Witam wszystkich forumowiczów po raz pierwszy: Na dziś coś takiego z kosza, krótko : 1. Oldenburg - Bonn - 1 -dla mnie pewniak dnia,wkońcu muszą zacząć wygrywać a grajków mają świetnych 2. Artland - Bremerhaven - 1 - nie widzę tego meczu inaczej jak win gospodarzy -za przemawia intuicja i fakty 3. Valladolid - Fuenlabrada - 1 cięzki mecz ale win po stronie home Kurs po zsumowaniu fortuna 3.55 x 100zł oraz Braunschweig-Frankfurt - 1 kurs 2,06 - frankfurt ostatnio coś niemrawo gra myślę że gospodarze wykorzystają atut własnego boiska bez kompleksów także 1
Rozliczenie z typów wieczorem.
po pierwsze to witamy nowego człowieka!
po drugie to ledwo coś napisał,już inny wskoczył na niego jak na starą kobyłę (no typy mogą być przeciwne,tylko qrwa ta FORMA...oby nie przerosła treści...)
Wobec tego postawiłbym na młodego w konfrontacji z dekkerem... Ktoś przyjmie zakładzik?
onda jaka forma grzecznie napisalem. I na nikogo nie wskakuje. A zgadzac sie nie musze. Nikomu nie doradzam, ani tez nie odradzam typow
No widzę słonko,ale wiesz nieładnie tak wskakiwać na nowego człowieka po pierwszym poście...a jak ma rację ?No i te trzy znaki zapytania...
Panowie czemu nie ma juz na forum konkursu/rankingu dotyczącego europejskiego kosza?
takiego na wzór rankingu NBA, czy konkursu biathlonowego
zapewne nie ma chetnych do prowadzenia takiej zabawy
a po co taki konkurs? te konkursy sa bezwartosciowe czesc ludzi gra caly czas dogi po kursie 11 by miec najlepszy bilans a w rzeczywistosci niepograliby takiego zakladu za pare zeta nawet
Jarko 33 moim zdanieniem to dobry pomysl tak jak byl konkurs hokeya mozna bylo kilka ciekawych typow sobie wybrac By sie przydal ranking kosza ,no szkoda szkoda Big Ben
Co do Oldenburgu powiem tak jak zagra a swoim poziomie Paulding,Carter i Perkovic a widac ze ten ostatni zaczyna pogrywac to jestem spojony o wynik- każdy ma swoją analize i własne przeczucie co w tym ostatnim uważam ostatnio mnie nie zawodzi ale zobaczymy, Co do Artland to wszyscy maja zagrać - dobrze bybyło jeszcze przed końcem roku wspiąć się ciut wyżej Co do Valladolid to fakt mecz bardzo ciężki , Fulenlabrada ma nóż na gardle i dziś jest ich koniec ktoś poleci po porażce pytanie kto ? zobaczymy wieczorem ja i moje przeczucie są za gospodarzami - oby mnie nie myliło Co do Braunschweig to tak jak pisałem potrafią zagrac bardzo dobrze z lepszym zespołem to tej wizji się trzymam Powodzenia wszystkim w win
Jarko 33 moim zdanieniem to dobry pomysl tak jak byl konkurs hokeya mozna bylo kilka ciekawych typow sobie wybrac By sie przydal ranking kosza ,no szkoda szkoda Big Ben
tylko ze konkurs hokeja byl z kasa do wygrania i wpisowym wiec inny niz jakies inne konkursy
No to niech sie znajdzie jakis chętny co zrobi taki konkurs tylko pewnie nie bedzie chetnych(by sie przydal wpisowe jakies by sie zrobilo i napewno jacys gracze by sie znalezli)
tylko ze konkurs hokeja byl z kasa do wygrania i wpisowym wiec inny niz jakies inne konkursy
to samo mozna zrobić w konkursie koszykarskim, nie ma problemu
gorzej znaleźć osobę chętna do proawdzenia takiej zabawy (tak mi się przynajmniej wydaje..)
to samo mozna zrobić w konkursie koszykarskim, nie ma problemu
gorzej znaleźć osobę chętna do proawdzenia takiej zabawy (tak mi się przynajmniej wydaje..)
Jak ty się tym zajmiesz,to ja zacznę szukać kasy na nagrody... Nowy Rok za pasem,niech Dyrekcja wyhaczy ładny fundusz na szczytny cel...
Grajus87 muszę powiedzieć ze śledzę twoje poczynania na forum od długiego czasu pomimo ze jestem tu nowy buk zajmuje sie dość długo także za zasługi pozwolę sobie skromnie powiedzieć należy Ci się duże PIWO a przy okazji wszystkiego najlepszego
Grajus87 muszę powiedzieć ze śledzę twoje poczynania na forum od długiego czasu pomimo ze jestem tu nowy buk zajmuje sie dość długo także za zasługi pozwolę sobie skromnie powiedzieć należy Ci się duże PIWO a przy okazji wszystkiego najlepszego
Macie tam w Ostrowie tego Profa na ul.Kaliskiej(chyba?)-dochodząca do Rynku?... Pamiętam,że w Kaliszu jeszcze nie było ich,to dymałem do Ostrowa bądź życzliwi kupony wysyłali...takie czasy były...