Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 9 z 17 1 2 7 8 9 10 11 16 17
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Scrivo sul quaderno e tutto tempo perso e tu,
che sei aldila del mare ed io non ho che te qui dentro l'anima.
Disfo le valigie e chiamo le mie amiche e poi,
ho ancora da studiare ed io che cerco te in quelle pagine.
Da domani tutto come sempre tornera,
la gente il traffico in citta.
Non voglio amare piu così.
Come vorrei odiarti farti anche del male ma,
vorrei soltanto averti qui con me, non voglio amare piu così.
Io senza te che vita e.
Raf:
Ogni sera esco e tu sei li che guardi me,
da quella foto al mare ed io ti chiuderei in una scatola.
Mi ha telefonato quella che non molla mai,
ma se l'amassi forse io potrei con lei dimenticare te.
Laura:
Poi delle vacanze quanto se ne parlera.
Storie leggere dell'eta,
oh..no..
Non voglio amare piu cosi.
Voglio anche scherzare non drammatizzare ma,
piu parlo e piu ti vedo qui con me.
Laura & Raf:
Io senza te che vita e.

Bonus: Unibet
Z
Łódzki Klub Sportowy
Łódzki Klub Sportowy
Z Offline
Wie ktoś czy można doładować sobie telefon jakoś przez konto mBank?jeśli tak to bym prosił jak to się robi smile

aka Schranzer
aka Schranzer
Zaloguj się. Wejdź w swój rachunek i po prawej doładuj telefon.

aka Schranzer
aka Schranzer
Po lewej grin laugh

Z
Łódzki Klub Sportowy
Łódzki Klub Sportowy
Z Offline
Dzięki piwo troche techniki i człowiek się gubi laugh smile

M
member
member
M Offline
czy jest ktos kto moze zarzucic strony ytułowe z gazety wyborczej ogólnopolskiej z dni 11-16 lipiec 1997 - chodzi mi o okres powodzi tysiąclecia.

jesli ktos dysponuje rowniez jakimis filmami z wiadomosci/faktów tvn z tych dni to rowniez prosze o pomoc. dziekuje

old hand
old hand
czy jest ktos kto posiada jakas prace z przedmiotow typowo ,,rynkowych;; a mianowicie - Rynki kapitałowe. Praca musi byc wykonana w excelu i chodzi o tzw. portfel markowitza 2 i 3 składnikowy. chodzi o to w pracy , ze nalezy wybrac okreslony WIG i obliczyc ich rentownosc, stopy zwrotu itp..czy ma ktos cos takeigo albo umie takie rzeczy robic smile ?

X
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
X Offline
korzystal ktos kiedys moze z jakiejs masci na blizny?
dwa tygodnie temu sie rozcialem, jest czerwona i gleboka blizna. wiem ze do dermatologa sie najlepiej wybrac ale prosze sie powstrzymac od takich wpisow tongue jutro cos pani z apteki doradzi, ale moze ktos mial podobny przypadek i cos mu pomoglo wink

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Originally Posted by xqwzts
korzystal ktos kiedys moze z jakiejs masci na blizny?
dwa tygodnie temu sie rozcialem, jest czerwona i gleboka blizna. wiem ze do dermatologa sie najlepiej wybrac ale prosze sie powstrzymac od takich wpisow tongue jutro cos pani z apteki doradzi, ale moze ktos mial podobny przypadek i cos mu pomoglo wink
Teraz właśnie reklamują jakąś maść w TV, nie wiem jak się nazywa. Może ktoś stąd wie smile

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Dziabor

Piszę na notebooka i cały czas utracony i kiedy
którzy są poza morzem i nie mam się do wnętrza duszy.
Odrzuty worka i zadzwonić do moich przyjaciół, a następnie
Mam jeszcze zostać zbadane i próbuje Cię w tych stronach.
Jutro wszystko wróci jak zawsze,
Handlu ludźmi w mieście.
Nie chcę więcej miłości tak.
Jak Życzę Wam dobrze odiarti zła, ale
Chciałbym tak jak się tu ze mną, nie chcę kochać więcej tak.
Mnie, że życie bez ciebie e.
Raf:
Każdej nocy można wyjść i patrzeć na nich, że
od hotelu do morza i I'll zamknąć w pudełku.
I telephoned które nie zawsze wiosną
ale gdybym mógł amasse może Ci zapomnieć Ciebie.
Laura:
Potem wakacje, jak mówią.
Czytaj historie na swój wiek,
oh .. nie ..
Nie chcę kochać bardziej.
Ja również chce dramatyzować, ale nie joking,
Mówię coraz więcej widzę tu ze mną.
Laura & Raf:
Mnie, że życie bez ciebie e.

aka Schranzer
aka Schranzer
Poszukuję ebooków w języku angielskim. Wszelkiego rodzaju klasyki, horror, sensacja, fantasy.

Kiedyś miałem fajny link do forum z ebookami pol/eng, ale jak każde takie forum, szybko upadło.

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
chlopaki litosci... chodzi to za mna od kilku godzin i wyjsc nie moze... gdzie jeszcze gra ten aktor ktory gra Manuela w reklamie masła Manuel??? smile

Z
zxp Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Z Offline
pytanie do kogos z Warszawy jaka jest najpopularniejsza gazeta typu budowalana nie wiem jakies anonse czy cos chcialbym dac ogloszenie na materialy budowlane ale nie wiem gdzie z gory dzieki smile

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Originally Posted by Boubson
chlopaki litosci... chodzi to za mna od kilku godzin i wyjsc nie moze... gdzie jeszcze gra ten aktor ktory gra Manuela w reklamie masła Manuel??? smile

To nie ten bolko...? [filmweb.pl]

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
KeeYou jestes wielki piwo

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Ostatnio złapała mnie straz miejska i wypisali mandat za picie alkoholu, mandatu nie przyjąlem (widzieli jak pije ale wypiłem całosc i wyrzucilem butelke wiec sie wypierałem smile .)sprawa pewnie będzie skierowana do sądu grodzkiego i moje pytanie brzmi czy w razie przegranej sprawy poza mandatem zostanie nałozone inne obciązenie np koszta sądowe i ile one wynoszą???
Czy moze w zaistniałej sytuacji powiedziec (gdyz pewno sprawe przegram [ 3 Straznikow]) ze mandatu nie przyjąlem poniewaz jestem bezrobotny a 7 dni to zbyt mało na zebranie takiej kwoty i czy w tej sytuacji zostanie mi nalozony jedynie mandat który bede mogł spłącic w dłuzym terminie (wkoncu jako bezrobotny nie moge naprawiać wykroczen przestępstwem) laugh laugh

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
eee dla mnie dziwna sprawa, nie maja dowodu ze faktycznie piles.. w sumie Twoje slowo przeciwko ich 3 pewnie nie bedzie wiele warte, ale z drugiej strony... maja jakis dowod ze byles tego dnia o konkretnej godzinie pod wplywem alkoholu ?:>

Kiedys bylem w podobnej sytuacji.. tez juz nie mialem alkoholu (zdazylem wypic aczkolwiek butelka lezala obok mnie:P) ale dwoch kolegow mialo jeszcze troche piwa. Poszlismy na jakas tam ugode ze nie bedzie mandatu pod warunkiem, ze pojdziemy nastepnego dnia na komende jezeli nie sprawa idzie do sadu grodzkiego.
Kilka dni pozniej gadalem z kumplem i mowil mi, ze to bylo tylko takie straszenie z tym sadem. Twierdzil, tak jak i jz wyzej napisalem, ze nie maja zadnego dowodu z tamtego dnia na to ze pilem alko - nie zlapali mnie z piwem a tylko z butelka obok i to nie koniecznie maja, nie zrobili tez badania alkomatem zeby przedstawic pozniej jakis dowod. Mowil, ze jakby co to piwo wypilem w domu albo w barze, a pozniej wyszedlem na dwor i wtedy wlasnie mnie zlapali laugh
Nie wiem ile w tym prawdy, na logike trooche jest, ale z polskim prawem to nigdy nic nie wiadomo grin

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Prawda jest taka, że zeznanie strażników jest więcej warte niż nasze. Chyba, że znajdą się niezależni świadkowie.
A co do kosztów, to myślę, że powyżej stówki nie dostaniesz (łącznie).

Tenis Trader
Tenis Trader
Stówki laugh Tyle to by zapłacił jakby grzecznie przyjął mandat i jeszcze się potargował.

Już kiedyś o tym wspominałem. Swego czasu jak leżałem w szpitalu z policjantem to mi opowiadał jak kończą cwaniaczki co nie przyjmują mandatów.

Najpierw jeden dostał 200 zł, zaczął pyskować to mu wlepili 500 zł. Po zeznaniach tego policjanta w sądzie grodzkim dostał do zapłacenia razem 1500 zł. I tak jest przy każdej sprawie, gdzie słowo policjanta vs słowo mandatowicza.

Cała nadzieja kolegi w tym, że tego nie zgłosili.

Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Teraz jeszcze napisz jak owi strażnicy udowodnią że był spożywany alkohol bo to mnie frapuje grin

Strona 9 z 17 1 2 7 8 9 10 11 16 17

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
8 zarejestrowanych użytkowników (Lukasz111, betowiec, JelineK, Sensei, alfa, latajaca_holenderka, aker, burbon), 2,484 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,284
Posty5,834,108
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025