W wydanym w środę oświadczeniu Bank Zachodni WBK napisał, że "solidaryzuje się z kibicami piłki nożnej w Polsce i podpisuje się pod stwierdzeniem wielokrotnie wyśpiewywanym podczas ostatnich meczów reprezentacji: "Piłka nożna dla kibiców" ...
PS. Ja osobiscie w pierwszej chwili myslalem, ze maja na mysli haslo " J.bac PZPN "
Po meczu prezes PZPN Grzegorz Lato wyznał, że "żadnego bojkotu nie było. A kibice nie przyszli, bo...było zimno i padał śnieg. A mecz, dla Polaków, był o nic".
W wydanym w środę oświadczeniu Bank Zachodni WBK napisał, że "solidaryzuje się z kibicami piłki nożnej w Polsce i podpisuje się pod stwierdzeniem wielokrotnie wyśpiewywanym podczas ostatnich meczów reprezentacji: "Piłka nożna dla kibiców" ...
PS. Ja osobiscie w pierwszej chwili myslalem, ze maja na mysli haslo " J.bac PZPN "
Siedzę sobie w ciepłym mieszkanku po meczu Hiszpanów, oglądam pogodę no i generalnie fajnie, jutro ma być 27 stopni. Po chwili pokazują zdjęcia z Polski - wiatr 130 km/h i zaśnieżone samochody do maski Myślałem, że to jakaś zapowiedź filmu czy coś Gorące pozdrowienia z Sevilli