|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Knockin' On Heaven's Door
P.S. Jeżeli jednak lubisz "ostrą jazdę" to proszę o dane na priva - załatwię Ci kogoś kto zapakuje Ci w dupala co tylko będziesz chciał.  wiesz,to Ty mówisz do nieznangeo facet cyt.:"Kochanie"......to chyba z tym dupalem to głodnemu chleb na myśli 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
P.S. Jeżeli jednak lubisz "ostrą jazdę" to proszę o dane na priva - załatwię Ci kogoś kto zapakuje Ci w dupala co tylko będziesz chciał.  wiesz,to Ty mówisz do nieznangeo facet cyt.:"Kochanie"......to chyba z tym dupalem to głodnemu chleb na myśli  To temat na inny dział - moje preferencje są różnorakie  , ale Ciebie bym dwumetrowym kijem nie dotknął - bez urazy rzecz jasna - pokój z Tobą Słodziutki i zrób nam "dobrze" i pisz tylko w swoim ulubionym temacie - tutaj daj nam brędzlować się po naszemu. OK?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Kiedyś mieli jakiegoś freebeta 25 f... na betbrain wisi promocja - ale zdaje się że nie aktualna - sprawdzał ktoś to ostatnio ?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Kiedyś mieli jakiegoś freebeta 25 f... na betbrain wisi promocja - ale zdaje się że nie aktualna - sprawdzał ktoś to ostatnio ? Kod: gom1 promo na freebeta do końca marca ale pewnie przedłużą, jak zwykle pzdr.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Po jakim czasie dopisują tego freebeta 25 Ł ? Czekam drugi dzień!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
up  Myślałem ,że już się nie dokopię 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak wygląda sytuacja z rejestracją w Bedtaq.Chcą jakiś skanów,rachunków itp?? Odpowie ktoś ? 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Jak wygląda sytuacja z rejestracją w Bedtaq.Chcą jakiś skanów,rachunków itp?? Odpowie ktoś ?  Ta skany, rachunek, Id, od kumpla zarządali nawet paszportu ID za mało lol, no i przewaznie blok konta na początku, dopuki nie doślesz skanów. Tak było pare mcy temu, jak jest teraz, myślę że bez zmian. Pzdr.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Poza tym ok giełda, mało rynków, ale jak ktos pisał w temacie BF, powoli się rozkręca. Pzdr.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Na razie dalej to samo z weryfikacja. O tyle uczciwie, ze na poczatku to robia. Ale biorac pod uwage, ze sa gielda to taka weryfikacji to bzdura. Wytarczylaby weryfikacja wieku. Druga sprawa to niemozliwosc rejestracji karty kredytowej z Polski. Probowalem kilku - bezskutecznie. Support polecil mi MB, od ktorego tez placi sie prowizje przy wplacie. To kolejny duzy minus.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A jak u nich wygląda obstawianie rynków australijskich??
|
|
|
|
|
|
|
Powiedzcie co trzeba im wysłać na początku ,skan dowodu?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
In order to fully activate your account, please forward the following: A copy of your Machine Readable Passport A copy of a recent utility bill or bank statement
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Na razie dalej to samo z weryfikacja. O tyle uczciwie, ze na poczatku to robia. Ale biorac pod uwage, ze sa gielda to taka weryfikacji to bzdura. Wytarczylaby weryfikacja wieku. Druga sprawa to niemozliwosc rejestracji karty kredytowej z Polski. Probowalem kilku - bezskutecznie. Support polecil mi MB, od ktorego tez placi sie prowizje przy wplacie. To kolejny duzy minus. Właśnie założyłem u nich konto i z tego co widzę, nie ma prowizji od wpłat/wypłat Netkiem i MB. Poza tym weryfikacja dotyczy tylko osob które dokonują u nich transakcji kartami. Tak przynajmniej czytam w jednej zakładek na swoim świeżo założonym koncie.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Można u nich wpłacać i wypłacać na kartę. Wpłacałem i wypłacałem na kartę inteligo bez problemu.Pozd
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Poza tym weryfikacja dotyczy tylko osob które dokonują u nich transakcji kartami. Tak przynajmniej czytam w jednej zakładek na swoim świeżo założonym koncie. Dziwne bo ja jak zakładałem na początku roku to po rejestracji nie mogłem się zalogować na swoje konto, tylko najpierw musiałem im wysłać skan paszportu. W 24h zweryfikowali i odblokowali konto i dopiero wtedy mogłem po raz pierwszy się zalogować.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
po rejestracji blokują konto i trzeba przesłać skan paszportu lub dowodu i rachunku ..
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Spoko. Jednak wszystko w normie. Zablokowali mi konto, czyli nic się nie zmieniło, jest jak pisaliście wcześniej.
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
Na jaki adres wysyłaliście dokumenty? [email protected]?
|
|
|
Link skopiowany do schowka