|
|
stranger
|
|
stranger
Narazie u innych mam wiecej. Nuk nie lubi wyplacac. mam u porzadnych wyplacalnych kase wiec przeniose i stad. Przenioslem z betsson gamebookers z bet365 do expekta wiec i tu sie przeniesie ;-)
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
weż mi zdradż sposób zeby pieniądze z betwaya znalazły się u innych buków? Nie wiem dlaczego do mnie się z tym zwracasz. Uzyłem słowa "raczej", co przy prawdopodobieństwie ponad 80% uważam za usprawiedliwione. PS. Przenoszę ponad rok kasę z bWin (ale łyżeczką a nie spychaczem).
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Poprzedni post był do Szkudnika , tak ze przepraszam Ye$ , a z tymi surebatami w betway to jest tak , że Ten Buk ma wyjątkowo rozbudowany regulamin , w którym są podpunkty na podstawie których każdemu można nie wypłacić kasy . Zatrudnili w dziale weryfikacji kiepskich bonushunterów , którzy próbują się wykazać (dla zabawy odpisując zresztą na wszystkie maile pod żeńskimi imionami)Analizują każda wypłatę i jeśli zobaczą że ktoś gra zakład + freebet i wypłata lub chipdumping , to natychmiast blokują wypłatę i nie wypłacają pod byle pozorem . Szansę na wypłatę mają tylko Ci , którzy grają tasiemce, ale Ci akurat zwykle moczą. Ja akurat nie mam konta w betwayu , ale problem znam doskonale
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
o co chodzi w zakładzie "Team A Win Without Conceeding" YES or NO?
wygrywa bez straty bramki?
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Witaj XXXXXX,
Pragniemy poinformować, że próbowaliśmy skontaktować się z Tobą telefonicznie na numer który
podałeś przy rejestracji w Betway.com, o nazwie uzytkownika: XXXXXX jednak okazał się on nieprawidłowy.
Powodem dla którego próbowaliśmy nawiązać kontakt z Tobą jest specjalna oferta, którą chcemy Ci zaoferowac.
Aby skorzystać z naszej oferty, prosimy o przesłanie do nas poprawnego numeru telefonu i pory dnia , które najbardziej Tobie odpowiadają.
Dziękujemy za wybranie Betway.com
Dostal ktos cos takiego? co chcieli?
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
wiarygodny jest ten bukmacher ? można bez strachu wpłacić, zagrać 1 zdarzenie i wypłacić ?
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Jak bez bonusa to raczej tak z tym ze szczegółowej kontroli w razie wygranej raczej nie unikniesz
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witaj XXXXXX,
Pragniemy poinformować, że próbowaliśmy skontaktować się z Tobą telefonicznie na numer który
podałeś przy rejestracji w Betway.com, o nazwie uzytkownika: XXXXXX jednak okazał się on nieprawidłowy.
Powodem dla którego próbowaliśmy nawiązać kontakt z Tobą jest specjalna oferta, którą chcemy Ci zaoferowac.
Aby skorzystać z naszej oferty, prosimy o przesłanie do nas poprawnego numeru telefonu i pory dnia , które najbardziej Tobie odpowiadają.
Dziękujemy za wybranie Betway.com
Dostal ktos cos takiego? co chcieli? ja tez dostalem maila nie dodzwonili sie bo wisi tam moj stary numer
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
chyba chodzilo o freebeta 50zeta, wyplata 1 dzien na MB fajna maja opcje ilosc goli w hokeja under 7,5
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Do mnie tez dzwonili ze daja freebet 45 PLN bodajze.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Lepiej uważajcie na tego buka, jakoś zleciłem wypłatę już spory czas temu, kazali mi zweryfikować konto poprzez wysłanie skanu dowodu, wyciągu z konta i takie tam, a środków nadal nie ma....
|
|
|
|
|
member
|
|
member
kiedyś to był w miarę porządny buk , chodź kursy mają słabe ,ale jak widzę zaczęli zjeżdżać po równi pochyłej . Myślę ze jest to pokłosie właśnie słabych kursów . Dają dużego freebeta , a tu każdy się zapisze , zobaczy że licho i chce uciekać . Jak nieopatrznie wygra i wszystko wypłaca , no to następuje próba przez weryfikację zatrzymania kasy !
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
kiedyś to był w miarę porządny buk , chodź kursy mają słabe ,ale jak widzę zaczęli zjeżdżać po równi pochyłej . Myślę ze jest to pokłosie właśnie słabych kursów . Dają dużego freebeta , a tu każdy się zapisze , zobaczy że licho i chce uciekać . Jak nieopatrznie wygra i wszystko wypłaca , no to następuje próba przez weryfikację zatrzymania kasy ! Zamiast ciągle marudzić i narzekać na każdego buka pouczyłbyś się języka polskiego. CHOĆ i CHODŹ to nie są te same wyrazy, mają inne znaczenie i w innych kontekstach je używamy.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie zgodze sie z wasza opinia ze sa be i zjezdzaja po rowni pochylej. jesli chcecie ich oszukac to nie znaczy ze sa zli jak dla mnie gra u nich to spoko sprawa chociaz w godz 21.30 - 22.30 ociagaja sie z roliczaniem kuponow
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Popieram przedmówcę ... dla graczy rekreacyjnych takich jak ja, buk jest jak najbardziej wporzadku, co prawda, wyplaty nie sa juz po parunastu minutach na MB, ale nie dla kazdego jest to rzecz priorytetowa ... najwazniejsze, ze sa wyplacalni, a kursy nie sa takie zle, w koncu liczy sie swietna zabawa prawda  Nie rozumiem tylko jednego, jezeli ktos siebie uwaza za gracza profesjonalengo i obraca po kilka tys. na kupon to po cholere wplacac do takiego bukmachera, jak mozna obracac rzeczywiscie w bardziej renomowanych i akceptujacych wysokie limity bukach. Czyzby to pazernornosc na marnego free beta 40 zl, przeciez to sie mija z celem. Nie bronie tutaj Betway-a, ale jest on na takim samym poziomie jak buki typu Betgun, GB, Unibet, Sportingbet, czy jeszcze kilku innych bardziej rekreacyjnych. Zreszta ... i tak kazdy wyrobi sobie swoje zdanie, ja na razie jestem zadowolony. Pozdro
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Po pierwsze z bukmacherem gra się po to żeby wygrać , a nie żeby się pobawić ! Gracz rekreacyjny to bzdura wymyślona przez bukmachera i nawet jesli kogos bawi wysyłanie kuponów(i bardzo dobrze) to robi to po to by wygrać a nie żeby sobie pokreślić cyferki. Ale ja się całkowicie zgadzam z Tobą Arkadiusie, Jak ktoś chce sie pobawić i nie interesują go wysokości kursów , to Betway jest niezły i na pewno takim graczom nie robi problemów z wypłatami.
|
|
|
|
|
a.k.a. "Juvcio Djokovic"
|
|
a.k.a. "Juvcio Djokovic"
Mógłby ktoś pokazać screana jak wygląda rozliczony zakład? Mecz dawno się skończył, a ja nie wiem czy mi promocję mają zamiar łaskawie przyznać czy nie...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Rozliczenie zakładu na Norwegie w ME trwa już około godziny. Gdzieś jest gorzej?
|
|
|
|
|
|
|
Rozliczenie zakładu na Norwegie w ME trwa już około godziny. Gdzieś jest gorzej? w stsie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zagrałem sobie tripla wczoraj:
Małysz - Loitzl Uhrman - Kuetell Twente - Herakles
oczywiście Małysz był drugi - Loitzl czwarty, Uhrmann wygrał z Kuetellem o 20 pkt i Twente wygrało 2:0.
Dzisiaj rano loguje się na konto w betway i ku mojemu zdziwieniu bardzo mała suma się tam znajduje. niedowierzanie zaprowadza mnie aż do historii zakładów, otwieram szczegóły wspomnianego tripla, a tam jako nietrafiony betway uznał zakład Adam Małysz - W. Loitzl..
trochę to dziwne, zobaczymy jak zareaguje ich support
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|