Dzisiaj zostanie zakończony konkurs organizowany przez Erę, w którym do wygrania było 100 Merców o wartości 120tys. każdy.
Konkurs jak to konkurs, żeby wygrać trzeba grać Warto przy tym dodać że niektórzy nieźle się na tym wzbogacili. Z tego co udało mi się dowiedzieć - do niektórych osób/rodzin trafi nawet od 5 do 10 Merców! Nikt nie chce się przyznać ile musiał zainwestować pieniędzy (4.88zł każdy sms), aby wygrać Merca, ale podobno od 10 do 30 tys. złotych. Więc chyba było warto...
Jak dla mnie wszystkie tego typu konkursy wydaja sie byc ustawione i tylko naciagane na zwiekszenie uwagi klienta. To samo te wszystkie konkursy sms-owe malo znanej firmy X. Z LOTTO na czele - nie znam zadnego milionera, moi znajomi tez nie, a ostatnio tylko kumulacje. Ale moze jestem tylko osoba doszukujaca sie spisku.
Nie pracuję Zobacz sobie listę zwycięzców i miejscowości do których trafią Merce. Na pewnym forum wypowiadały się osoby które już przed samym losowaniem były pewne wygranej bo wiedziały ile trzeba było zainwestować, aby wygrać