Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 2 z 3 1 2 3
1
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
1 Online: Content
edit: to nawet były 3 miesiące nie mogłem o niczym innym myśleć laugh
jeszcze pamiętam jak widziałem tą gierkę w jakimś programie w tvp

Bonus: Unibet
G
member
member
G Offline
Ja pamiętam, że grywałem Brighton lub East Stirling zaczynając od niższych lig, po awansie wyżej zawsze kupowałem Larssona lub niejakiego Ognjenovica z Realu Madryt (dopiero teraz dowiedziałem się kto to taki).

No i jeszcze to naprawianie dżojstików żeby zagrać laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
christan vieri z atlanty robil niezla robote..

Ekstraklasa Typer
Ekstraklasa Typer
Originally Posted by greg456
Ja pamiętam, że grywałem Brighton lub East Stirling zaczynając od niższych lig, po awansie wyżej zawsze kupowałem Larssona lub niejakiego Ognjenovica z Realu Madryt (dopiero teraz dowiedziałem się kto to taki).

No i jeszcze to naprawianie dżojstików żeby zagrać laugh

hehehe miałem to samo. Dawały rade tylko najstarsze dżoki jeszcze na blaszki. Jak weszły te na mikrostyki to cały czas się psuły :] No i cała paka z bloku na chacie i granie. Matka się wku.rw*** jak stół napierd*** o ściane jak się we dwóch grało mecz hehe.

Ja zawsze grałem Legią i pamiętam, że kupowałem Rząse z Miliardera Pniewy i Krzysztofa Nowaka. Później jak już się klub bogatszy po sezonie robił to ściągałem z powrotem Kowalczyka i Koseckiego hahaha

Eeeeh najlepsze czasy w życiu... szkoda, że minęły :S

C
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
C Offline
A grał tu ktoś w grę Player Manager na Amigę/ST?

To była dopiero super kombinacja menedżera i gry w piłkę, bo kontrolowałeś tylko jednego zawodnika na boisku a reszta grała swoje. A jak miałeś kontuzję to mogłeś się tylko przyglądać jak chłopaki sobie radzą. futbol

1
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
nie grał, a Ty grałeś w sensible? grin

no risk no fun
no risk no fun
Najlepsze byly bramki zaraz po wznownieniu gry.

Giggs w tym brylowal strzelal prawie z polowy laugh

enthusiast
enthusiast
Zajebiste wspomnienia, szkoda że sprzedałem moją 600-kę, pozdowionka dla prawdziwych fanów swos-a (dziś pewnie w zdecydowanej większości po trzydziestce, eh cool

oki Offline
Pooh-Bah
Pooh-Bah
mam narazie 26 i i tak to dla mnie najlepsza pilka piwo

W
newbie
newbie
W Offline
Ligowa gra:) I powiem wam że ja mam 21 (za pare dni):D i też jestem wielkim fanem tej gierki:D

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Jeśli jest już wątek o tej grze, nie może zabraknąć linka do strony http://sensiblesoccer.pl/ wszystko o Sensible World of Soccer 96/97 Online i nie tylko.

1
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
oj tam oj tam też mam pucharek, ale nie będę się nim chwalił tongue

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Odświeżam temat.

http://www.amiga.xyz na tej stronie znajduje się baza do kilkunastu gier min Dyna Blaster, Lotus, Sensible Soccer, Sensible World of Soccer, Mortal Kombat, North & South, The Setllers, Worms i wiele wiele innych smile

Do odpalenia tych gier potrzebne będzie pobranie tego pliku FS-UAE/setup.exe http://www.amiga.xyz/downloads/windows/fs-uae-suite_2.6.2+portable.zip emulator Amigi, który trzeba zainstalować.

Kolejny krok, na stronie wybieramy serwer, nazwę gry, ustawiamy ilość graczy (od 1 do max 6) , następnie naciskamy start game service jeśli to my zakładamy grę (w innym przypadku, jeśli chcemy dołączyć już do założonej gry odszukujemy nazwę gry i łączymy się z tym samym serwerem i odszukujemy już założoną przez kogoś innego grę.)
Po pobraniu pliku typ nazwa_gry.fs-uae uruchamiamy ten plik za pomocą pobranego wcześniej emulatora i czekamy na kogoś do gry lub gramy sami...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by c1nek
Odświeżam temat.

http://www.amiga.xyz na tej stronie znajduje się baza do kilkunastu gier min Dyna Blaster, Lotus, Sensible Soccer, Sensible World of Soccer, Mortal Kombat, North & South, The Setllers, Worms i wiele wiele innych smile

Do odpalenia tych gier potrzebne będzie pobranie tego pliku FS-UAE/setup.exe http://www.amiga.xyz/downloads/windows/fs-uae-suite_2.6.2+portable.zip emulator Amigi, który trzeba zainstalować.

Kolejny krok, na stronie wybieramy serwer, nazwę gry, ustawiamy ilość graczy (od 1 do max 6) , następnie naciskamy start game service jeśli to my zakładamy grę (w innym przypadku, jeśli chcemy dołączyć już do założonej gry odszukujemy nazwę gry i łączymy się z tym samym serwerem i odszukujemy już założoną przez kogoś innego grę.)
Po pobraniu pliku typ nazwa_gry.fs-uae uruchamiamy ten plik za pomocą pobranego wcześniej emulatora i czekamy na kogoś do gry lub gramy sami...
Jak ktoś chce się ustawić na dowolną grę proponuję użyć do tego irc-chata http://webchat.quakenet.org/?channels=#sensible.pl wpisujemy nick i łączymy się ...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Kultowa gierka, ile to nocek się zerwało i wagarów smile

Pamiętam, już wtedy mieliśmy z kumplami żyłkę hazardową, zamiast grać jak normalni ludzie między sobą, to wybieraliśmy tryb pucharowy i aby komputer losował wyniki, każdy wybierał drużynę i się zakładaliśmy o siano laugh

W UEFA chyba najlepiej szło Parmę brać ( tak tak był kiedyś taki zespół w serie A... smirk ), mieli zajebisty skład z Crespo i Chiesą w ataku i najczęściej komp ich wybierał ale oczywiście zdarzały się niespodzianki tongue

A
Pooh-Bah
Pooh-Bah
A Offline
Originally Posted by Gustawo Lima

Pamiętam, już wtedy mieliśmy z kumplami żyłkę hazardową, zamiast grać jak normalni ludzie między sobą, to wybieraliśmy tryb pucharowy i aby komputer losował wyniki, każdy wybierał drużynę i się zakładaliśmy o siano laugh

Dobrze wiedzieć, że nie tylko ja tam miałem laugh 0,50gr za mecz stawka grin

U nas graliśmy reprezentacjami, w 4 osoby. Najgorzej było jak wybieraliśmy drużyni z Oceanii, bo tam oprócz Australii była lipa i kamień, papier nożyce były kluczowe laugh laugh laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Bambino
Originally Posted by Gustawo Lima

Dobrze wiedzieć, że nie tylko ja tam miałem laugh 0,50gr za mecz stawka grin

U nas graliśmy reprezentacjami, w 4 osoby. Najgorzej było jak wybieraliśmy drużyni z Oceanii, bo tam oprócz Australii była lipa i kamień, papier nożyce były kluczowe laugh laugh laugh
Nigdy mi to przez myśl nie przeszło, żeby grać w SWOS-a na kasę. smile
Nam wystarczało współzawodnictwo, może trochę dziwny jestem? wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Dodali na tej stronie amiga.xyz "NetPlay Client" czyli klienta gry który ułatwia znalezienie przeciwnika, wystarczy odznaczyć play offline

Jak coś wbijać na ten kanał http://webchat.quakenet.org/?channels=#sensible.pl

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W tym roku przypada 20-ta rocznica wydania kultowej gry Sensible World of Soccer 96/97

w związku z czym narodził się pomysł by uświetnić tą rocznicę i odświeżyć grę

SWOS 16/17 już wkrótce wielka aktualizacja!

Więcej info pod http://www.sensiblesoccer.de/forum/index.php?topic=26240.0

Strona 2 z 3 1 2 3

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
6 zarejestrowanych użytkowników (11kera11, latajaca_holenderka, burbon, $-man, Szuman, alfa), 2,761 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,274
Posty5,828,547
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025