|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Niech będzie, to i moje: 1. Inna, lepsza praca (priorytet) 1.2. Dużo lepsze finanse. 1.3. Mieć perspektywę zamieszkania na swoim. 2. Rzucić całkowicie palenie papierosów (w tym roku po 4 m-cach się złamałem) 3. Poprawić sylwetkę. 4. Poprawić swój język angielski. Zapomniałbym.. 5. Wakacje - styczeń (góry), lato-jesień (zagranica) + wypad w góry na wiosne.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Podsumowanie roku:  zdać w końcu egzamin na prawko - dupa   znaleźć sobie dupe przy której nie będę się zastanawiał co ja przy niej robie - znalazłem - rzuciła mnie  przeskoczyć granice 76kg wagi i zbliżyć się do 80kg - done nabrać więcej pewności siebie - myśle, że poszło do przodu wykorzystywać życie w pełni, czyli, żeby chciało mi się chcieć - najbardziej intensywny rok w moim życiu   pozdawać egzaminy na studiach (już w tej chwili może to być problem)- dupa  przestać pluć na ulice - przestałem, ale nie wiem dlaczego znaleźć jakąś dobrom wakacyjną robotę - tu nadspodziewany sukces Postanowienie na kolejny rok: Znaleźć dupe  Skutecznie przeskoczyć 80kg i zbliżyć sie do 85kg  Zostać w Krakowie na wakacje  Pojechać na Woodstock  Zrobić wyrąbane przebranie na pochód juvenaliowy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
1) przestać chlać 2) przestać chlać 3) przestać chlać 4) zacząć oszczędzać 5) zgubić te cholerne 4-5 kg
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
6)znaleźć dupe w 2009 znalazłem było fajnie nagle jeb rzuciła mnie :|
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
1)wygrać szóstkę w totka 2)nie prze.pierdolić jej na zakładach wzajemnych
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
6)znaleźć dupe w 2009 znalazłem było fajnie nagle jeb rzuciła mnie :| Może dlatego: 1) przestać chlać 2) przestać chlać 3) przestać chlać ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
6)znaleźć dupe w 2009 znalazłem było fajnie nagle jeb rzuciła mnie :| Może dlatego: 1) przestać chlać 2) przestać chlać 3) przestać chlać ? 
|
|
|
|
|
?
|
|
?
Przecież znaleźć dupę jest banalnie proste ... stanąć tyłem do lustra i na nie zerknąć >>>> min. dupa.
No chyba, że chodzi Wam o kobietę, dziewczynę, z którą chcielibyście spędzać czas. To już trudniejsze.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przecież znaleźć dupę jest banalnie proste ... stanąć tyłem do lustra i na nie zerknąć >>>> min. dupa.
No chyba, że chodzi Wam o kobietę, dziewczynę, z którą chcielibyście spędzać czas. To już trudniejsze. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
bodajże dwa lata temu założyłem ten temat  teraz wiem że każdy następny dzień jest dobry na nowe postanowienia a tych co wypisują wielkie listy zachęcam do wybrania tylko jednej rzeczy i podążania zgodnie z obietnicami składanymi nie na forum, gdzie jest to banalnie proste, ale we własnym sumieniu.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Moje postanowienia na 2010 rok:- zerwę w końcu z moim nałogiem, - będę więcej się uśmiechał, otworzę się bardziej na ludzi, - pewność siebie, umiejętność powiedzenia "nie" kiedy sytuacja tego wymaga, asertywność - do minimum ograniczenie fastfoodów, chipsów i innych codziennych słodyczy, - będę pielęgnował miłość i przyjaźnie, - będę więcej pomagał w domu, - będę codziennie planował swój dzień, - cel finansowy: 50k na koncie, - zrobię 25.000 ćwiczeń, - zdobędę międzynarodowy tytuł zawodniczy, - mój junior zdobędzie Mistrzostwo lub v-ce Mistrzostwo Polski i pojedzie na Mistrzostwa Europy lub Świata, - rozszerzę działalność firmy do 15 kierowanych instytucji, - stworzę elitarną grupę mistrzowską, - zorganizuję na mistrzowskim poziomie turnieje zawodnicze, - zadbam o szerszą reklamę firmy, - zorganizuję mistrzostwa województwa, - pojadę na jakieś fajne wakacje 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
1. Pozdawać wszystkie egzaminy i kolokwia jak najszybciej się da (w 1 terminie) 2. Znaleźć pracę którą będę mógł pogodzić ze studiami (odciąć się ostatecznie od pieniędzy rodziców) 3. dokończyć prawko 4. wziąć się za bitwy freestylowe i wygrać jakąś większą w Polsce 5. Chodzić szybciej spać, jednocześnie wstawać wcześniej 6. Poprawić kondycję - dwa razy w tygodniu biegać/iść na halę 8. Rzucić fajki
|
|
|
|
|
Spójnia Świdwin
|
|
Spójnia Świdwin
1. Pozdawać wszystkie egzaminy i kolokwia jak najszybciej się da (w 1 terminie) 2. Znaleźć pracę którą będę mógł pogodzić ze studiami (odciąć się ostatecznie od pieniędzy rodziców) 3. dokończyć prawko 4. wziąć się na poważnie za piłkę i przeskoczyć z okręgówki do IV ligi, mam 2 kluby na oku i jeśli nie oleję tego to powinienem w jednym z nich grać 5. Chodzić szybciej spać, jednocześnie wstawać wcześniej Trochę podobnie do Adammma 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Gdzieś mu 7 zniknęła 
|
|
|
|
|
Joker
|
|
Joker
Wygrać z Adamem pojedynek w Britisch Club 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kupic Audi S3 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
1. Pozdawać wszystkie egzaminy i kolokwia jak najszybciej się da (w 1 terminie) 2. Znaleźć pracę którą będę mógł pogodzić ze studiami (odciąć się ostatecznie od pieniędzy rodziców) 3. dokończyć prawko 4. wziąć się za bitwy freestylowe i wygrać jakąś większą w Polsce 5. Chodzić szybciej spać, jednocześnie wstawać wcześniej 6. Poprawić kondycję - dwa razy w tygodniu biegać/iść na halę 8. Rzucić fajki Gdzieś mu 7 zniknęła  fakt miało być: 7. Pisać z Polskimi znakami na klawiaturze i dojść do 600 znaków na minutę
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
1. Nie zakocham sie.  2. Bede wiecej jezdzil na desce Mialem sie nie udzielac w temacie ale tak jakos mi przyszlo do glowy te dwa wyzej  a skoro juz tu jestem to chcialbym byc o wiele pewniejszy swoich mozliwosci 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
1. Odbić źle ulokowane uczucia 2. Ulokować je dobrze 3. Znaleźć pracę satysfakcjonującą także finansowo 4. Napisać najlepszą pracę na roku i takoż ją obronić 4. Poprawić życiówki i pojechać na MP 5. Dokończyć naukę rosyjskiego 6. Nie stawiać nic spoza żużla i skoków 7. Zacząć zasypiać wcześniej niż teraz
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
1:) Sylwia 2:) Wakacje w Grecji 3:) Wywalczyc Lepsze zarobki 4:) Własne mieszkanie 5:) Cos w stylu Audi a 3 w nowej budzie 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|