Dzięki,Wojtek,za info.Co by nie mówic,w expekcie rozliczają najszybciej...
Wg mnie jest tak, ze jak jest popularne zdarzenie LM czy 1 liga w Hiszpanii to wiekszosc buckow rozlicza to od reki. A czasem zdarza sie, ze zagramy cos malo popularnego gdzie po pierwsze ciezko znalezc wynik (w lidze singapurskiej zdarzalo sie, ze nie bylo wyniku na stronie po 24 h, w tenisie tez czasem nie ma oficjalnego wyniku na sensownej stronie dosc dlugo itp.) a po drugie mozemy byc jednynymi ktorzy to zdarzenie zagrali.
I wtedy nie ma co miec wielkiej pretensji do bucka. Betfair na przyklad rozlicza niektorze rzeczy po 30 sekundach od konca meczu (popularne ligi w pilke), czesem po kilku minutach - konie a zdarza sie, ze po 24 h nie rozlicza czegos "dziwnego".
W Sportingbecie zwykle jest tak, ze jak dziala chat to wszystko jest rozliczone, wplaty i wyplaty MB prawie od reki (zdarzyla mi sie wyplata po 10 sekundach od zlecenia) a jak chat nie dziala to maja zaciecie ze wszystkim.
Nie ma sietym rozliczaniem co przejmowac za bardzo chyba, ze brakuje kasy na nastepne zaklady. Nie zdarzylo mi sie, zeby o czyms zapomnieli czy zle rozliczyli nawet po 3 dniach czasami.
Wojtek