|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
4 pierwsze zaklady w wydarzeniach specjalnych/polityce normalnie powalaja klik [ tobet.com] PS. jak dadza jakis bonus to 25 % Polakow bedzie miala konta zablokowane 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
2fast 2furious
|
|
2fast 2furious
Ja póki co konta nie zakładam. Czekam na jakiś bonus dla nowych userów  Z rąk tak wydawałoby się ukształtowanego gracza takie słowa aż są po prostu śmieszne i nie no miejscu. Po chooojjj Ci ten bonus - jak umiesz się zakręcić na stracie go wyjmiesz...a kombinowanie z obrotami - proszę to dobre dla ...nie obrażam nikogo Jedni szukają najwyższych kursów, inni bonusów. Ja nie widzę nic śmiesznego w czekaniu na bonus. A obrót to prosta sprawa. Nic nie trzeba kombinować, tylko obracać i wypłacać 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bardzo miła pani z liveczatu poinformowała mnie, ze w ciągu 2 tygodni pojawią się bonusy w zakładach sportowych, ja poczekam.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
4 liga w ofercie? To dopiero będzie korupcja 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie bój sie kfjatek , jedna /dwie osoby zagrają za 200 euro i chwile potem zablokują mecz, ewentualnie mocno zrzucą kurs lub dadzą limit kilka euro na te spotkanie. To ma być liga marketingowa przyciągająca graczy a nie oferująca grube wygrane.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie powiem oferte maja dobra. ciekawe jak z wyplacalnoscia. mozna wplacac przez p24? wie ktos?
|
|
|
|
|
The Famous McD
|
|
The Famous McD
Przecież to jest Nordicbet, tylko pod inną nazwą: Ostatecznym właścicielem serwisu Tobet.com jest Nordic Gaming Group, zarządzająca serwisem za pośrednictwem firm należących do grupy. Nordic Gaming Group jest operatorem serwisów tobet.com, nordicbet.com oraz triobet.comOsobiście, nie zamierzam tam zakładać konta gracza bo po co...skoro w nordicbet nie mogę postawić zakładu za więcej niz 12euro (oni mają chyba teraz najmniejsze limity na świecie!!), to ten cały tobet pewnie będzie równie "śmieszny" po tym względem  Właśnie tu się mylisz !!! Dla mnie fantastyczny buk !!! mogę stawiać na 5 lige drużyny z okolicy gdzie się orientuję co się dzieje , na włąsną drużynę w ktrej grałem na Skre Konstancin  FENOMENALNA SPRAWA !!! A co do limitow tosą one w Nordic i Triobet tam pozwolili mi pograć na mecz ŁKS ŁOMŻA - OKOCIMski tylko za 16 i 20 Euro natomiast w Tobet przyjęli 1860 pln na to zdarzenie po kursie 1.8 !!! więc nastawiają się na Polakow mocno i podejrzewam że nigdzie indziej by mi tyle nie przyjęli na to darzenie !!!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie powiem oferte maja dobra. ciekawe jak z wyplacalnoscia. mozna wplacac przez p24? wie ktos? Wszystko można...wpłaty p24 i inne możliwości - wypłacalność jest sprawdziłem...No i znajomi z forum 
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Wpłaciłem, chyba czekałem najkrócej ze wszystkich buków na pojawienie się kasy. Powalczymy i zobaczymy.
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
Wszystko można...wpłaty p24 i inne możliwości - wypłacalność jest sprawdziłem.. .No i znajomi z forum  bezcenne  ale jak to wszystko jest, netellera nie maja. A bardzo liczylem na ta opcje
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
wyciąg z regulaminu: .25 W niektórych sytuacjach możemy zażądać weryfikacji tożsamości użytkownika i/lub jego adresu w celu spełnienia naszych wymagań statutowych. Użytkownik powinien wtedy przedstawić jeden z następujących dokumentów: • paszport lub dowód osobisty • prawo jazdy
oraz dodatkowo: • rachunek (np. za gaz lub telefon), wystawiony w okresie trzech ostatnich miesięcy (nie honorujemy rachunków za telefony komórkowe) • wyciąg z rachunku bankowego lub karty kredytowej, nie starszy niż trzy miesiące • dokument potwierdzający ubezpieczenie domu lub mieszkania
Dokumenty powinny być dostarczone w postaci poświadczonych notarialnie kopii.NOTARIALNIE????
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Niektórzy tak sobie wymagają, nie widzę w tym nic dziwnego.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Zdaje sobie sprawe że niektórzy sobie tak wymagają,chodzi o to żeby tego nie nadużywali,i naprawdę w wyjatkowych sytuacjach wołali kwitów poświadczonych u notariusza.Kusi mnie ta polska 2,3 liga w ich ofercie.
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Póki co nie wołają  Wątpię też aby "nadużywali".
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Akurat od nas cwaniaczków z Polski muszą się zabezpieczyć ...mało takich narodów jak MY POLACY
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
4 liga w ofercie? To dopiero będzie korupcja  Przed każdym meczem kibice z młynów niech powiadomią grajków z 4 lig, ze postawili na nich kasę i jak nie włożą serca do walki na boisku, nie będą gryźć trawy i choćby pomyślą o ustawce to taki wpie...l dostaną, że im się odechce grać raz na zawsze. 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Saint Etienne 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Saint Etienne  post do usunięcia nie ten dział 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
ktos od nich wyplacal, czy jak na razie wszyscy tylko wplacaja?  pytam bo mam dobry typ z nowej III ligi polskiej do zagrania za wieksza kase z duuuuzym kursem 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|