|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no ale co zrobicie panowie  chcecie mieć zamrożone pieniądze u nich z żadnym bukiem się nie wygra 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no ale co zrobicie panowie  chcecie mieć zamrożone pieniądze u nich z żadnym bukiem się nie wygra  jak "się nie wygra"? Paru łysych wyślij i po sprawie  Otworzyłem sobie tam konto wczoraj i widzę, że po wygraniu kuponu kasa pojawia się na koncie nawet kilka godzin później. Masakra! W takim Bet365 to kwestia 2-3 minut
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
no ale co zrobicie panowie  chcecie mieć zamrożone pieniądze u nich z żadnym bukiem się nie wygra  jak "się nie wygra"? Paru łysych wyślij i po sprawie  Otworzyłem sobie tam konto wczoraj i widzę, że po wygraniu kuponu kasa pojawia się na koncie nawet kilka godzin później. Masakra! W takim Bet365 to kwestia 2-3 minut Dlatego na Unibecie gram wyłącznie live betting.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no ale co zrobicie panowie  chcecie mieć zamrożone pieniądze u nich z żadnym bukiem się nie wygra  jak "się nie wygra"? Paru łysych wyślij i po sprawie  Otworzyłem sobie tam konto wczoraj i widzę, że po wygraniu kuponu kasa pojawia się na koncie nawet kilka godzin później. Masakra! W takim Bet365 to kwestia 2-3 minut Dlatego na Unibecie gram wyłącznie live betting. kolego do livebeting najlepszy bet365 unibet ostatnio porażka problemy w wypłatami , rozliczaniem zakładów ;(
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Dzwoniłem dzisiaj na infolinie i wypłaty podobno zostały zlecone ale nie wiadomo gdzie sa, bo problemy ma ta firma co je realizuje Eaport. Wysłałem skan wyciagu z banku i beda szukac kasy. W waszym przypadku pewnie bedzie to samo, na pieniadze w tym tyg nie ma chyba co liczyc niestety. Robcie skany wyciagow i wysyłajcie niech szukaja kasy. a po cholere im wyciag z mojego konta?jeszcze czego Dokładnie, nie bede im pokazywał swojego konta bankowego. Ocipieli chyba Tydzień temu zleciłem wypłatę, a kasy nie widać, więc napisałem do supportu. W odpowiedzi kazali przesłać printy konta bankowego itp.. porobiłem wedle ich zaleceń i odpisali, że dokumenty trafiły do wydziału finansowego.. mam nadzieję, że szybko uporają się z tymi problemami od dwóch lat gram u nich i pierwszy raz takie problemy...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a jak wypłaciłeś? na kartę?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kiedyś unibet to była klasa.Teraz to szkoda gadać...
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
a jak wypłaciłeś? na kartę? na konto bankowe...
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Te problemy chyba są związane z ich wynikami finansowymi.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przecież to duża firma, myślicie, że mogli by okazać się niewypłacalni? Eeee nie wydaje mi się. Zleciłem wypłatę ok 5000zł w piatek i czekam do następnego piątku, potem będę bombardował ich telefonami. Mam nadzieję, że wszystko skończy się ok.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Moja wyplata wyszla 20.07 i tez jeszcze nie doszla. Tez mi napisali, ze jak nie dojdzie to mam im wyslac wyciag z konta. Chyba sobie zartuja. Skoro klient mowi, ze kasa nie doszla to niech sprawdzą u siebie lub u firmy, która to zleca. Traktowanie klienta w tej firmie to jakas pomylka. Ja niczego nie wysylam, dokumenty poszly przed wyplata, a takie rzeczy mogą sobie sprawdzić sami.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
To za duża firma aby była niewypłacalna, przejściowe problemy.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jednak prymitywny buk, olewa graczy, najpierw w kalendarzu zapowiadaja mecze live a pozniej z 50% wycofuja 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
I jak z wypłatami, otrzymał ktoś już ? Czekam już tydzień i dalej nic
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kur.. mać myślałem że tylko ja mam takie problemy a to jednak jakaś masowa usterka , też czekam na zrealizowanie 3 wypłat , tyle czasu u nich gram i w sumie pierwszy raz taka sytuacja się zdarzyła , no nic .. trzeba czekać ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
0d 17 lipca ani jednej karwa a juz 5 zlecilem
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
mi tez sa winni na konto bankowe 1 wyplate. Ale wydaje mi sie ze bezmyslnie robiliscie ze i po 3 - 5 wyplat na konto skoro pierwsza Wam nie dosza. U mnie nastepne wyplaty szll przez NT i 0 problemow. Mniej wiecej w tych godzinach co zwykle przychodza. Wiec pewnie firma Earthport cos popier... ciekawe kto za to beknie  Trzeba cierpliwie poczekac.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
U mnie tez nic. Ale co to za w ogole podejscie do sprawy. Skoro klient mowi, ze kasy nie dostal to nie to sprawdza u siebie a nie kaza dodatkowe skany wysylac. To jakas gra na zwloke. Tyle osob kasy nie dostalo, ze przypadku w tym nie ma.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
dziwne ze przez tyle czasu nic nie zrobili,to mi pachnie bankrucja
|
|