Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 6 z 17 1 2 4 5 6 7 8 16 17
old hand
old hand
Dzieki xqwzts smile slyszalem wlasnie o firmie Brother ze tanie zamienniki itp ale wlasnei do konca jakos nie wierze...a podasz jakis konketny model czy tylko tak ogolnie;)? Bo bardziej slyszy sie o takich markach jak Lexmark , canon , HP...ale chodzi o konretny model wink a co do ypowiedzi Micha$ia..chodzi o urzadzenie jako skaner , drukarka i ksero laugh a nie zebym kroil owoce itp:P ale dzieki za odpowiedz smile

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Do usług wink

Ana <3
Ana <3
macie jakieś pojęcie o firmie eMachines? chodzi o laptopy.

old hand
old hand
czasmai jak przegaldam tematy rozne i sa fotki badz filmy to zamiast tych rzeczy wyskakuje mi biale okienko w lewym gornym rogu z czerwonym ,,iksem'' podbnie jest z filmamami roznych na stronach(meczyki.pl) badz odtwarzaniem fragmentow muzyki (eska.pl) czy to trzeba jakis miec program czy co jestz tym ;/ ? wczesneij bylo dobzrei wszytsko gralo i dopiero od jakiegos czasu jest ten problem ;/

old hand
old hand
czasami jak przegaldam tematy rozne i sa fotki badz filmy to zamiast tych rzeczy wyskakuje mi biale okienko w lewym gornym rogu z czerwonym ,,iksem'' podbnie jest z filmamami roznych na stronach(meczyki.pl) badz odtwarzaniem fragmentow muzyki (eska.pl) czy to trzeba jakis miec program czy co jestz tym ;/ ? wczesneij bylo dobzrei wszytsko gralo i dopiero od jakiegos czasu jest ten problem ;/

old hand
old hand
czasami jak przegaldam tematy rozne i sa fotki badz filmy to zamiast tych rzeczy wyskakuje mi biale okienko w lewym gornym rogu z czerwonym ,,iksem'' podbnie jest z filmamami roznych na stronach(meczyki.pl) badz odtwarzaniem fragmentow muzyki (eska.pl) czy to trzeba jakis miec program czy co jestz tym ;/ ? wczesneij bylo dobzrei wszytsko gralo i dopiero od jakiegos czasu jest ten problem ;/

W
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W Offline
Originally Posted by Llama
macie jakieś pojęcie o firmie eMachines? chodzi o laptopy.

To niższa półka Acer'a. Po obudowie poznasz. Niczego sobie lapki, ubogo raczej wyposażone..

old hand
old hand

podczas przegladania stron chocby tutaj na forum nie moge ogladac zdjec badz filmow gdyz wyskauje mi okienko z czerwonym ,,iksem''(podczas zdjec) i jakies dziwne, male okienko tez w lwym rogu (podczas ogladaia filmow) i tak jest na wiekszosci stron np. meczyki czy eska..problem jest ten od nie dawna, wczesneij wszytsko chodzilo wszystko dobrze. co to moze byc ?

addict
addict
Cześć. Chciałbym sobie kupić buty do kosza przez internet. Wymierzyłem dokładnie, kika razy długość stopy i wychodzi mi ok. 27.3-27.5cm, standardowo dodając 0.5-1cm wychodzi mi dość szeroki przedział 27.8-28.5cm - i to jest długość wkładki. Mały problem polega na tym, że buty, w których obecnie gram a które są na mnie dobre mają długość wkładki 28.8. Myślałem o zakupie butów z długością wkładki 28cm czyli numer 44, ale czy nie lepiej w takiej sytuacji wziąć te o pół numeru większe czyli 44.5 (wkładka 28.5). Czym się przede wszystkim zasugerować? Miał ktoś podobne wątpliwości? :-). Dzięki z góry za ewentualne odpowiedzi. Pozdrawiam.

A
old hand
old hand
A Offline
Jaka jest według was najlepsza strona do ściągania mp3 (zarówno polskich jak i "światowych"). Niby korzystam z http://www.oggole.pl/ ale mam jakiś taki niedosyt smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by arielo
Jaka jest według was najlepsza strona do ściągania mp3 (zarówno polskich jak i "światowych"). Niby korzystam z http://www.oggole.pl/ ale mam jakiś taki niedosyt smile

ta

http://mp3.teledyski.info/

A
Pooh-Bah
Pooh-Bah
A Offline
Originally Posted by arielo

jak wiesz jakie konkretne albumy chcesz sciagnac to wpisujesz w googlach

'tytul albumu' peb.pl

na pebie jest wszystko grin

A
old hand
old hand
A Offline
To wiem smile chodzi mi głównie o pojedyncze kawałki
bzyczek piwo

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Pytanko

Wszędzie piszą ze Nadal ma 30 wygranych <ziemia> z rzędu licząc od porażki z Ferrero 5 maja 2008.Jak teraz sobie wyliczyłem ma ich on 27 i inaczej nie chce mi wyjsć.TZN w poprzednim roku w HAMBURGU 5 razy wygrał na ROLANDZIE 7 i w tym roku trzy turnieje z rzędu po 5 wygranych czyli w sumie 27 wygranych z rzędu...
Gdyby liczono jeszcze do tego rozgrywki DAVIS CUP to w poprzednim roku wygrał dwa i w tym dwa wtedy wychodzi 31...

Ktoś mi to wyjaśni bo bardzo mnie to nurtuje grin

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Jak się nazywała taka akcja prowadzona przez RMF swego czasu w wakacje, co w gazetach były mapki i później w radiu podawali wskazówki, i ww danym mieście się czegoś szukało. Pamięta ktoś coś ?

Z
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Z Offline
mam pytanie o nazwe wyspy na ktorej jest chyba co roku rozgrywany turniej mlodziezowy

w okresie wakacji, wyspka chyba francuska

Z
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Z Offline
dobra juz mam smile to nie jest wyspa a miasto tulon smile

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
jest jakiś turniej w Tuluzie, ale to raczej nie wyspa grin

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
tuluza, tulon pomyliło mi się.

old hand
old hand
W wakacje po zdaniu matury zamierzam iść do pracy(możliwe, że do Warszawy). Jeszcze nie mam nic konkretnie załatwionego ale nie o to chodzi. Chcę zapytać tylko co muszę mieć, abym mógł zostać zatrudniony? Jakieś nipy, książeczki zdrowia itp.? I ile to wszystko czasu zajmie?
Z góry dzięki za odpowiedź.

Strona 6 z 17 1 2 4 5 6 7 8 16 17

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
8 zarejestrowanych użytkowników (aker, burbon, rafal08, Sensei, latajaca_holenderka, 11kera11, ElNinho[mmdea], kamel), 2,767 gości, oraz 7 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,284
Posty5,834,256
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025