|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ano oczekuję dobrego połączenia z Betfair własnie na wsi  ło mamo, BF przez mobila <szok> nie szkoda nerwów  mnie czasem ku..rw..ica strzela na kablu ;-)) ------\ cenzura psia mac ;-))
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ściągnąłem sobie reklamę. w jaki sposób zrobić jakiś zrzut z ekranu czyli po prostu print screen? bo jak robię normalnie to potem nie mam obrazu. moze ktos pomóc? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No to Ci powiem, że jak łączę się na wsi z betfair, to czasami jest problem. Strona nie ładuje się do końca, albo rynki nie chcą się załadować. Jednak jak już wcześniej wspomniałem, to zależy też od tego jak mocny zasięg ma Orange w miejscu, z którego chcesz się łączyć z siecią. Bo u mnie Plus ma zasięg ch.jowy (a i tak lepszy od pozostałych), więc wpływa to znacząco na działanie iPlusa. To jest mapa zasięgu iPlus: http://was.plusgsm.pl/GSIMZ/ImzControlŁączę się za pomocą EDGE, chociaż czasami zdarza się też GPRS (tutaj działanie jest wręcz tragiczne). Nie wiem natomiast jak wygląda jakość połączenia w przypadku najsilniejszego HSDPA/3G. Orange powinien mieć chyba podobne dane gdzieś na swojej stronie.
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Knockin' On Heaven's Door
Ano oczekuję dobrego połączenia z Betfair własnie na wsi  ło mamo, BF przez mobila <szok> nie szkoda nerwów  mnie czasem ku..rw..ica strzela na kablu ;-)) ------\ cenzura psia mac ;-)) na kablu mam 15Mb\s  ale teraz większość ciepłych dni spedzam z rodzinką nad wodą na działce i boli Mnie,że rodzina nie jest w komplecie (BF) 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
skad ja to znam  zwłaszcza boli jak juz satelita podpieta a nie bardzo jest jak postawic odkad znajomi co grali mi na telefon wyjechali <beksa>
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ściągnąłem sobie reklamę. w jaki sposób zrobić jakiś zrzut z ekranu czyli po prostu print screen? bo jak robię normalnie to potem nie mam obrazu. moze ktos pomóc?  Jeżeli print screen nie działa to poszukaj w skrótach klawiszowych programu do odtwarzania. Praktycznie w każdym jest taka opcja.
|
|
|
|
|
Olimpijczyk
|
|
Olimpijczyk
Potrzebuje w pracy zwolnienia na 9 dni, macie jakies pomysly idac do lekarza co wymyslic za dolegliwosc, zeby dal to zwolnienie?  . Chyba, ze wprost mu powiedziec, ze mi potrzebne 
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Idziesz dajesz 50zł i otrzymujesz pytanie na ile.
Zwykle tak to się odbywa, jeszcze przyjemniej jak lekarz znajomy.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Potrzebuje w pracy zwolnienia na 9 dni, macie jakies pomysly idac do lekarza co wymyslic za dolegliwosc, zeby dal to zwolnienie?  . Chyba, ze wprost mu powiedziec, ze mi potrzebne  bark, krzyż - ogólnie po treningu na siłowni cos strzeliło i niezdolny do pracy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Idziesz dajesz 50zł i otrzymujesz pytanie na ile.
Zwykle tak to się odbywa, jeszcze przyjemniej jak lekarz znajomy. U mnie przechodzi bez 50zł 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Potrzebuje w pracy zwolnienia na 9 dni, macie jakies pomysly idac do lekarza co wymyslic za dolegliwosc, zeby dal to zwolnienie?  . Chyba, ze wprost mu powiedziec, ze mi potrzebne  To zależy jaki zawód wykonujesz, ale im bardziej fizyczna pracaa tym łatwiej można coś dostać nawet bez płacenia.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Poszukuję dobrej strony z testami maturalnymi z wosu, pomoże ktoś? 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
chcesz ten arkusz z czwartkowej wyborczej? może nie masz 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
jeśli możesz to proszę. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy jest ktos tutaj obeznany w kwestii diety/sumplementow ktore stosowac w czasie treningu na silce ? Jak tak to prosze jakos dac znac -tu w temacie albo na PM, mam pytanko 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
ja moze bede mogl Ci pomoc.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Potrzebuję linka do strony lub np. dyskusji na forum, gdzie przedstawione zostałyby argumenty na temat sporu o Kaszmir i racji, zarówno indyjskich, jak i pakistańskich. Z góry dzięki 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
jakie urzadzenie wielofunkcyjne do uzytku domowego polecacie ? jezeli codzi o finsne to mysle ze cos ok 250 zl powinno starczyc 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja moge tylko podpowiedziec ze jesli zalezy ci na niskich kosztach eksploatacji to polecam urzadzenia wielofunkcyjne firmy Brother, zamienniki chyba najtansze na rynku  a w zamian dostajesz calkiem dobra jakosc druku i skanow
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jakie urzadzenie wielofunkcyjne do uzytku domowego polecacie ? jezeli codzi o finsne to mysle ze cos ok 250 zl powinno starczyc  W 250 zł powinieneś się zmieścić [ okazje.info.pl] 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|