie się usunęło.
ComboFix dopiero po restarcie to usuwa, także dziwne, że u Ciebie zostało. Może nie pozwoliłeś mu pracować do końca (niektóre etapy były naprawdę długie).

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Mam pytanie, bo widziałem, że wielu z was polecało na forum AVG.

Czy w razie czego łatwo go usunąć? I czy to jest teraz jedna z lepszych opcji do zainstalowania?

Bo rozumiem, że on działa coś na zasadzie avasta?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Wcisnąłem jakąś kombinację klawiszy i tak jakby obraz się oddalił, wszystko jest jakby mniejsze. Mam nadzieję, że wiadomo o co chodzi wink

Jak to zmienić z powrotem ?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Ok, sam już znalazłem, sorry za zamieszanie wink

Strona 8 z 12 1 2 6 7 8 9 10 11 12

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
11 zarejestrowanych użytkowników (11kera11, forty, haczyk, rafal08, aker, Szuman, kamel, Sensei, burbon, JelineK, bukma), 2,749 gości, oraz 25 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,832,882
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025