Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 122 z 149 1 2 120 121 122 123 124 148 149
C
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
C Offline
Palikot jak zwykle ma rację.

Do tego praktycznie jako jedyny polityk publicznie się wypowiadał, że zakłady online nie powinny być zabronione. Nasz człowiek. piwo

Bonus: Unibet
A
Pooh-Bah
Pooh-Bah
A Offline
Palikot przyjął ciekawą taktykę. Oprócz oczywistego, prowokacyjnego lansu własnej osoby, zwraca uwagę na konkretne rzeczy.
Tylko co z tego, bo póki co udało się mediom i opozycji zrobić z niego nieszkodliwego dziwaka.
A ludzie nie myślą, co im Palikot mówi, tylko myślą o tym, co o Palikocie powiedzą inni.

Także może i on nasz, ale niewiele z tego wyniknie... Choć zawsze lepiej, żeby choć on, niż w ogóle nikt.

C
C Offline
Originally Posted by Art300
A ludzie nie myślą, co im Palikot mówi, tylko myślą o tym, co o Palikocie powiedzą inni.

No raczej jest odwrotnie, mało kogo obchodzi co inni mówią, a Janusza blog czyta wiele osób, jego inne wypowiedzi także. Ogólnie ma bardzo cenne spostrzeżenia na wiele tematów i nie pamiętam kiedy ostatni raz nie przyznałem mu racji. Jeśli mógłbym się z jednym politykiem spotkać na piwo to wybrałbym właśnie jego. pogodnie

A to że od początku tego całego cyrku (w którym jedyna krytyka opozycji... to zbyt łagodne podejście rządu do hazardu smirk ) publicznie twierdził że zakłady online powinny być dozwolone to kolejny dowód na normalne myślenie w tych czasach.

A
Knockin' On Heaven's Door
A Offline
http://www.e-play.pl/index.php?action=page&view=26&id=20210&page=1

"2009-12-03
Koniec kariery Jacka K.?"

o ku.rwa tytuł jak w artykule o przyszłym gościu pierdla laugh papa

A
old hand
old hand
A Offline
Originally Posted by Conrad

Do tego praktycznie jako jedyny polityk publicznie się wypowiadał, że zakłady online nie powinny być zabronione. Nasz człowiek. piwo

Paligłup jest mocny w prowokowaniu i w biciu piany. Dowodem tego jest jego groteskowa komisja "Przyjazne Państwo", która wskazuje absurdy prawne i bariery gospodarcze ale żadnych efektów w postaci korzystnych zmian istniejącego stanu rzeczy to jeszcze nie przyniosło.

Jeśli byłby rzeczywiście taki mocny to powiedziałby jasno na temat pomysłów swej partii w dziedzinie hazardu: "Donaldzie! Vincencie! Nie idźcie tą drogą!"

Ale to niemożliwe. Jego pozornie mocna pozycja w PO wynika z faktu sowitego opłacenia kampanii wyborczej i z tego tytułu może sobie czasem popajacować bo nikt mu uwagi nie zwróci.

Tak naprawdę jednak spełnia w swej partii jedynie rolę chłopca do pyskowania. Tak jak Niesiołowski.

R
member
member
R Offline
Jakby się komuś chciało poczytać
http://kataryna.blox.pl/2009/11/3-x-Kapica.html

J
old hand
old hand
J Offline
http://www.tvn24.pl/-1,1631857,0,1,ledwo-uchwalili-hazardowa-a-juz-ja-zmieniaja,wiadomosc.html

M
enthusiast
enthusiast
M Offline
Originally Posted by j2702
http://www.tvn24.pl/-1,1631857,0,1,ledwo-uchwalili-hazardowa-a-juz-ja-zmieniaja,wiadomosc.html
Kuźwa media się nagle obudziły, że jest jakaś nowelizacja. Taki profesjonalizm naszych dziennikarzy.

C
C Offline
Originally Posted by awax76
Originally Posted by Conrad

Paligłup jest mocny w prowokowaniu i w biciu piany. Dowodem tego jest jego groteskowa komisja "Przyjazne Państwo", która wskazuje absurdy prawne i bariery gospodarcze ale żadnych efektów w postaci korzystnych zmian istniejącego stanu rzeczy to jeszcze nie przyniosło.

Komisja "Przyjazne Państwo" poprawiła szereg rzeczy, pisanie że nic nie zrobili kompletnie mija się z prawdą...

Co nie zmienia faktu że jest u nas jeszcze duuuużo do zrobienia pod tym względem, na dzisiaj nie jesteśmy jeszcze przyjaznym krajem do prowadzenia interesów, choć na szczęście jesteśmy lata świetlne przed taką Grecją, gdzie w ogóle jest masakra.

R
member
member
R Offline
Originally Posted by Moonchild
Originally Posted by j2702
Kuźwa media się nagle obudziły, że jest jakaś nowelizacja. Taki profesjonalizm naszych dziennikarzy.
To ze media to pal sześć, gorzej że osłowie najwyraźniej w ogóle nie wiedzą o co chodzi

G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
Nie jestem na bieżąco, bo za dużo ciągle o tym mówią i chciałem spytać, czy ta ustawa ma wejść od 01.01.2010 czy kiedy?

R
member
member
R Offline
Teraz Kapica na TVN24

A
A Offline
http://www.e-play.pl/index.php?action=page&view=2&id=20215&page=1

"Posłowie nadal liczą na bajońskie sumy z hazardu"........."Jedną z ważniejszych pozycji po stronie przychodów, oprócz VAT, PIT, CIT, akcyzy i prywatyzacji, są właśnie wpływy z hazardu."

laugh laugh laugh

część zdelegalizują,część wyjebią do kasyn,część zamkną w pizdu a reszta z dojebanych podatków ma im zrobić super zysk laugh papa

ps.a może My nie wiemy a oni liczą na bukmacherow internetowych laugh
jak dojebią podatek od każdego anulowanego zakłądu an Betfair to dopiero byłby kosmos laugh

M
old hand
old hand
M Offline
Originally Posted by Kerogh
Nie jestem na bieżąco, bo za dużo ciągle o tym mówią i chciałem spytać, czy ta ustawa ma wejść od 01.01.2010 czy kiedy?

Jak zostanie wydrukowana w Dzienniku Ustaw.

B
member
member
B Offline
Originally Posted by MarcoviaMarki
Originally Posted by Kerogh

Jak zostanie wydrukowana w Dzienniku Ustaw.

tak, wydrukowali, więc od 01.01.2010 będą ścigać Conrada za nielegalną reklamę, ale ponieważ serwer i właściciel jest za granicą, to się okaże, że ustawa tu nic nie zmieni. gorzej z Wisłą i Lechem i ich koszulkami...

enthusiast
enthusiast
Jego nie będą nawet ścigać bo jego firma prawa nie będzie łamać - nie działa na terenie RP. Można będzie się reklamować na innych stronach/forach, gdzie firma właściciel strony nie jest podmiotem zarejestrowanym w naszej pięknej Rzeczpospolitej.

1
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
1 Offline
Originally Posted by bohem
tak, wydrukowali, więc od 01.01.2010 będą ścigać Conrada za nielegalną reklamę, ale ponieważ serwer i właściciel jest za granicą, to się okaże, że ustawa tu nic nie zmieni. gorzej z Wisłą i Lechem i ich koszulkami...
no i co będzie z Bońkiem laugh

D
stranger
stranger
D Offline
Jak dla mnie mistrzostwo swiat!!! wyglada na to z jednak ta pier...lona ustawe przeforsowalo PiS i rowniez oni ja przegloesowali- choc jak wiadomo wszyscy srali w gacie i nikt nie potrafil sie sprzeciwic!- dzis dowiaduje sie ze Wasserman- i ktos tam jeszcze zostal usuniety z komisji wie z niecierpilwoscia czekam na beatyfikacjie Rycha Zdzich itp. bo wyglada na to ze istotne jest to o kto kiedys kominowal niz to co zrobily jebane szkrrrrrobaczki

A
A Offline
http://www.e-play.pl/index.php?action=page&view=10&id=20217&page=1

laugh nagła reaktywacja kolejnego kasyna blush

a tak się do tego dochodzi w "demokratycznym państwie prawa" PO

http://www.interplay.pl/index.php?main/temat_tygodnia//news94

S
SJS Offline
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
Originally Posted by AGASSI
a tak się do tego dochodzi w "demokratycznym państwie prawa" PO

http://www.interplay.pl/index.php?main/temat_tygodnia//news94
Chiny k mać Chiny!

Strona 122 z 149 1 2 120 121 122 123 124 148 149

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
4 zarejestrowanych użytkowników (aker, rafal08, forty, Lukasz111), 1,658 gości, oraz 7 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,285
Posty5,834,844
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025