|
|
veteran
|
|
veteran
Wiem, że to nie forum medyczne i zanim wybiorę się do lekarza, może ktoś mi coś doradzi, a może ktoś miał coś podobnego, mianowicie od wczoraj do teraz(również przez całą noc) mam taki ciągły, stłumiony ból prawej części głowy, a dokładniej okolic skroni i wyżej, obejmuje także górną część szczęki(takie jakby pieczenie, ciężko to określić), ogólnie nie przeszkadza tak bardzo, ale czuje go, czasem nawet lekko zakuje. Może kogoś dopadła podobna dolegliwość, czekam na jakieś komentarze, pozdrawiam.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Weż aspiryne, a nawet dwie.
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
tabsy już brałem, wczoraj, w nocy i dzisiaj i nic. przy normalnym bólu głowy już by mi dawno przeszło, a tu tyko 1 strona nakurw...
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Weż aspiryne, a nawet dwie. Dzięki House.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
tabsy już brałem wczoraj dziś i w nocy i nic. przy normalnym bólu głowy przeszło by mi już dawno, a tu tylko 1 strona boli...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tabsy już brałem wczoraj dziś i w nocy i nic. przy normalnym bólu głowy przeszło by mi już dawno, a tu tylko 1 strona boli... możliwe że zatoki, spróbój coś na ból zatok. Albo zaparz się trochę pod rumiankiem, ibuprom zatoki, przespać się i ma być dobrze 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
sprawdz tez sobie cisnienie
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
Jak dla mnie ból zatok  Kilka miesięcy też mnie podobnie głowa bolała. Ibuprom zatoki + napary i będzie dobrze. Zdrowia życzę.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wyjeżdżałeś ostatnio do egzotycznych krajów? Czy podobne przypadki zdarzają się w Twojej rodzinie?
Potem mogę poszukać odcinków House'a i coś pomyśleć :>
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ziółek sobie zaparz-złota rada P. Stanisławy z Klanu!
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
"To ja ziółka księdzu zaparzę" - fani Plebanii łączcie się 
|
|
|
|
|
a.k.a. "DOMINICCA"
|
|
a.k.a. "DOMINICCA"
Wiem, że to nie forum medyczne i zanim wybiorę się do lekarza, może ktoś mi coś doradzi, a może ktoś miał coś podobnego, mianowicie od wczoraj do teraz(również przez całą noc) mam taki ciągły, stłumiony ból prawej części głowy, a dokładniej okolic skroni i wyżej, obejmuje także górną część szczęki(takie jakby pieczenie, ciężko to określić), ogólnie nie przeszkadza tak bardzo, ale czuje go, czasem nawet lekko zakuje. Może kogoś dopadła podobna dolegliwość, czekam na jakieś komentarze, pozdrawiam. U mnie w bloku sasiad z siódmego piętra byl w podobnej sytuacji. Trwało to dwa dni.Dzwonił pare razy na pogotowie a ani go olewali. Szanowna służba zdowia radziła zazyć tabletki na ból głowy. Umarł. Okazało się ,że miał wylew krwi do mózgu.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
miałem taką dolegliwość jakieś czas temu .... było to na drugi dzien po moim kawalerski . Tak daliśmy z kolesiami w barze ze szok .ogólnie to namieszałem wódkę + piwo + jakieś kolorowe drinki . Stary na drugi dzień nie wiedziałem gdzie jestem . Dobrze ze to była sobota i do roboty nie trzeba było iść .Przeleżałem jak kłoda cały weekend i jeszcze poniedziałek wziąłem wolny bo na "wstecznym" chodziłem.
Rada ... nie mieszaj tyle alkoholi na raz !!
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
hokuy musialbys mi udostepnic(a konkretnie mojemu murzynowi) dostep do mieszkania abym mogl je przeszukac w kontekscie toksyn, grzybow. Do tego tak jak napisal Kameleon czy wyjezdzales gdzies ostatnio poza granice, lub tez czy wyjezdzali ludzie z ktorymi miales kontakt.
Czy miales ostatnio kontakty seksualne z przypadkowymi osobami oraz czy jestes pewny tego ze zona/dziewczyna cie nie zdradza?
|
|
|
|
|
Spójnia Świdwin
|
|
Spójnia Świdwin
Ale kurczak jesteś człowieku zabawny, jak zeszłoroczny śnieg. Zamiast koledze pomóc to Ty piszesz jak to Cię krzywdził murzyn grzybem jak byłeś mały 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|