|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mi sie udalo zrzucic 15 kg w miesiac:) nie powiem ze bylo to latwe. silka 4x w tyg, basen 2x w tyg. Do tego dosyc mocna dieta(jogurty i owoce) i co chyba najwazniejsze przez 28dni nie pilem alko. Efektu jojo u mnie nie zaobserwowalem. mi o 20 kg w 5 tygodni jesienią, następnie plus 25 kg w kolejne 5 miesięcy  prawda jest brutalna że trzeba zmienić styl życia, 95% odchudzających się prędzej czy później wraca do złej wagi W pierwszej kolejności zmienic pecet na laptop  i rękę na kobietę
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja mam pytanie, potrafi ktos ustalic diete do redukcji a'la sfd.pl? bo sesja sie zaczela i szczerze wole sie pouczyc niz studiowac rzeczy z tamtego forum a podejrzewam, ze dla osoby bedacej w temacie to jest max 15min roboty. za pomoc bylbym niezmiernie wdzieczny
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a to tez wpisze sobie postanowienie, waze 90-91 przy wzroscie 192, biegam, gram w tenisa i sporo spaceruje po dziczy, dlatego zeby bylo zdrowiej chcilbym zejsc do 87 (i to ma byc waga stala) bez odkladania czegokolwiek  (w tym sporych ilosci piwa), musze tylko jesc czesciej a mniej (bo czasami jem az do utraty sil  )zagladne tu za dwa miesiace i zobaczymy
|
|
|
|
|
Huachipato
|
|
Huachipato
Panowie takie pytanko, stosował ktoś z was reduktory tłuszczu ? pomaga to ? i jeszcze jakby ktos mógł polećić jakiś reduktor do 100 zł to byłbym wdzięczny
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja kupilem CLA, ale zaczynam od jutra, wiec o efekatach będę mógł powiedzieć gdzies za miesiac.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie takie pytanko, stosował ktoś z was reduktory tłuszczu ? pomaga to ? i jeszcze jakby ktos mógł polećić jakiś reduktor do 100 zł to byłbym wdzięczny ja stosuję olimp thermo speed extreme, na początek jest dobry. później można pokusić się o coś mocniejszego to Venom, scorch, red line ( one raczej będą kosztowały ponad 100) najważniejsza jest dieta i regularny trening
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja mam pytanie, potrafi ktos ustalic diete do redukcji a'la sfd.pl? bo sesja sie zaczela i szczerze wole sie pouczyc niz studiowac rzeczy z tamtego forum a podejrzewam, ze dla osoby bedacej w temacie to jest max 15min roboty. za pomoc bylbym niezmiernie wdzieczny redukcja na sesji to nie najlepszy pomysł, bo jak tu pogodzić jedzenie czekolady podczas nauki z dietką  po za tym nie napisałeś nic o sobie, stażu treningowym o ile go posiadasz, jaki cel chcesz osiągnąć i w jaki sposób chcesz do tego dojść ( tzn podać aktywność ruchową jaką przewidujesz w to wkomponować)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
z silownia mialem troche wspolnego w klubie przez 4 lata ale ciezki trening to tylko w przerwie miedzysezonowej. jaki cel? chce znowu kraty na brzuchu  teraz rok pracowałem. od 8 do 15 uczelnia, od 15 do 22 praca i to ciagle na dupie to sie spasłem ze nie wiem (niby metabolizm sportowy czy cos  ) a zapieprzac bede teraz nawet i po 5 razy w tygodniu jak sie. 186 wzrostu mam przy 90 kilo (obecnie) wagi. chce miec ok 85 jak mialem z tym ze to maja byc miesnie a nie opona.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
) a zapieprzac bede teraz nawet i po 5 razy w tygodniu jak sie. a gdzie? podstawy to jak wiadomo dieta nieskowęglowodanowa, bogata w białko. rzecz jasna wprowadzić należy aeroby. brzuszki to też wiadomo. jeśli chodzi o szczegóły diety, to sam musisz policzyć dokładne zapotrzebowanie, ja Ci mogę podać przykładowy zestaw produktów: Posiłek 1 ( ewentualnie mozesz tutaj wrzucic wegle, ale wtedy wywal ktoras z tych opcji Siemię lniane / oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia/pestki dyni) Białka jaj /tuńczyk w sosie własnym duże kawałki Sałata , rzodkiewka itd Siemię lniane lub oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia lub pestki dyni Posiłek 2 rybka np łosoś/ sandacz Szpinak oliwa / siemię lniane pestki dyni Posiłek 3 Polędwica wołowa Brokuły, pomidorki, szczypiorek Garść orzechów włoskich Posiłek przed treningowy pierś z kurczaka np ryż Posiłek po treningowy pierś z kurczaka ryż Posiłek 6 rybka np dorsz / mięsko wołowe/ indyk/ warzywa Posiłek 7 Mintaj Sałatka warzywna Posiłek przed snem twaróg chudy plus oliwa z oliwek Białko licz 2.5/2g na 1kg ciała. tłuszcze 1.5/1g na 1kg ciała węgle 2g na 1kg. Ilość posiłków możesz zredukować. Odstępy między posiłkami tak co 3 godziny powiedzmy. nie wiem jaki będzie miał rytm dzienny, więc sobie musisz sam dopasować. nie łącz nigdy tłuszczy z węglami w jednym posiłku. zamierzasz kupować jakieś odżywki? to takie wstępne uwagi z mojej strony. mam nadzieje, że się nie pomyliłem bo już późno a jestem od 7 na nogach 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
eee, po co brac odzywki na nierozcwiczony organizm. samo sie od tabletek przeciez nie zrzuci, karnityna stoi jakas w domu ale na razie brac nie bede tylko przystosuje organizm do wysiłku. co do rodzaju: rower, tenis, siatka, bieganie, siłka. plywac zbytnio nie lubie... z takim brzuchem  jakbys sie na gg dał wyciagnac to jeszcze bym pewnie cos ciekawego wydusił  mimo wszystko dzieki.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
z odżywek miałem na myśli białko ( wygodne bo czasem ciężko zjeść coś bogatego w "dobre" białko, no chyba że ma się dużo wolnego czasu). jakiś antykatabolik np bcaa. spalacz niepotrzebny bo wiele nie chcesz zrzucać. można jakieś witaminki ewentualnie dokupić, coś na stawy ( kolagen etc)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
na stawy to mam, juz kolano mialem rehabilitowane. sport to zdrowie w koncu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to tenis bym sobie podarował, a z bieganiem bardzooo ostrożnie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ee, no nie trenuje juz przez to dwa lata. juz biegac moge, nawet po 10km robiłem. nike+ działa  a w tenisa dopiero zaczynam ale jednak namachac tam sie troche trzeba, poza tym jak mam wjazd na kort za free to czemu nie korzystac  wszystko ok, mam jakies smarowidła i lod a po wakacjach prawdopodobnie jeszcze jedno ciecie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie takie pytanko, stosował ktoś z was reduktory tłuszczu ? pomaga to ? i jeszcze jakby ktos mógł polećić jakiś reduktor do 100 zł to byłbym wdzięczny polecam HYDROXYCUT (nie musi byc ten extreme) skuteczny, tylko uzywac tak jak napisane
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Tutaj macie http://www.alli.co.uk/ nowy lek, w UK to 50 funtow kosztuje, grube czarne lochy to jedza i zamieniaja sie w szczuple.
|
|
|
|
|
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
|
|
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
W końcu osiągnąłem 65kg na 170cm wzrostu to akurat a mniej ważyłem. No jak się nie pije to w końcu normalność 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
2 tyg temu zaczalem diete, tydzien temu cwiczenia i juz jest -3. Sniadanie jem najwieksze, pozniej jakis obiad i NIE JEM po 18/19. Od 2 tyg nie pije alko! (moje zycie towarzystkie ucierpialo ale niestety mam za slaba wole i wiem ze nawet jak pojade na impre autem to skonczy sie piciem) 2x dziennie activia. Silka 3-4 x w tygodniu(narazie aeroby+ brzuch i klata/bary), pozniej sauna(nie zawsze). Plan jest zrzucic jeszcze 7kg.
|
|
|
|
|
a.k.a. "croydoncabman"
|
|
a.k.a. "croydoncabman"
2 tyg temu zaczalem diete, tydzien temu cwiczenia i juz jest -3. Sniadanie jem najwieksze, pozniej jakis obiad i NIE JEM po 18/19. Od 2 tyg nie pije alko! (moje zycie towarzystkie ucierpialo ale niestety mam za slaba wole i wiem ze nawet jak pojade na impre autem to skonczy sie piciem) 2x dziennie activia. Silka 3-4 x w tygodniu(narazie aeroby+ brzuch i klata/bary), pozniej sauna(nie zawsze). Plan jest zrzucic jeszcze 7kg. Graty! Ile wazysz i przy jakim wzroscie?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|