|
|
shaken not stirred 
|
|
shaken not stirred 
niemiłosiernie potrzebuje zakupić sobie czerwoną czapkę New York Yankees z daszkiem , ciężko mi to chyba znależć ... z góry dzięki ... właśnie taka Ala Fred Durst z Limp Bizkit www.allegro.pl [ allegro.pl]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
 Kretol  Wielkie dzięki!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Z jakiej piosenki jest wzięty motyw, początek z Pitbulla-Pearly Gates?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
mam nieco nietypowa prosbe  mianowicie chce zamknac konto na moneybookers, tylko ze mam na nim zawrotna sume 1,51 pln. W regulaminie pisze ze jesli sie nie wyplaci kasy to przysla do domu czek + jakies dodatkowe koszty. Nie znam osobiscie nikogo kto ma konto na MB,wiec gdyby ktos chcial te 1,51 pln prosze o PW z adresem mailowym 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Poszukuję polsko-niemieckiego słownika technicznego. Najlepiej coś w stylu angielskiego SystemTL+. Wszelkie linki mile widziane.
|
|
|
|
|
pokakulka
|
|
pokakulka
Potrzebuje:
1. Materiałów na mechanike gruntow, najlepiej jakies ksiazki, mam jedna Szymanskiego i nic wiecej nie moge znalezc. (pilne)
2. Osoby ktora umie obslugiwac program Robot (autodesk) (tez pilne, ale troche mniej)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Potrzebuje:
1. Materiałów na mechanike gruntow, najlepiej jakies ksiazki, mam jedna Szymanskiego i nic wiecej nie moge znalezc. (pilne)
2. Osoby ktora umie obslugiwac program Robot (autodesk) (tez pilne, ale troche mniej) co potrzeba konkretnie z robota?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
OT wiecie co sie wpisywało w polu registration code w grze dream match tennis pro? aby grac dluzej niz 5 minut, bo zapomnialem tongue
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Ściągał ktoś simlocka z TYTN II? ? :/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Brat prosił aby pomóc mu w giercehttp://classic.playforyourclub.com/play16.phpwybieramy druzyne CD CHIVAS <ma najwięcej tytułów-za jego sprawą> no i trzaskamy ile sie da.Zobaczył że na forum jest naprawde dużo osób wiec mnie poprosił aby tu coś takiego napisać.... Gra banalna ale w przerwach w śledzeniu wyników można pograć Jeśli ktoś ugra jakieś punkty prosze o nick i ilość pkt. KONIEC KOLEJKI śRODA 21:00 START Strata 5 mln do lidera ...kto ma czas prosze o pomoc
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Dzięki za linki. Niestety żaden z tych słowników nie jest typowo techniczny. Ale zawsze lepsze to niż nic.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pytanie do osob ktore czytuja joemonstera.. chodzi mi o artykul w ktorym bylo pokazane kilkanascie/dziesiat obrazkow(zdjec) z egzaminow. Byly tam rozne takie rysunki ktore mialy na celu wyblagac ocene zaliczeniowa, kojarzy ktos ? wystarczy slowo z nazwy tego artykulu wtedy google sobie poradzi  bardzo mi to potrzebne pozdro
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
troche głupie pytanie, ale może ktoś pomorze, bo nie mam jak sprawdzić.
korzysta ktoś z bzwbk24 ? czy po zrobieniu przelewu kasa od razu schodzi z konta, a przelew wskakuje do historii ?
czy dopiero jak go rano zaksięguja ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
korzysta ktoś z bzwbk24 ? czy po zrobieniu przelewu kasa od razu schodzi z konta, a przelew wskakuje do historii ?
czy dopiero jak go rano zaksięguja ? Ja pomorze, ale nie mam pojęcia.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czy dopiero jak go rano zaksięguja ? Ja pomorze, ale nie mam pojęcia. 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
czy dopiero jak go rano zaksięguja ? Ja pomorze, ale nie mam pojęcia.  kur^%&%$%^ :P, co się ze mną dzieje ostatnio, MA-SA-KRA  ok, po sprawie ;-)
|
|
|
|
|
member
|
|
member
gdzie można w Trójmieście zagrać w tenisa, za jakaś rozsądną cenę?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|