wybieramy druzyne CD CHIVAS <ma najwięcej tytułów-za jego sprawą> no i trzaskamy ile sie da.Zobaczył że na forum jest naprawde dużo osób wiec mnie poprosił aby tu coś takiego napisać.... Gra banalna ale w przerwach w śledzeniu wyników można pograć Jeśli ktoś ugra jakieś punkty prosze o nick i ilość pkt.
Strata do 1 miejsca 14 milionów...KONIEC KOLEJKI śRODA 21:00
to tak co do tej karty, mi sie wlasnie vise electron z mBanku konczy w listopadzie, nowa jest za darmo czy platna? i ile wczesniej zamowic, zeby zdarzyla dojsc przed wygasnieciem obecnej
Powinna przyjść spokojnie na dwa tygodnie przed terminem starej. Chyba, że poczta strajkuje.
wybieramy druzyne CD CHIVAS <ma najwięcej tytułów-za jego sprawą> no i trzaskamy ile sie da.Zobaczył że na forum jest naprawde dużo osób wiec mnie poprosił aby tu coś takiego napisać.... Gra banalna ale w przerwach w śledzeniu wyników można pograć Jeśli ktoś ugra jakieś punkty prosze o nick i ilość pkt.
START
MECZ PL kontra Metrostars z paroma grajkami
no to troche do odrobienia jest pogralem narazie raz i 28800 mi sie udalo
START
MECZ PL kontra Metrostars z paroma grajkami
no to troche do odrobienia jest pogralem narazie raz i 28800 mi sie udalo
no jest jest ale dajmy na to zagra nas 20 kazdy ugra 500 tys i mamy i 10.000.000 mln jest
TAK WIEC WALKA PANOWIE JAK NAJWIECEJ NIECH NAS GRA.Strata juz 12 mln
Witam. Szukam osoby która ma jakeis srodki na Paypal , chodzi o to , że nie mam jak wpłacic pieniedzy na usługe eurosport player , kosztuje ona 9.90 , za przysługe moge kupić karte do tel za 20 zł , ewentualnie przelac te pieniadze przelewem na konto ale to dopiero jutro by bylo (tj , przelanie pieniedzy bo karta dzis). Z góry dzieki za pomoc.
Czy dzisiaj jest jakiś pół-pracujący dzień w Anglii z racji 1 września ? Może jakieś ichniejsze święto ? Rano bez problemów a teraz znowu dzwonię do jednej firmy ale innego działu i wszędzie głucha cisza. Zawsze pracują o tej porze.
Czy dzisiaj jest jakiś pół-pracujący dzień w Anglii z racji 1 września ? Może jakieś ichniejsze święto ? Rano bez problemów a teraz znowu dzwonię do jednej firmy ale innego działu i wszędzie głucha cisza. Zawsze pracują o tej porze.
wczoraj byl bank holiday, ale dzis wszystko powinno funkcjonowac normalnie
Troche banalne zapytanie, ale może ktoś korzystał z krokomierza? Podtzrebny mi mały poręczny, tak żeby móc go schować do kieszeni w pracy. W pracy bardzo duzo chodze i chciałbym zobaczyć ile średnio jestem nagonić kilometrów. Już przeszukałem allegro i jest co nieco. Ewentualnie programik do tel. komorkowego. Aaaaa i bez żadnych radi i tym podobnych, czysta funkcja zliczania kroków, ewentualnie kalorii.
Mam panowie taką prośbe. Czy ktoś posiada jakieś notatki, kserówki itp. z filozofii (Sokrates, Arystoteles, Platon) oraz etyce w biznesie, turystyce oraz początkach socjologii. Byłbym bardzo wdzięczny Z góry dziękuje panowie Potrzebne wyszukane materiały, bo te z pierwszych stron google nie wystarczają A że pani się troszke uwzięła, to trzeba walczyć na poprawce 11.09
Witam, mam problem ze swoja skrzynką na tlen.pl od wczoraj nie moge wejsc na swoje konto, ukazuje mi sie komunikat : "login lub haslo nie sa prawidlowe" Wpisuje wszystko dobrze wiem to na 100%, kolezanka ktora wczesniej wyslala mi zdjecia ma podobny problem. Nie wiem co moglo byc powodem i co z tym fantem zrobic... czekam na pomoc Pozdro
Mam panowie taką prośbe. Czy ktoś posiada jakieś notatki, kserówki itp. z filozofii (Sokrates, Arystoteles, Platon) oraz etyce w biznesie, turystyce oraz początkach socjologii. Byłbym bardzo wdzięczny Z góry dziękuje panowie Potrzebne wyszukane materiały, bo te z pierwszych stron google nie wystarczają A że pani się troszke uwzięła, to trzeba walczyć na poprawce 11.09
z filozofii sie znajdzie co nie co, napisz na priv co chcesz dokladnie