Kilka najlepszych wg mnie, najlepszych cytatow miesiaca z magazynu FUTBOL (osobiscie polecam)
-Jak ktos twierdzi, ze nie umiem grac w pilke, to ciekawe jakim cudem wygralem Puchar UEFA? - Mariusz Lewandowski
-Mowisz cos do Piechniczka, a on od razy pyta cie, czy pamierasz rok 1982? - Leo Beenhakker
- Cristiano Ronaldo poczul ogromna potrzebe, aby upomniec mnie, zebym nie symulowal. Przyznam, ze to mnie zdenerwowalo. Kto jak kto, ale on nie jest odpowiednia osoba, aby zwracac mi w tym temacie uwage. - Andres Iniesta
Robię remont i co mnie kto spotka, to pyta: "Jak się posuwają roboty?". A skąd mam wiedzieć?! Życie seksualne sztucznych form życia nigdy mnie specjalnie nie interesowało.
Na drzwiach brakowało skrzynki. Reklamę dostarczono metodą podprogową.
Idą dwie agrafki przez pustynię jedna mówi: gorąco mi, na to druga: to rozepnij się!
Przychodzi diahoerator do obstruktora i pyta: - Jak tam? - Rzadko....
Zatrzymuje drogówka młodego kolesia i pyta się: -Piłeś cos chłopcze? bo coś mi wyglądasz podejrzanie! -nie.! -hmm alkomat mamy zepsuty więc nie możemy sprawdzić czy czegoś nie dziabnąłeś,więc zadam ci pytanie jako test.jak odpowiesz prawidłowo to cie puścimy. -spoko -pierwsze pytanie.jedziesz droga i widzisz dwa swiatła z naprzeciwka, co to moze być? -no samochód nie? -no tak.ale jaki? Audi,Mercedes czy Kia?. no widzę ze chyba oblejesz test młodzieńcze! dam ci szansę i zadam jeszcze jedno pytanie. -jedziesz drogą i widzisz jedno światło z naprzeciwka,co to jest? -no wiadomo że motor! -ee ale jaki? Suzuki, Honda, czy Kawasaki? no nic chłopcze oblałeś test. Koleś wku**ił sie nie ziemsko, pomyślał chwilę i nawija do gliniarza: -panie władzo a czy ja moge zadać pytanie? -a no wal śmiało młody człowieku. -na poboczu drogi stoi blondynka w miniówce, długie nóżki z dekoltem aż jej cycki widać i zatrzymuje TIR-a - kto to jest -no wiadomo że k**a -no tak, ale kto? twoja matka,żona, czy córka ?
Ostatnie 3 minuty meczu Polska vs Norwegia - komentarz: Kamil Chmielarz (piłka ręczna i sławny gol do pustej bramki Siódmiaka) warto posłuchac tego gościa
Ona "a jak nam sie zechce to sobie mozemy pojechac do Egiptu, Tunezji, Turcji i tam sobie poużywać z przystojniakami i wszystko to za friko :))) w przeciwieństwie do was polaczki"
On "I gdybyście tam nie jeździły to te biedaki musieliby gwałcić kozy, bo na żonę ich nie stać. A głównie chodzi im o to, żeby dostać się do Europy, później zwozicie tych swoich habibi, a tutaj to oni mają dwie lewe ręce."