Grajus87 muszę powiedzieć ze śledzę twoje poczynania na forum od długiego czasu pomimo ze jestem tu nowy buk zajmuje sie dość długo także za zasługi pozwolę sobie skromnie powiedzieć należy Ci się duże PIWO a przy okazji wszystkiego najlepszego
Onda zgadza się lok się nie zmieniła ,doszedł jeszcze jeden pkt. także jest w czym wybierać
No weź nie żartuj...co, w drugim mają posadzki z marmuru i podają zimne piwko(po 3 pln) do foteli przed telebimami w eventami LIVE od 6.00 rano do 4.00 w nocy ???
Braunschweig-Frankfurt - 1 kurs 2,06 - frankfurt ostatnio coś niemrawo gra myślę że gospodarze wykorzystają atut własnego boiska bez kompleksów także 1
A co do Brunszwigu, w aktualne formie chyba warto sprobowac Skyliners.
Brunszwig bez dwóch ważnych graczy Hicks i Fox do tego tylko w 7 osobowym składzie ...
Zespoły, które preferują up-tempo. Myślę, że Prokom odjedzie i Znicz będzie grał szybko, żeby nadrabiać straty. Prócz Adama Łapety, który mierzy 217 centymetrów wszyscy poruszają się bardzo szybko, a Znicz ma tylko jednego zawodnika, który ma powyżej 200 cm. Po świętach będzie mecz ataku z małą ilością obrony i szybką grą z obu stron.