|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
witam.. ja natomiast zostalem oszukany przez expekta. W wielkim skrocie.. wplacilem ostatnio do nich 1000 zl, konto zalozylem 5 lat temu, gdy chcialem zmienic swoj numer telefonu okazalo sie ze moja data urodzenia jest nieprawidlowa, a przy rejestracji podalem poprawna, moze ktos mi sie wlamal na konto ? w kazdym razie data jest bledna i zablokowali mi konto i nie chca mi oddac depozytu ktory zlozylem.. czy ktos moze wie jak moge odzyskac te pieniadze ? oferuje nagrode finansowa 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Expekt to jest jakaś kpina!!! Gram kupon o 19.57 z kursem 26,82 za niewyobrażalną kwotę 32 zł a oni mi każą czekać na akceptację!!!Jaja!!!To był mój ostatni kupon w tej firmie--amatorom podziękował:(
|
|
|
|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
Chodzi Wam w ogóle Expekt? Rano nie chodził, teraz nie chodzi... To są jaja co oni wyprawiają  Środa z mnóstwem meczów a tu awaria goni awarię 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
not dead 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
expekt żenada.. godzina 19.30 odpalam na szybko expa, w glowie mam juz typy, spiesze sie na 20 do pracy, wiec wyszukuje szybko pozycje, wplacam pieniazki klikam potwierdzenie zakladu i ZONK.. ;/ strona padla, moze majatku bym nie wygral, bo chcialem zagrac za 100zl AKO 3, ale razi to jak tak powazna firma traktuje klientow.. mocno sie zrazilem, chociaz dopiero pierwszy raz
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
dodam, że mecze weszły i kupon byłby wygrany..
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
witam.. ja natomiast zostalem oszukany przez expekta. W wielkim skrocie.. wplacilem ostatnio do nich 1000 zl, konto zalozylem 5 lat temu, gdy chcialem zmienic swoj numer telefonu okazalo sie ze moja data urodzenia jest nieprawidlowa, a przy rejestracji podalem poprawna, moze ktos mi sie wlamal na konto ? w kazdym razie data jest bledna i zablokowali mi konto i nie chca mi oddac depozytu ktory zlozylem.. czy ktos moze wie jak moge odzyskac te pieniadze ? oferuje nagrode finansowa  Depozyt muszą oddać, tym bardziej że zapewne nie korzystałeś z żadnego bonusa. Nieprawidłowe dane - anulowanie wygranych - ok, jeszcze mieści się w normie ale zabranie depozytu ? Nawet taki bwin jak blokuje bonusowcom to oddaje depozyt. Złodziejstwo jeszcze gorsze, wiadomo właścicielem został MANGAS GAMING czy jakoś tak, podobnie jak innego syfu Bet - At - Home. Też nawet groszowego (w stosunku do anulowanej wygranej) depozytu nie chcą oddać... Wszystko jasne.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Żle się tam dzieje i dlatego poprosiłem o definitywne zamknięcie konta bez możliwości otwarcia ponownie kiedykolwiek w przyszłości---wola została spełniona.Mam nadzieję, że nie będę żałował...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
witam.. ja natomiast zostalem oszukany przez expekta. W wielkim skrocie.. wplacilem ostatnio do nich 1000 zl, konto zalozylem 5 lat temu, gdy chcialem zmienic swoj numer telefonu okazalo sie ze moja data urodzenia jest nieprawidlowa, a przy rejestracji podalem poprawna, moze ktos mi sie wlamal na konto ? w kazdym razie data jest bledna i zablokowali mi konto i nie chca mi oddac depozytu ktory zlozylem.. czy ktos moze wie jak moge odzyskac te pieniadze ? oferuje nagrode finansowa  Depozyt muszą oddać, tym bardziej że zapewne nie korzystałeś z żadnego bonusa. Nieprawidłowe dane - anulowanie wygranych - ok, jeszcze mieści się w normie ale zabranie depozytu ? Nawet taki bwin jak blokuje bonusowcom to oddaje depozyt. Złodziejstwo jeszcze gorsze, wiadomo właścicielem został MANGAS GAMING czy jakoś tak, podobnie jak innego syfu Bet - At - Home. Też nawet groszowego (w stosunku do anulowanej wygranej) depozytu nie chcą oddać... Wszystko jasne. No to ostatnie zdanie wyjaśnia, dlaczego własnie dzisiaj, zarówno z Expekt jak i z BaH dostałem listy papierowe z bonusami  Nie wiedziałem, że to ta sama firma.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Niedługo będą wysyłać osobistego kuriera z listem intencyjnym w sprawie dokonania wpłaty aby otrzymać bonus.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
no ja tam nic nie widzę aby w mojej skrzynce było odnośnie bonusa z expekta... a szkoda
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
witam.. ja natomiast zostalem oszukany przez expekta. W wielkim skrocie.. wplacilem ostatnio do nich 1000 zl, konto zalozylem 5 lat temu, gdy chcialem zmienic swoj numer telefonu okazalo sie ze moja data urodzenia jest nieprawidlowa, a przy rejestracji podalem poprawna, moze ktos mi sie wlamal na konto ? w kazdym razie data jest bledna i zablokowali mi konto i nie chca mi oddac depozytu ktory zlozylem.. czy ktos moze wie jak moge odzyskac te pieniadze ? oferuje nagrode finansowa  Depozyt muszą oddać, tym bardziej że zapewne nie korzystałeś z żadnego bonusa. Nieprawidłowe dane - anulowanie wygranych - ok, jeszcze mieści się w normie ale zabranie depozytu ? Nawet taki bwin jak blokuje bonusowcom to oddaje depozyt. Złodziejstwo jeszcze gorsze, wiadomo właścicielem został MANGAS GAMING czy jakoś tak, podobnie jak innego syfu Bet - At - Home. Też nawet groszowego (w stosunku do anulowanej wygranej) depozytu nie chcą oddać... Wszystko jasne. No to ostatnie zdanie wyjaśnia, dlaczego własnie dzisiaj, zarówno z Expekt jak i z BaH dostałem listy papierowe z bonusami  Nie wiedziałem, że to ta sama firma. sprawa troche sie wyjasnila, zamkneli mi konto i zabrali depozyt bo zalozylem konto.. pol roku przed 18 stka, to bylo 4 lata temu, no ale i tak co to ma do tego jak depozyt zlozylem kilka dni temu.. powinni mi raczej oddac to bo wplacilem zgodnie z regulaminem, moze isc na policje ?:D
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Tak idź na policje 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dostalem propozycje bonusu powrotnego 200PLN, kto jeszcze? 
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
też dostałem do 30 września jest ważna.
|
|