|
|
old hand
|
|
old hand
Dnipro - Karpaty
Kursy ok. 5.0 na Karpaty to jakaś promocja chyba. Zważając na obecną formę postawienie na gości wydaje się dobrą inwestycją. Dniprow dupie i wątpię, żeby mieli się podnieść akurat w tym meczu. Nie wygrywają z ogórami, to czemu mieliby orać rewelacyjnych Lwowian.
Można zaryzykować jeszcze 1 w meczu FK Lviv - Metalurh Z.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dużą odwagą się wykazujesz grając Karpaty. Lwowianie zawsze byli drużyną własnego boiska, początek tej rundy mają rewelacyjny i myślę że po 3 przekonywujących zwycięstwach czas na przegraną. Dnipro nie wygrało u siebie 3 kolejnych meczów, na wyjeździe grało z Szachtarem oraz Dynamem ulegając minimalnie 1 bramką. Dla mnie dzisiaj to pewna 1, nawet z handicapem można byłoby pograć. To jest tylko liga ukraińska i po prostu nie wierzę w 4 wygraną Karpat. Pozdro.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pytanie czy lepiej grać na podtrzymanie czy przerwanie passy. nie wiem co się dzieje w tych klubach ale wiosna zdecydowanie na + Karpat po takim kursie dla sąsiadów w tabeli trzeba spróbowac, tym bardziej że z h2h jakoś tak wynika że goście coś powinni wreszcie wygrać  dzięki za wyrażenie zdania sebechiv, oby weszło, udzielaj się częściej 
|
|
|
Link skopiowany do schowka