|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Potrzebuje serial do Microsoft Office 2007 i Panda Internet Security 2009. Dobra by byla stronka z serialami gdzie daja to za free. Nie mam czasu ostatnio wiec podbijam tu, odp. moze byc na priv. http://www.serials.ws/index.phppolecam !
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Też polecam tę stronkę ale najlepiej wchodzić nie z windy i przez proxy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Też polecam tę stronkę ale najlepiej wchodzić nie z windy i przez proxy   dobra rada 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tez zawsze z niej korzystam, ale ta strona to jeden wielki roj roznego rodzaju smieciwa internetowego  Do crackow http://www.crack.am/ j.w.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
eeee a jaśniej, o co chodzi z tym proxy, niby znam zagadnienie, ale tak dla oświecenia...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Łączysz się z serwerem nie bezpośrednio (o ile można użyć takiego pojęcia w informatyce) tylko przez dodatkowy serwer. Są np. takie, przez które nie masz reklam na stronie. Minusy: dłuższy czas wczytywania stron...
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Hmmm a ja zawsze myslalem, ze jak sie kradnie, to nie powinno sie tym chwalic publicznie 
|
|
|
|
|
|
|
Oskarżyciel odstąpił od połowy zarzutów wobec założycieli strony The Pirate Bay, w jednym z najgłośniejszych procesów przeciw komputerowemu piractwu. - To dowodzi, że prokurator nie rozumiał wcześniej tej technologii - skwitował ucieszony jeden z oskarżonych - Frederik Neik. http://www.tvn24.pl/0,1586766,0,1,najslynniejszym-piratom-sie-upiecze,wiadomosc.html 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
witam mam taki problem czepil mi sie nie wiadomo skad, antywir (chyba) "system security", nie moge go w zaden sposob usunac, nie wiem gdzie to sie zainstalowało, non stop zasypuje mnie pytaniem o skan, zakup pelnej wersji itd
czy ktos wie jak sie pozbyc tego badziewia nie robiac formatu ??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
A7
|
|
A7
Pytanie do użytkowników Nowego Gadu-Gadu (build 7705).
Jak najadę po prawej stronie na avatar dowolnej osoby i go kliknę to wyłącza mi się GG.
Tak samo mam, jak najadę na dowolny kontakt i pojawi się menu kontekstowe po lewej w postaci dymka i gdy najadę na avatar i kliknę, to też się wyłącza.
Czy wy też tak macie ?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
skanowalem combofix-em w trakcie pojawil sie komunikat o usunieciu system security ale po restarcie nadal m to bdzieiwie, czy ma ktos inny pomysl jak sie tego pozbyc ??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam. Mam problem. Mam windows XP. Uruchamiam kompa, zaczyna sie wlaczac, dochodzi do momentu gdzie jest ten obraz z napisem Windows XP i pasek na dole,tzn, ze sie uruchamia i niestety na tym sie konczy, laduje sie i laduje. Zrobilem restarta i pojawia sie komunikat, ze zle komputer zostal wczesniej zamkniety, wzialem system awaryjny i caly sprzet dziala.Po kolejnym restartcie i wzieciu opcji uruchom normalnie, dalej uruchamia sie poczatkowe okno Windows XP i laduje sie caly czas. Jaki moze byc problem, ze nie chce sie uruchomic normalnie? Jak tam poradziles sobie? Znajomy z E-ga z pracy ma ten sam problem co u Ciebie. U mnie wystepuje cos podonego z tym z zaden komunikat nie wyskakuje laduje sie juz pulpit, programy z autostartu uruchamiaja sie i nagle reset i tak wkolko. jade na awaryjnym
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam. Mam problem. Mam windows XP. Uruchamiam kompa, zaczyna sie wlaczac, dochodzi do momentu gdzie jest ten obraz z napisem Windows XP i pasek na dole,tzn, ze sie uruchamia i niestety na tym sie konczy, laduje sie i laduje. Zrobilem restarta i pojawia sie komunikat, ze zle komputer zostal wczesniej zamkniety, wzialem system awaryjny i caly sprzet dziala.Po kolejnym restartcie i wzieciu opcji uruchom normalnie, dalej uruchamia sie poczatkowe okno Windows XP i laduje sie caly czas. Jaki moze byc problem, ze nie chce sie uruchomic normalnie? Jak tam poradziles sobie? Znajomy z E-ga z pracy ma ten sam problem co u Ciebie. U mnie wystepuje cos podonego z tym z zaden komunikat nie wyskakuje laduje sie juz pulpit, programy z autostartu uruchamiaja sie i nagle reset i tak wkolko. jade na awaryjnym Spróbujcie przywrócić do daty kiedy wszystko było ok albo naprawić z płytki z XP.
|
|
|
|
|
?
|
|
?
Spróbujcie przywrócić do daty kiedy wszystko było ok albo naprawić z płytki z XP. nie znam osoby, której przywracanie systemu by cokolwiek dało ( naprawiło ) proponuję spod awaryjnego, zrobić ScanDisc, defragmentację i na dokładkę gruntownie przeskanować Antyvirem powinno pomóc, a jeśli nie a nie chce wam się grzebać w rejestrze, to format C z archiwizacją i będzie OK 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Spróbujcie przywrócić do daty kiedy wszystko było ok albo naprawić z płytki z XP. nie znam osoby, której przywracanie systemu by cokolwiek dało ( naprawiło ) proponuję spod awaryjnego, zrobić ScanDisc, defragmentację i na dokładkę gruntownie przeskanować Antyvirem powinno pomóc, a jeśli nie a nie chce wam się grzebać w rejestrze, to format C z archiwizacją i będzie OK  Tak więc mało ludzi znasz, od tego warto zacząć. Również proponuję defragmentację i Spybota.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
skanowalem combofix-em w trakcie pojawil sie komunikat o usunieciu system security ale po restarcie nadal m to bdzieiwie, czy ma ktos inny pomysl jak sie tego pozbyc ?? To dziwne, bo nie dalej jak dwa tygodnie temu usuwałem to gówno u kumpla i wszystko ładnie się usunęło. ComboFix dopiero po restarcie to usuwa, także dziwne, że u Ciebie zostało. Może nie pozwoliłeś mu pracować do końca (niektóre etapy były naprawdę długie).
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mam pytanie, bo widziałem, że wielu z was polecało na forum AVG.
Czy w razie czego łatwo go usunąć? I czy to jest teraz jedna z lepszych opcji do zainstalowania?
Bo rozumiem, że on działa coś na zasadzie avasta?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wcisnąłem jakąś kombinację klawiszy i tak jakby obraz się oddalił, wszystko jest jakby mniejsze. Mam nadzieję, że wiadomo o co chodzi  Jak to zmienić z powrotem ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ok, sam już znalazłem, sorry za zamieszanie 
|
|