Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
old hand
old hand
Dnipro - Karpaty

Kursy ok. 5.0 na Karpaty to jakaś promocja chyba. Zważając na obecną formę postawienie na gości wydaje się dobrą inwestycją. Dniprow dupie i wątpię, żeby mieli się podnieść akurat w tym meczu. Nie wygrywają z ogórami, to czemu mieliby orać rewelacyjnych Lwowian.

Można zaryzykować jeszcze 1 w meczu FK Lviv - Metalurh Z.

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Dużą odwagą się wykazujesz grając Karpaty. Lwowianie zawsze byli drużyną własnego boiska, początek tej rundy mają rewelacyjny i myślę że po 3 przekonywujących zwycięstwach czas na przegraną. Dnipro nie wygrało u siebie 3 kolejnych meczów, na wyjeździe grało z Szachtarem oraz Dynamem ulegając minimalnie 1 bramką. Dla mnie dzisiaj to pewna 1, nawet z handicapem można byłoby pograć. To jest tylko liga ukraińska i po prostu nie wierzę w 4 wygraną Karpat.
Pozdro.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
pytanie czy lepiej grać na podtrzymanie czy przerwanie passy.

nie wiem co się dzieje w tych klubach ale wiosna zdecydowanie na + Karpat

po takim kursie dla sąsiadów w tabeli trzeba spróbowac, tym bardziej że z h2h jakoś tak wynika że goście coś powinni wreszcie wygrać smile

dzięki za wyrażenie zdania sebechiv, oby weszło, udzielaj się częściej tongue

Moderatorzy  Akhu, Biszop 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
11 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, The Boss, JelineK, $-man, betowiec, aker, latajaca_holenderka, alfa, rafal08, burbon, rymoholik), 1,693 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,280
Posty5,831,635
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025