|
|
wieczny student
|
|
wieczny student
Chyba jeszcze nie ma tematu z tym bukiem  Graliście u nich? Jak wypłaty i limity? Szata graficzna podobna do nordicbet
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Przecież to jest Nordicbet, tylko pod inną nazwą: Ostatecznym właścicielem serwisu Tobet.com jest Nordic Gaming Group, zarządzająca serwisem za pośrednictwem firm należących do grupy. Nordic Gaming Group jest operatorem serwisów tobet.com, nordicbet.com oraz triobet.comOsobiście, nie zamierzam tam zakładać konta gracza bo po co...skoro w nordicbet nie mogę postawić zakładu za więcej niz 12euro (oni mają chyba teraz najmniejsze limity na świecie!!), to ten cały tobet pewnie będzie równie "śmieszny" po tym względem 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Ty jestes smieszny czlowieku  Jak myslisz ze Nordic ma najmniejsze limity to idz do tematu fonbetu i zobacz moj skan limitu 5E. Jak masz jeszcze jakies pytania to pokaze Ci skan limitu do akceptacji w expekcie na poziomie kilku PLN. Jak nie masz pojecia to nie zabieraj glosu.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
nie za ostro? Ja nikogo nie obrażałem  Napisałem tylko z własnego doświadczenia. W nordicbet zdarza mi się, że nie mogę postawić za więcej niż 3euro. W ostatni piątek nawet, miałem limit 5euro na 1lige Irlandia. Skoro ten nowy buk to klon nordicbet to pewnie, prędzej czy później, będzie tak samo więc nie zakładam tam nawet konta. Szkoda zachodu...
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Ty jestes smieszny czlowieku  Jak myslisz ze Nordic ma najmniejsze limity to idz do tematu fonbetu i zobacz moj skan limitu 5E. Jak masz jeszcze jakies pytania to pokaze Ci skan limitu do akceptacji w expekcie na poziomie kilku PLN. Jak nie masz pojecia to nie zabieraj glosu. Mojego bwin i tak nie przebijesz 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tampa grasz w nordicu na polskie konto, ze goscia chcesz osmieszyc nie majac zadnej racji?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
MR.FREESTYLE ma rację, Nordicbet "śmieszny" bukmacher, limity żałosne. Teraz zrobili firmę klon, aby ściągnąć nowych klientów 
|
|
|
|
|
2fast 2furious
|
|
2fast 2furious
Tobet to nie jest Nordicbet ! Tobet to bukmacher należący do grupy Nordic Gaming Group (jak sam zresztą cytujesz), a to już jest różnica. Nordicbet ukierunkowany jest na klientów skandynawskich. Tobet ma być ukierunkowane na Europę Środkowo-Wschodnią. Już można zobaczyć, że w swojej ofercie ma chociażby III i IV (czyli odpowiednio IV i V) ligę polską. Ja póki co konta nie zakładam. Czekam na jakiś bonus dla nowych userów  Co do limitów, to TampaBay już się wypowiedział. Dużo większe limity nakładają choćby właśnie Fonbet czy Sportingbet. Nie wspomnę już o Bwin. Prawda jest taka, że jeśli wygrywasz to prędzej czy później każdy buk cię przytnie.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
nie za ostro? Ja nikogo nie obrażałem  Irytuje mnie postawa ludzi ktorzy nie maja rozeznania a zabieraja glos. Juz nie pierwszy raz widze Twoja wypowiedz w kwestii w ktorej nie bardzo masz pojecia. Tyle. Tampa grasz w nordicu na polskie konto, ze goscia chcesz osmieszyc nie majac zadnej racji? Gnom mialem na mysli ze sa buki zdecydowanie gorsze od NB. Przeciez do takiego fonbetu to nie oplaca sie w ogole zakladac konta. W NB jak troche z glowa sie gra to pogra się jakis czas. Co do limitów, to TampaBay już się wypowiedział. Dużo większe limity nakładają choćby właśnie Fonbet czy Sportingbet. Nie wspomnę już o Bwin. Prawda jest taka, że jeśli wygrywasz to prędzej czy później każdy buk cię przytnie. No wlasnie  A co do limitow to moze ktos by sie wypowiedzial z pracownikow NordicBet/Triobet/Tobet? Chyba ze zadnego tutaj nie ma  Ja "slyszalem" ze tutaj limity to inna bajka  Mojego bwin i tak nie przebijesz  poka poka rafal  Ja moge rzucic starym skrinem na limit stawki 25 PLN. Chyba ze juz w innym miejscu widziales 
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Nie pokaze bo nic tamnie mam ,ale ostatnio by 1 euro lub 1 $ .Juz nie pamietam wedlug ,ktorej waluty liczyli 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Osobiście, nie zamierzam tam zakładać konta gracza bo po co...skoro w nordicbet nie mogę postawić zakładu za więcej niz 12euro (oni mają chyba teraz najmniejsze limity na świecie!!), to ten cały tobet pewnie będzie równie "śmieszny" po tym względem  Limit na zakład Polskiej III ligi(czyli się znaczy 4): [ Linked Image] [ Linked Image] Za więcej się nie da, czyli te 120e nie do pogardzenia na początek przy takim kursie.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Mam doskonałe rozeznanie bo tak jak mówię, w ostatni piątek próbowałem obstawić 1ligę Irlandia (dokładnie Galway Utd) i miałem w nordicbet limit 5EUR. Nie robię screenów każdego obstawianego kuponu tak jak TY, ale konto u tego buka mam już trochę czasu i limity 3EUR czy 5EUR zdarzają mi się od dawna. Nie wiem dlaczego obrażasz mnie a przy tym bronisz tak od początku tego Tobet'a?! Od tego będą pracownicy tego buka, którzy są na mecz.pl (bodajże tomo i terrorist). Moim zdaniem, to będzie taki sam buk jak Nordicbet i kwestią czasu jest jak wyskoczy z takimi samymi nisssskimi limitami. Szkoda czasu.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
MR.FREESTYLE ma rację, Nordicbet "śmieszny" bukmacher, limity żałosne. Teraz zrobili firmę klon, aby ściągnąć nowych klientów  Oby nie. Zobaczymy.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
To bedzie mozna zaczac ustawiac mecze w V lidze. Tam za skrzynke browara mozna:-)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
za 2 tygodnie sypną na stronie bonusami dla klientów
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Założyłem tam sobie konto.Dobra oferta na p.ręczną.Na razie 1-0 dla mnie,jak Cracovia w hoki nie przegra,to będzie 2-0
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No to widzę, że już pojawili się "ekspierci" co jeszcze konta nie założyli w tym buku i zakładu nie zagrali a wiedzą już wszystko najlepiej ... Żenada. Ja sobie konto założyłem - na bonusa pewnie i tak bym się nie załapał gdyż mam konto w nordicu, ale dla mnie największym bonusem jest unikalna możliwość zagrania IV ligi. Od razu etatowego nordicbetowego malkontenta informuję, że przyjęli mi zakład za 200 PLN bezproblemowo, wyżej i tak bym nie zagrał bo cynk niepewny  . A co ciekawego poza tym w tym tobecie ? Ano nic - CAŁA strona w języku polskim (nie po polskiemu jak to często bywa), wprowadzili od razu wpłaty przez przelewy 24 - także PLN, mają konto w polskim banku, niesamowitą ofertę na zakłady na rynku polskim i więcej niż przyzwoite kursy. Takie tam pierdoły nieistotne ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja póki co konta nie zakładam. Czekam na jakiś bonus dla nowych userów  Z rąk tak wydawałoby się ukształtowanego gracza takie słowa aż są po prostu śmieszne i nie no miejscu. Po chooojjj Ci ten bonus - jak umiesz się zakręcić na stracie go wyjmiesz...a kombinowanie z obrotami - proszę to dobre dla ...nie obrażam nikogo
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Niechęć do Polaków w nordicu wynikała z polityki tej firmy,która nastawiona była na Scandic.Mam nadzieję,że skoro Tobet jest adresowany do nas,to będzie inaczej.Cracowia cudem remis,tak więc 2-0 dla mnie i bonus już mam.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
oferta powala. III i IV liga - to jest tak naprawdę bonus. Poza tym - to co pisał już m.in.: nawoj - Scandic, jak sama nazwa wskazywała, był towarem dla Skandynawów. Tobet jak na razie same plusy. (łatwość wpłat, super oferta, m.in polityka). Minusy pewnie zaczną się jak będą limitować. Sądzę, że przy III i IV ligach - jeśli ktoś dobrze to rozkminia - będzie to nieuniknione. Obym się mylił.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|